پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

در آستانه عید سعید قربان و ذبح دام توسط افراد، دامپزشک بخش سرفاریاب توصیه هایی را برای نحوه تهیه و ذبح گوسفند، خصوصاً در این ایام برای مردم داشت.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، دکتر زمانی ابتدا با معرفی بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) گفت: تب کریمه کونگو یک بیماری ویروسی است که با شروع فصل گرما و افزایش فعالیت کنه ها توسط گزش کنه؛ به دام انتقال می یابد و اگر دام آلوده توسط فرد بدون رعایت مسائل بهداشتی ذبح شود امکان انتقال بیماری از دام به انسان وجود دارد.
وی افزود: دام زنده را از میادین عرضه مجاز دام خریداری نمایید، چرا که تحت نظر سازمان دامپزشکی است.
وی همچنین گفت: ذبح دام حتی المقدور در کشتارگاه انجام شود و به هیچ عنوان در منازل و معابر عمومی ذبح نشود.
دکتر زمانی در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند حتما از وسایل محافظت کننده مانند دستکش و چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و به هیچ عنوان دامی را که دارای علائم بیماری است ذبح و مصرف نکنند.
زمانی در پایان با اشاره به مناسب ترین دمای نگهداری گوشت تصریح کرد: از همه مهمتر گوشت دام ذبح شده باید به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود.

 

انتهای پیام/