پاسخ هیئت رئیسه سابق علوم پزشکی به خبر ریواس جنوب
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
هیئت رئیسه سابق دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد به صحبتهای رئیس این دانشگاه واکنش نشان دادند.
به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، در نامه هیئت رئیسه سابق دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد آمده است؛
مسول محترم پایگاه خبری تحلیلی ریواس جنوب سلام علیکم
در خصوص خبر درج شده در آن پایگاه تحت عنوان “حرف های تکان دهنده رییس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج”،لازم است نکاتی در خصوص این اظهارات جهت تنویر افکار عمومی و پاسخ به این اظهارات عرض شود:
رییس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از فرسوده بودن آمبولانس ها و خرابی آنها در دوره مدیریت قبلی و عدم توجه به آنها عنوان کردند ولی ای کاش کمی تأمل میکردند و یا اطلاعات کافی را میگرفتند که این آمبولانس ها سالهاست که در نقلیه دانشگاه از رده خارج شده اند و از سال ٩۵به بعد ناوگان اورژانس ۱۱۵ استان کاملا به روز و آمبولانس های بنز جدید جایگزین آنها شده اند( ٣۴ دستگاه در سال ٩۵ و٩ دستگاه در سال ٩٨).ایشان چرا اشاره به تحویل گرفتن آمبولانس های جدید از وزارت بهداشت در سال های ١٣٩۵ تا ١۴٠٠نمیکنند و در دوره ده ماهه ایشان چرا تنها دو آمبولانس که آن هم حواله ها در دوره مدیریت قبلی صادر شده بود را تحویل گرفتند ؟اگر خریداری نشده و یا حواله آنها از وزارت گرفته نشده است پس این دو تا آمبولانس از کجا آمده اند ؟چرا اتوبوس آمبولانسی که در دوره قبلی تمام کارهای تحویل آن به استان انجام شده بود ( جهت شهرستان های کهگیلویه و گچساران) در دوره مدیریت ایشان به یکباره کنسل شد و به استان دیگری داده شده است ؟ چرا از راه اندازی پایگاه های جدید اورژانس که بایستی راه می افتاد ولی مغفول مانده حرفی نمیزند؟
لازم است خدمت مردم شریف استان توضیح داده شود که عملکرد دانشگاه در حوزه اورژانس ١١۵ در طی مدیریت سه ساله هیات رئیسه قبلی به شرح ذیل می باشد :
١- راه اندازی ٨ پایگاه اورژانس ۱۱۵ شهری و جاده ای (پایگاه ۵ شهری یاسوج، پایگاه شهری پاتاوه،پایگاه جاده ای زیلایی، پایگاه باباکلان گچساران،پایگاه جاده ای قلعه دختر، پایگاه جاده ای قیام آل طیب، پایگاه جاده ای مندان و کبگیان)
٢- راه اندازی ۲ پایگاه آموزشی در شهرستان های گچساران و کهگیلویه
٣- تعمیر و راه اندازی حدود ١٢دستگاه آمبولانس
۴- رایزنی با سازمان اورژانس کشور و تحویل یک دستگاه آمبولانس ۳۱۵ بنز اسپرینتر به پایگاه اورژانس ۱۱۵ قلعه رئیسی و یک دستگاه آمبولانس به بیمارستان امام خمینی با کمک نماینده محترم کهگیلویه و یک دستگاه آمبولانس بنز به مرکز لوداب با کمک نماینده محترم بویراحمد در مجلس شورای اسلامی
۵- بازسازی آمبولانس هایی که در آن زمان نیاز به تعمیر و بازسازی داشتند
۶- خرید دستگاه دیاگ (عیب یاب آمبولانس)
٧-خریدابزار آلات و تجهیزات مکانیکی جهت تجهیز نقلیه اورژانس استان
٨- راه اندازی پایش تصویری (MCMC) در ۲ بیمارستان استان (شهید جلیل یاسوج و امام خمینی دهدشت)
٩- تهیه امکانات رفاهی و زیستی تکمیلی برای تمام پایگاههای اورژانس استان
١٠-جانمایی و افتتاح ۳ پد بالگرد در منطقه موشمی، برد پهن زیلایی و آجم رودریش
١١- راه اندازی سیستم آسایار اورژانس استان
١٢-راه اندازی تله کاردیوگرام اورژانس استان
١٣-استقلال مالی واداری اورژانس استان با اختصاص کارگزین ومسول امور مالی مستقل
١۴-تصویب واجرای چارت تشکیلاتی اداری وعملیاتی اورژانس استان
١۵-تحویل ۹ دستگاه آمبولانس بنز اسپرینتر ۳۱۵ به ناوگان عملیاتی و یک دستگاه خودروی فرماندهی فوتون به ظرفیت ناوگان اورژانس ١١۵ استان
١۶-با همکاری معاونت توسعه جذب بیش از ۱۰۰ نیروی عملیاتی جهت بکارگیری در پایگاههای اورژانس شهری و جاده ای استان
١٧-موافقت ریاست اورژانس ١١۵ و زارت با تاسیس مرکز اورژانس ١١۵ استان در کنار نقلیه دانشگاه و آماده کردن مقدمات اجرایی آن .
بهتر است ریاست محترم دانشگاه عملکرد حدودا یکساله مدیریت خود را در حوزه اورژانس ١١۵ باطلاع دانشگاهیان و مردم شریف استان برساند .
با توجه به اینکه قبل از مدیریت دکتر یزدان پناه در سال ١٣٩٨ ، دکتر غلام نژاد بعنوان معاون توسعه دانشگاه بوده است در مورد جذب فله ای نیرو در بیمارستان شهید جلیل توضیح دهند.
رییس دانشگاه به جای تمرکز بر تعریف پروژه های عمرانی جدید و یا خلاقیت جهت ایجاد خدمات جدید در استان بصورت کاملا آگاهانه جهت عدم پاسخگویی به مردم اینچنین صحبت ها را هر از گاهی مطرح می کند. وگرنه کدام پروژه جدید را ایشان شروع نموده و اگر هست چرا عنوان نمیکنند. پروژه های عمرانی افتتاح شده قبلی را دوباره افتتاح میکند و یا پروژه هایی مانند پزشکی هسته ای که صفر تا صد آن از ساختمان تا دستگاه آن در دوره قبلی انجام شده بنام خود تمام میکنند و قص الی هذا….(پیوست ۱) .
مجوز رادیوتراپی نیز در سال ٩۴ از وزارت گرفته شده است که نیاز به حدود ٧۵٠٠ متر مربع فضای فیزیکی دارد که حدود ٢٠٠ میلیارد تومان منابع نیاز دارد که باید یا از طرف خیرین سلامت و یا بخش خصوصی تامین و راه اندازی شود . در مدیریت قبلی دانشگاه ، رایزنی های با بخش خصوصی بخصوص در استان ایلام که تجربیاتی در تاسیس رادیوتراپی در استان لرستان داشت انجام شد که بنظر می رسید با افزایش هزینه ها راضی به مشارکت نبود . چنانچه ایشان کار خاصی در مورد راه اندازی رادیوتراپی انجام داده اند بیان بفرمایند.
در پایان به رییس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج توصیه می شود به جای ایجاد حاشیه و مقصر کردن دیگران به فکر بازگرداندن وجهه از دست رفته دانشگاه در زمان خود باشند و فکری به حال رضایت مندی مردم و به خصوص پرسنل دانشگاه و پزشکان باشند و توجه ایشان و مردم عزیز را به نکات ذیل جلب می نماییم.
۱- برای پیشرفت دانشگاه لازم است که مدیریت دانشگاه پایبند قوانین مصوب مجلس، شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت بهداشت باشند که متاسفانه بر خلاف قوانین مصوب فوق ایشان در بکارگیری معاونین و مدیران دانشگاه رعایت قوانین را ننموده است .
۲- تعامل و رایزنی با استاندار، نمایندگان مردم در مجلس و بقیه نیروهای استان در حاکمیت جهت احقاق حقوق مردم در حوزه سلامت
٣- رایزنی فشرده با وزارت بهداشت ، برنامه و بودجه کشور و سایر نهادهای حکومتی در حوزه سلامت جهت جذب اعتبارات، تجهیزات، نیروی انسانی و ….
۴- سرمایه اصلی دانشگاه پرسنل ، اعضای هیات علمی، دانشجویان و مدیران کنونی و قبلی دانشگاه می باشند که متاسفانه امنیت شغلی ، سیاسی، فرهنگی و …… آنها بهم خورده است و حدود بیش از ٩٠ درصد آنها سهمی در تصمیم سازی های دانشگاه ندارند .امید است که مدیریت دانشگاه از ایجاد حاشیه های جدید برای دانشگاه بپرهیزد و در فکر تامین ، حفظ و ارتقا سلامت مردم شریف استان و رفاه و آسایش پرسنل و پزشکان زحمتکش دانشگاه باشد .
مدیری که سی ناصر بگذارد بهتر از این نخواهد بود ، سیاست زدگی در بدنه دانشگاه ، مطالبات و کارانه پرسنل اورژانس به ۱۲ ماه رسیده و هیچ کس پاسخگو نیست ، هزینه لباس و غذا و ….. دو سال پرداخت نشده ، و …….
والا جگر همه خونه ولی کو گوش شنوا