پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

قسمت اول

 

حسین کلانتری که این روزها در حال جمع کردن  وسایلش از میز و صندلی قدرت در کاخ استانداری کهگیلویه و بویراحمد است باید به این شائبه که معاونش را یک‌شبه استخدام کرده و به عنوان نیروی قراردادی به مسئولیت کلیدی معاونت رسانده است، پاسخ دهد؟ او باید بگوید آیا این معاون “زن” استانداری با امضای خودش انتقالی‌اش را به استان فارس گرفته است؟

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، آذر صفایی، معاون حسین کلانتری، استاندار کهگیلویه و بویراحمد بود؛ او به واسطه “زن” بودنش و اینکه تنها معاون “زن” استاندار در این استان بود، مورد حمایت بود اما در سایه این حمایت‌ها اتفاقات و تخلفاتی انجام شد که سکوت در مقابل آن‌ها خیانت به مردم این استان خواهد بود.

خانم صفایی تا قبل از معاونت استانداری، نیروی قرارداد کارگری در شهرداری یاسوج بود و در شرایطی که انتقالی از شهرداری به عنوان یک نهاد غیردولتی به استانداری کاملا ممنوع بود، در دوره پرحاشیه استانداری علی‌محمد احمدی به ساختمان دولت آمد.

او درحالی که هنوز تکلیف استخدامی‌اش در دولت مشخص نبود مسئولیت مهم مدیرکلی بانوان استانداری را گرفت و جانشین فریبا رحمان‌پور شد.

با تغییر استاندار کهگیلویه و بویراحمد و روی کار آمدن حسین کلانتری دیگر استاندار ایلامی این استان، بهار خانم صفایی سرسبزتر شد و در یک کش و قوس او به سمت کلیدی معاونت توسعه و مدیریت منابع انسانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد رسید.

خانم صفایی، با حمایت حسین کلانتری و معاون وزیر کشور همه موانع قانونی و دشواری‌های استخدامش را پشت سر گذاشت و از یک نیروی قرارداد کارگری شهرداری یاسوج، هم به یک نهاد دولتی، مامور شد و هم توانست در استانداری استخدام  شود.

او درحالیکه خانواده‌های بسیاری از تبعیض‌ها در استخدام‌ها و به ‌کارگیری نورچشمی‌ها به ستوه آمده بودند، یک شبه در استانداری استخدام شد و مسئول و ناظر همه استخدام‌های استان شد!

اکنون آذر صفایی باید صادقانه با مردمی که سال‌ها و روزها به او و دستوراتش اعتماد کردند، توضیح دهد که با کدام پشتوانه از شهرداری که یک نهاد  غیردولتی است به استانداری آمد و با چه پشتوانه‌ای به عنوان نیروی قراردادی استخدام شد و مهم‌تر از آن توضیح دهد که چگونه یک نیروی قراردادی می‌تواند معاون استاندار شود و در بالاترین سطح مدیریت کند! آیا قانون برای همه است؟

البته پیش از خانم صفایی، لازم است حسین کلانتری، استاندار فعلی کهگیلویه و بویراحمد که بدون  کارنامه موفق مدیریتی، به “استاندار توصیه‌های اخلاقی” شهرت گرفت، در این زمینه توضیح  دهد!

حاشیه‌های معاون زن استاندار کهگیلویه و بویراحمد به همین موارد ختم نمی‌شود  و او در آخرین استفاده‌اش از رانت قدرت خود، انتقالی‌اش را یک‌شبه به کلان شهر شیراز گرفت و ماه‌ها و روزها زودتر از آنکه دولت عوض شود و تغییرات مدیریتی آغاز شود، میدان خدمت به مردم را به نفع خودش ترک کرد و به استان فارس رفت.

اگر خانم صفایی برای نحوه استخدامش و مشروعیت معاونتش بتواند برای مردم این استان توجیهی معقول بیاورد اما بعید است مردم او را برای اینگونه طمع و حرص برای مدیریت و منافع خودش در روزهای آخر دولت قبل، ببخشند.

او که خود را اهل شهرستان سپیدان استان فارس می‌داند، بعد از اینکه در کهگیلویه و بویراحمد استخدام شد و برای خودش رزومه‌ای دست و پا کرد، با امضای خودش، انتقالی‌اش به استان فارس را گرفت تا در دولت جدید به عنوان نیروی بومی استان فارس امتیازات جدیدی بگیرد.

این معاون خاص آقای کلانتری در استانداری کهگیلویه و بویراحمد همچنین در آخرین روزی که در یاسوج بود، با دستپاچگی و نفوذی که داشت، دستور برگزاری جشنواره جنجالی شهید رجایی را داد و باز هم با حمایت استاندار، لیست ادارات برتر را تغییر داد و هر اداره‌ای را که دلش خواست به عنوان  دستگاه  برتر و برگزیده معرفی کرد، تا یک بی‌قانونی دیگر به کارنامه او اضافه شود.

تخلفی که مدیریت علی شهابی‌نسب درسازمان مدیریت و برنامه‌ریزی این استان را هم زیر سؤال برد تا گناه خانم صفایی و استانداری پای شهابی و همکارانش نوشته شود که مسئولیت برگزاری جشواره شهید رجایی را به عهده دارند.

نکته دیگری که باید به آن اذعان کرد این است که اگر این کارها تخلف و رانت است، دقیقا نقش نهادهای نظارتی چیست و آنها چه پاسخی را برای مردم و چه وعده‌ای را برای برخورد قاطعانه با عوامل این تخلفات احتمالی می‌دهند؟

ریواس جنوب در ادامه سیاست افشاگری و مبارزه با فساد، رانت و تخلف قصد دارد تا عملکرد آذر صفایی و دوره استانداری حسین کلانتری را از زوایای دیگری نقد و بررسی کند.

این گزارش هرگز نافی زحمات و خدمات خانم صفایی در دوره خدمتشان در این استان نیست.

ادامه دارد…

انتهای پیام/بنام