محمدرضا ابراهيمي خبر داد؛ آغاز برنامه ساماندهی معتادان حاد و پرخطر در شیراز
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس از جمع آوری معتاد حاد و پُرخطر از سطح شهر توسط موسسه پارک سلامت روان تحت نظارت بهزیستی فارس خبر داد.
به گزارش ریواس جنوب به نقل از روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، محمدرضا ابراهیمی با بیان این مطلب اظهار داشت: پس از توافقات به عمل آمده بین ستاد مبارزه با مواد مخدر و سازمان بهزیستی کشور، مدیریت مراکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان موضوع ماده ۱۶ به سازمان بهزیستی محول شد که این تصمیم در استان فارس نیز اجرایی شده است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس به اهمیت ساماندهی معتادان بویژه معتادان حاد و پُرخطر اشاره کرد و گفت: با تعامل و هماهنگی به عمل آمده پس از واگذاری مرکز ماده ۱۶ به سازمان بهزیستی، مقرر شد این طرح با جدیت هر چه بیشتر در جهت مسیر درمان و کاهش آسیبهای اجتماعی ادامه یابد.
وی در ادامه خواستار همکاری و تعامل کلیهی دستگاهها در امر ساماندهی معتادان حاد و پُرخطر شد و بیان داشت: باید هر فردی که در این راستا تعصب و احساس انسانی دارد، در این مبارزه شرکت کند زیرا لازمه تحقق ریشهکنی این آسیب تلاش همگانی است و نمیتوان از دستگاه خاصی به تنهایی انتظار مبارزه با معضل اعتیاد را داشت.
وی با بیان اینکه افزایش روزافزون افراد در دام اعتیاد در جامعه باعث بروز آسیبهای اجتماعی میشود، گفت: باید بدانیم که هر اقدامی که در این راستا صورت میگیرد، باعث رضایتمندی مردم و اجتماع و نهایتاً رضای خداوند متعال است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان حمایت از افراد گرفتار در دام اعتیاد را موجب کاهش آسیب های اجتماعی و همچنین جرائم در جامعه دانست و بیان داشت: آمارها حاکی از آن است که بسیاری از جرائم از جمله سرقت، توسط معتادین صورت میگیرد و چنانچه تدابیر لازم در خصوص کنترل مصرف مواد مخدر به نحو شایسته صورت گیرد قطعاٌ شاهد کاهش بسیاری از آسیبهای اجتماعی در سطح جامعه خواهیم بود.
ابراهیمی از اجرای مجدد ساماندهی معتادان ابراز خرسندی کرد و گفت: مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان موضوع ماده ۱۶ شیراز یک مرکز مجهز درمانی؛ اقامتی و کارگاهی تبدیل شده است و معتادان بعد از بهبود کامل در این مرکز با حرفهآموزی در زمینههای مختلف همچون خیاطی، جوشکاری، برقکشی ساختمان، نقاشی ساختمان، لولهکشی ساختمان و… خود را جهت حضور در جامعه احیا میکنند.
انتهای پیام/ سعید قرچه