دستاورد نشست مدیران بانک مسکن و شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد؛ آغاز تعامل دو جانبه برای کمک به واحدهای تولیدی راکد و نیمه تمام
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
نشست مدیران بانک مسکن و شرکت شهرکهای صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد به منظور بررسی راههای کمک به واحدهای تولیدی راکد و نیمه تمام برگزار شد.
به گزارش ریواس جنوب؛ مهدی آل وردی و سهراب بنام امروز در نشست مشترک که به میزبانی بانک مسکن برگزار شد، راههای کمک به واحدهای تولیدی در انتظار مساعدت بانکها را بررسی کردند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد در این نشست با اشاره به رسالت شرکت شهرکهای صنعتی مبنی بر حمایت از صنایع کوچک و متوسط، به برخی از مشکلات واحدهای تولیدی استان اشاره کرد.
بنام گفت: در گذشته وظایف شرکت شهرکهای صنعتی به واگذاری زمین و مهیا کردن زیرساخت در شهرکهای صنعتی محدود میشد اما اکنون مباحثی همچون ارتقاء دانش فنی، مشاوره های مالی و توسعهی بازار واحدهای تولیدی هم در زمره وظایف این شرکت قرار دارند.
متولی صنایع کوچک و متوسط استان کهگیلویه و بویراحمد در همین راستا افزود: واحدهای تولیدی عمدتاً به خاطر عدم تامین مالی در رکود به سر میبرند و یا به تولید نرسیدهاند، با این وجود ما معتقدیم تامین مالی تنها مشکل واحدهای تولیدی نیست و مسائلی همچون نداشتن دانش فنی لازم، ضعف بازاریابی و عدم توسعهی بازار مشکلات بعدی این واحدها هستند.
وی در ادمه تصریح کرد: به هر حال وظیفه ماست که با بررسی عمیق واحدهایی را که با تزریق نقدینگی به بهرهبرداری میرسند و دچار مشکلات بعدی نمیشوند، شناسایی کنیم و راه تامین مالی آنها را پیدا کنیم.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد در این بخش از صحبتهایش درخواست خود از سیستم بانکی و مشخصاً بانک مسکن را مطرح کرد و گفت: انتظار ما این است که بانک با دید مثبت امکان تامین مالی این واحدهای کارشناسی شده را فراهم کند.
بنام تصریح کرد: فاصله ما از استانهای دیگر بسیار است و لازم است بانکها با ساز و کاری متفاوتتر و منعطفتر به استقبال سرمایهگذاران بیایند و برای کمک به توسعه استان از سختگیریهای معمول بپرهیزند.
مدیر شعب بانک مسکن کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست به نقش بانک مسکن در توسعه اشاره کرد و گفت: بانک مسکن با پرداخت تسهیلات چشمگیر مسکن، بزرگترین نقش توسعهای را در کشور ایفا میکند چرا که تحرک بخش مسکن تحرک بیش از ۲۲۰ صنعت پیشین و پسین را به دنبال دارد.
آل وردی با ذکر آمار مربوط به عملکرد بانک مسکن استان در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی بیان داشت: در طرح رونق تولید، ۶ واحد تولیدی استان به بانک مسکن معرفی شدند که بانک مسکن با آغوش باز آنها راپذیرفته است و در جهت حل مشکل آنها هر گونه انعطاف ممکن را به خرج داده است.
مدیر بانک مسکن کهگیلویه و بویراحمد مبلغ تسهیلات پرداختی به واحدهای تولیدی استان را در سال جاری ۲۱ میلیارد ریال اعلام کرد.
آل وردی اولویت پرداخت تسهیلات بانک مسکن را در حوزه مسکن و ساختمان عنوان کرد و افزود: رسالت بانک مسکن ایجاب میکند که پرداخت تسهیلات رونق از سوی این بانک به واحدهای تولیدی مرتبط با بخش مسکن و ساختمان پرداخت شود.
این مدیر بانکی تفاهم و تعامل دو جانبه میان بانک مسکن و شرکت شهرکهای صنعتی استان را موجب درک متقابل دو سازمان برای رونق واحدهای تولیدی و نهایتاً توسعهی استان دانست وابراز امیدواری کرد با شناخت صحیح از واحدهای تولیدی و معرفی واحدهای مرتبط با بخش مسکن و در عین حال دارای اهلیت لازم از منظر اعتبارسنجی از سوی متولیان صنعت به ویژه صنایع کوچک و متوسط، در جهت تامین مالی این واحدها گامی از سوی بانک مسکن برداشته شود.
آل وردی تصریح کرد: با رعایت موارد ذکر شده و در چارچوب قواعد و مقررات بانک مرکزی البته با نگاه منعطف و مثبت، تلاش خود را برای رفع مشکل واحدهای تولیدی خواهیم کرد.
انتهای گزارش/ب