آنچه در سفر وزیر بهداشت به کهگیلویه و بویراحمد گذشت
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
در سفر وزیر بهداشت به کهگیلویه و بویراحمد ۴ پروژه مهم درمانی به بهره برداری رسید؛ این گزارش به آنچه در این سفر گذشته، می پردازد.
به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، قاضیزاده هاشمی صبح امروز مورد استقبال مسؤولان استان کهگیلویه و بویراحمد قرار گرفت و در بدو ورود با حضور وزیر بهداشت مرکز آموزشی درمانی شهدای دولت آباد و بیمارستان شهید دکترقربانعلی جلیل به بهرهبرداری رسید.
بیمارستان ۲۹۴ تختخوابی بزرگ یاسوج در زمینی به مساحت۵۰ هزار متر مربع و زیر بنای ۲۴ هزار و ۸۰۰ متر مربع احداث شد.
این بیمارستان در ۸ طبقه و دارای ۳۲ بخش تخصصی و فوق تخصصی است که با اعتباری بالغ بر ۱۷۰ میلیارد تومان احداث و با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح و راه اندازی شد.
سیدحسن قاضیزاده هاشمی در نشست شورای اداری استان کهگیلویه و بویراحمد پس از افتتاح بیمارستان بزرگ ۲۸۳ تختخوابی شهر یاسوج اظهار کرد: شرایط استانهای محروم را خوب میدانم که باید از همه مدیران در دولتهای مختلف برای خدمترسانی به مناطق محروم تشکر کرد.
وزیر بهداشت دولتهای یازدهم و دوازدهم ادامه داد: در همه استانهای محروم کار انجام شده که در دیدارهایی که از استانهای سیستان و بلوچستان و کرمانشاه در چند وقت اخیر داشتم محسوس بود.
وی اداره یک کشور را مدلی از اداره یک خانواده دانست و گفت: همه ما مشکلات کشور را میدانیم اما مدیرانی که در استانها خدمت میکنند بیشتر از ما که در ستاد هستیم مشکلات مردم را میبینند و با آنها دست و پنجه نرم میکنند.
قاضیزاده هاشمی به گرفتاریهای مردم در حوزه اشتغال و معیشت اشاره کرد و گفت: علاوه بر این در حوزه آسیبهای اجتماعی مثل طلاق گرفتنها و عدم ازدواج هم مشکلات زیادی وجود دارد که ما مسؤولان باید پاسخگو باشیم.
وزیر دولت یازدهم و دوازدهم به مشکلاتی که برای خانوادهها و کشور به وجود آمده و دلیل اصلی این مشکلات اشاره کرد و گفت: اگر در خانوادهها پدران و مادران قدرت نه گفتن داشتند و نه گفتن را مانند بله گفتن میدانستند بسیاری از مشکلات امروزی را نداشتیم.
وزیر بهداشت به مصیبتهایی که برای اداره کشور وجود دارد اشاره کرد و گفت: وقتی به فکر حل مشکلات از این ستون به آن ستون و حفظ وضع موجود هستیم مشکلات پابرجاست.
قدرت نه گفتن نداریم و همه متهم به ناکارآمدی میشویم/به بازنشستگان صادقانه بگوییم که نداریم
قاضیزاده هاشمی به مشکلاتی که وجود دارد اشاره کرد و با پرسش از رئیس کمیسیون بودجه مجلس که برای هر نفر یارانه پنهان چه میزان داده میشود خاطرنشان کرد: تا ۱۰ میلیون تومان به هر نفر یارانه پنهان داده میشود که البته جور دیگری میتوانستیم وضعیت را اداره کنیم تا نخواهیم امروز در یاسوج بگوییم به میانگین کشوری تختهای بیمارستانی رسیدهایم.
وزیر بهداشت، حکومتداری را کار بسیار سختی دانست و گفت: درست مثل یک پدر که درآمد چندانی ندارد و تقاضاهای زیادی دارد وضعیت حکومتداری هم به همین شکل است.
قاضیزاده هاشمی به نداشتن راهبردها اشاره کرد و گفت: در برخی جاها کارهایی به صورت دیمی انجام شده و ثمره این میشود که به هر باغچهای بیلچهای بزنیم و هیچ عملی به دست نمیآید.
وزیر بهداشت با اشاره به برخی از اختلافنظرهایی که از اول انقلاب روی اولویتهای اقتصادی کشور وجود داشت اشاره کرد و گفت: اما راحل کشاورزی را اولویت میدانستند و برخی دیگر صنعت را اولویت میدانستند.
وی گفت: در همه این سالها آب را هم هدر دادیم و امروز مایه تعجب است که در استانی مثل کهگیلویه و بویراحمد هم مشکل آب داریم.
این وزیر دولت تدبیر و امید به مشکل مدیران اجرایی کشور هم اشاره کرد و گفت: ما مدیران باید قدرت و شهامت نه گفتن داشته باشیم اما اگر نه بگوییم بعضی میگویند مردمی نیستیم در حالی که اگر نتوانیم همه تقاضاها را پاسخ دهیم همه نظام متهم به ناکارآمدی میشود.
قاضیزاده هاشمی به مشکلاتی که در حوزه بهداشت و درمان وجود دارد اشاره کرد و با بیان این که مشکلات بازنشستگان را هم داریم افزود: در بحث بازنشستگان وظیفه سازمان مدیریت و برنامهریزی است که مشکلات را برطرف کند و امروز بازنشستگان بهداشت و درمان میگویند چطور است که بازنشستگان آموزش و پرورش و وزارت علوم مطالبات خود را گرفتهاندند و ما نگرفتهایم.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد که از سال ۹۴ هنوز پول بازنشستهها داده نشده و باید صادقانه به آنها بگوییم که نداریم؛ یک روزی داشتیم و دادیم ولی الان نداریم.
قاضیزاده هاشمی به سایر مشکلاتی که برای این وزارتخانه ایجاد شده اشاره کرد و با بیان دلایل گران شدن دارو با تاکید بر این که علیرغم همه مشکلات دارو تنها ۹ درصد افزایش قیمت داشته است افزود: مواد پتروشیمی ۱۵۰ درصد گران شده و ۳۵ درصد ماده دارویی و قیمت قوطی ۳ برابر شده و مشکلات چاپ و حمل و نقل و سایرین را هم باید به آن اضافه کرد و علاوه بر این کسری بودجه دانشگاهها را داریم و بدهی بیمهها را نیز به آن اضافه کرد که هزاران میلیارد تومان است.
*پروژه دوم افتتاح بیمارستان ۳۲ تخت خوابی باشت
در ادامه سفر وزیر بهداشت بیمارستان ۳۲ تخت خوابی باشت به بهرهبرداری رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در آئین افتتاحیه بیمارستان ۳۲ تختخوابی باشت اظهار داشت: این بیمارستان در کمتر از ۳ سال احداث و مورد بهره برداری قرار گرفت.
اورنگ ایلامی با اشاره به اینکه این بیمارستان دارای بخش داخلی، اطفال، کودکان زنان و نوزادان است، ادامه داد: این مرکز درمانی همچنین دارای بخش تالاسمی، دیالیز و اتاق ویژه زایمان است.
وی بیان کرد: از امروز در این شهرستان ۳ پزشک متخصص تمام وقت فعالیت دارند که باید برای ماندگاری آنان مردم و مجموعه شبکه بهداشت و درمان همکاری کنند.
ایلامی همچنین از فعالیت تعداد ۵ پزشک نیمه وقت در بیمارستان ۳۲ تختخوابی باشت خبر داد و افزود: این مرکز درمانی دارای دو اتاق عمل، کلینیک تخصصی و اتفاقات ۹ تخته است.
وی خاطرنشان کرد: این بیمارستان به تجهیزات تخصصی و دستگاه های مدرن روز مجهز است که امیدوارم رضایت مردم را در پی داشته باشد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این آئین با تقدیر از خدمات حوزه بهداشت و درمان این استان در سال های اخیر گفت: تلاش مجموعه وزارت بهداشت و درمان و دانشگاه علوم پزشکی قابل تقدیر است.
دکتر علی محمد احمدی تصریح کرد: اجرای طرح بزرگ و انقلابی تحول سلامت به دلیل خدمات رسانی به مردم به ویژه در مناطق محروم و کمتر برخوردار مایه مباهات انقلاب اسلامی است.
بیمارستان ۳۲ تخت خوابی باشت در زمینی به مساحت ۵ هزار متر و زیربنای ۳ هزار و ۷۰۰ متر مربع بنا و با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان افتتاح و به بهره برداری رسید.
*پروژه سوم افتتاح مرکز درمان ناباروری بیمارستان بی بی حکیمه خاتون(س) گچساران
قاضیزاده هاشمی عصر امروز با ورود به شهرستان گچساران مرکز درمان ناباروری بیمارستان بی بی حکیمه خاتون(س) گچساران افتتاح کرد.
مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری بیمارستان بی بی حکیمه خاتون(س) گچساران با زیربنای ۳۰۰ متر مربع بنا نهاده و برای خرید تجهیزات آن ۴میلیارد تومان و بهسازی آن ۳۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.
این مرکز دارای بخش های اتاق عمل، آزمایشگاه، جنینشناسی، اتاق انتقال جنین، آندرولوژی، اتاق IUI (باروری)و اتاق PGD(تعیین جنسیت) است.
بزرگترین مرکز اورژانس استان در دهدشت با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هیئت همراه افتتاح و به بهره برداری رسید.
*پروژه چهارم افتتاح پروژه اورژانس بزرگ شهرستان کهگیلویه
آخرین پروژهای که وزیر بهداشت افتتاح کرد پروژه اورژانس بزرگ شهرستان کهگیلویه بود که با حضور مسؤولان استانی به بهرهبرداری رسید
افتتاح پروژه اورژانس بزرگ شهرستان کهگیلویه در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از دیگر اقدامات بزرگ دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در جهت کاهش مرگ و میرهای ناشی از حوادث و سوانح و ارتقا سطح خدمات دهی به مردم این شهرستان است.
روند ساخت اورژانس بزرگ شهرستان کهگیلویه از سال ۹۴ آغاز شد که دارای یک طبقه و ۷۰ تخت است و در زیر بنای ۲ هزار و ۲۰۰ متر مربع بنا شد.
مجموع اعتبارات هزینه شده برای بهسازی و تجهیز اورژانس شهرستان کهگیلویه ۱۰ میلیارد تومان گزارش شده است.
انتهای پیام/ ک_ ب