آنچه که در جلسه مدیریت بحران بخش چاروسا گذشت
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
جلسه مدیریت بحران بخش چاروسا صبح امروز با حضور روسای ادارات در بخشداری چاروسا برگزار شد.
به گزارش ریواس جنوب،علی محمودی، بخشدار چاروسا در این جلسه گفت: امسال مشکلات آبی ما زیاد است و احتمالا با تنش آبی مواجه خواهیم شد و اقدامات لازم برای مقابله با این بحران ضروری است.
محمودی به انشعابات غیر مجاز آب در سطح منطقه اشاره کرد و افزود: متاسفانه گزارشاتی به دست ما می رسد که مردم برای باغ ها؛سبزیجات و کشاورزی خود از آب شرب استفاده می کنند که این موضوع خلاف است و انتظار می رود که نیروی انتظامی و دادگستری همکاری لازم را با آبفای شهری و روستایی در برخورد قانونی با انشعابات غیر مجاز داشته باشند.
وی تلاش برای کاهش تنش آبی را لازم دانست و تاکید داشت: ممکن است مجموعه اقدامات فعلی ما در هدر روی آب در حال حاضر نمود پیدا نکند اما قطعا در ماه های بعدی به یک بحران تبدیل می شود.
بخشدار چاروسا تاکید کرد: پیشگیری بهتر از درمان است بنابراین همه ادارات مستقر در چاروسا باید آمادگی کامل جهت مقابله با شرایط بحرانی را داشته باشند و قطعا اگر خدای ناکرده بحران پیش بیاید و ما آمادگی داشته باشیم کنترل آن راحت تر است.
وی در همین راستا تمام ادارات را ملزم کرد تا ظرف مدت یک هفته و بسته به پرسنل خود افرادی را بعنوان رابط برای شرایط بحرانی به بخشداری با تمام مشخصات معرفی کنند و افراد معرفی شده هم همیشه در دسترس باشند و از توان جسمی خوبی هم برخوردار باشند.
محمودی استفاده مردم از تانکر ذخیره آب را برای مواقعی که آب قطع می شود را مورد تاکید قرار داد.
بخشدار چاروسا حضور افراد غیر مجوز دار در سطح منطقه را برای گازکشی به منازل مشترکین را مساله ی مهم و خطرناکی خواند و ادامه داد: افرادی که بدون مجور این کارها را انجام می دهند علاوه بر عدم رعایت مسایل ایمنی باعث دوباره کاری خواهند شد و قطعا وقتی مهر نظام مهندسی را این افراد ندارند کار آنها در پایان تایید نمی شود و مردم باید دوباره کنده کاری و هزینه کنند.
محمودی نقش رسانه ها و دیگر تریبون ها را در آگاه کردم مردم از این مشکل مهم بیان کرد و تاکید کرد که مردم اشتباه نکنند و مراحل قانونی را طی کنند.
محمد قلی زارعیان، رییس جهادکشاورزی چاروسا در این جلسه با تایید تذکرات بخشدار در مورد مضرات سوزاندن باقی مانده محصولات کشاورزان گفت: با سوزاندن علوفه های باقی مانده هنگام درو علاوه بر ایجاد آلودگی هوا و خسارت به مسایل زیست محیطی باعث تخریب و ضعیف شدن خود زمین کشاورزی هم می شود.
هادی شهبازی، مسول امور صنفی چاروسا رواج شایعه را بزرگترین بحران اعلام کرد و افزود: انتظار می رود قبل از اینکه شایعه ای در بین مردم رواج پیدا کند مسولان آن را برطرف کنند.
وی در پاسخ به دغدغه رییس شورای شهر مبنی بر دادن مجوز به افراد غیر مجاز برای گاز کشی هم تاکید کرد: ما فقط مجوز امور صنفی را می دهیم و مجوز فعالیت با دیگر نهاد ها است و آمادگی همکاری در این زمینه را با دیگر ادارات داریم.
رضا آشیان، مسول منابع طبیعی در این جلسه با انتقاد از این نوع نگاه که در مواقع آتش سوزی فقط منابع طبیعی مسول است گفت: انتظار است وقتی که آتش سوزی در منطقه به وجود می آید همه ادارات پای کار بیایند.
فیض الله آبرود، شهردار قلعه ریسی هم در این جلسه یک بار دیگر مشکلات اعتباری برای ساختمان شهرداری و نبود ماشین مجهز آتش نشانی را یادآور شد و ادامه داد: انتظار است ایستگاهای آب برای ماشین آتش نشانی در نظر گرفته شود تا در صورت اتفاق بحرانی وقت هدر نرود و بلافاصله ماشین به نقاط مشخص شده برای آب گیری فرستاده شود.
وی برگزاری کلاس های آموزشی برای استفاده مشترکین گاز را یکی از کارهای شهرداری بیان داشت و تاکید کرد: چون مردم هنوز با شرایط استفاده از گاز آشنایی کمی دارند و ممکن است در ابتدا برای آنها مشکلاتی به وجود بیاید برگزاری کلاس های ایمنی می تواند آموزش خوبی برای آنها باشد.
خانم زینب مهرجو، رییس شورای شهر قلعه ریسی حضور افرادی که با کار گازکشی آشنایی ندارند ولی در سطح شهر در حال کار هستند و ساخت و ساز های غیر قانونی را عمده مشکلات شهر دانست.
مهر جو گفت: حدود ۲۰ خانه غیر قانونی ساخته شد که باید تخریب شوند.
اکبر دیناری، رییس شورای بخش چاروسا در اظهاراتی انتقادی گفت: در چند ماه قبل آتش سوزی در کوه پنبه اتفاق افتاد ولی هیچ کس هیچ کاری نکرد چون نمی توانستند کاری بکنند.
وی بیان داشت: وقتی که نه ماشین درست و حسابی هست ، وقتی که نیروی انسانی کافی نیست و اگر هم باشد آموزش لازم را ندارند حتی به فرض اتفاق افتادن حادثه ای هم کاری از دست ما بر نمیاد و باید تلاش کنیم تا امکانات به منطقه بیاید.
دیناری افزود: در همین زمینه جدیدا یک هییت کوهنوردی تشکیل دادیم که افرادی جوان و ورزیده عضو این هییت هستند و آمادگی دارند که از آنها در مواقع بحران استفاده کنیم به شرطی که مورد حمایت قرار بگیرند و تجهیزات و لوازم آنها را خریداری کنیم.
محمد شکوهی، رییس آموزش و پرورش چاروسا در این جلسه گفت: وقتی اسم بحران می آید یعنی سه مرحله قبل،حین و بعد از بحران را باید مدیریت کنیم.
وی مدیری را که در شرایط بحران بتواند مدیریت کند را مدیری کاربلد و موفق دانست.
شکوهی مقاوم سازی خانه های شهر را یکی از اولویت ها بیان کرد و تاکید داشت که در همین زمینه در آموزش و پرورش بعضی از مدارس مقاوم سازی شدند و هرچند بعضی از آنها هنوز نیاز به کار دارند اما هماهنگی لازم را با نوسازی استان انجام دادیم.
شکوهی افزود: برگزاری مانورهای زلزله و ایمنی در مناسبت های مختلف سال از دیگر اقدامات آموزش و پرورش برای مدیریت کردن شرایط بحرانی بوده است.
انهای پیام: ع/ب
جناب شکوهی شماکه ازمدیریت صحبت میکنی نیم نگاهی هم به وضعیت مدیریت سروپاشکسته ی مجموعه ی تحت مدیریت خودتان بیندازیدبعدکباده ی مدیریت مدیریت بکشید
باسلام
اقای بخشدار چرا ابرسانی به دیشموک وقلعه رئیسی فعال نمیشه چرا پول نمیگذارن برایش چرا دعوت نمیکنید از نماینده استاندار تا بیاییند ببینن چرا پروژه آبرسانی تعطیله
ایا پیگیری کردید چرا کار انجام نمیشه
همه اش حرف زدن حل نمیشه استاندار معاونت عمرانی نماینده مجلس مدیرکل بیارید در شهر دیشموک وقلعه رئیس برای معضل آب تصمیم بگیرن همه دارند فقط حرف میزنند کدام عمل