پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

تجویز نسخه بی‌عدالتی از تهران/

نحوه توزیع اعتبارات کرونا در بین کادر درمان و عوامل درگیر با کرونا و مدیران و معاونین بهداشت و درمان ابهامات زیادی را به وجود آورده است؛ فردی که در خط مقدم جانش را به خطر انداخته در یک دوره ۶ ماهه، ۲ میلیون گرفته و مدیری که آمار را مخابره می‌کند، ۱۲ میلیون تومان گرفته است.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، شهادت یکی از مدافعان سلامت بهانه‌ای شد تا سراغ یک موضوع مهم را بگیریم.

از وقتی کرونا پا به عرصه زندگی مردم و مدیران گذاشته است در کنار رعب و وحشت و کشتارش، اعتبارات زیادی را هم جابجا کرد و سبک زندگی مردم و نوع مدیریت مدیران را هم عوض کرد.

یکی از این تغییرات اعتبارات قابل توجهی بود که به عنوان حق‌الکرونا در بین کادر درمان و مدیران علوم پزشکی توزیع شد و می‌شود.

این گزارش هرگز نافی مجاهدت‌های شبانه‌روزی ناجیان سلامت این استان نیست اما مطالبه مستقیم ریواس جنوب و افکار عمومی افشای شفاف نحوه توزیع این اعتبارات کلان است.

واقعیت آن است گزارشات رسیده به ما اخبار خوبی نیستند ک اگر اینگونه باشد شخص رئیس دانشگاه و معاون بهداشتی‌اش باید پاسخگوی آن باشند.

آقای بانشی، شفاف توضیح دهد که چقدر به عنوان حق کرونا در اختیار داشته و آن را با چه معیاری بین نیروهایش از پشت میز گرفته تا میدان عملیات کرونا توزیع کرده است؟

معاون درمان نیز همین را توضیح دهد که پزشکی که جانش را برای مبارزه با کرونا از دست داده یا در خطر است چقدر در ماه می‌گرفته و مدیری که از پشت میز اوضاع را کنترل می‌کند چقدر گرفته است؟

تلاش ما برای مصاحبه با معاون بهداشتی بی‌نتیجه بود اما اطلاعات موثقی نشان از آن دارد که یک نمونه‌گیر کرونا در ۶ ماه گذشته فقط ۲ میلیون تومان گرفته اما مدیری که حتی یک ارباب رجوع هم ندارد و در اتاق ایزوله‌اش آمار را رد و بدل می‌کند،۱۲ میلیون تومان گرفته است!

اوج بی‌عدالتی که قطعا مدیر ارشد حوزه سلامت یا بی‌خبر است و یا در این بی‌عدالتی شریک است اما در هر حال باید پاسخگو باشد.

آیا کسی که در بیمارستان ک مرکز بهداشت مستقیما با هیولای کرونا می‌جنگد مستحق دریافت این اعتبارات است یا فلان معاون و یا معاون معاون یا مدیر گروه بیماری‌ها؟ اصلا معیار این پرداخت‌ها چیست؟

اگر هم مدیران مستحق دریافت این اعتبارات کرونا هستند، چرا یک نفر دو میلیون می‌گیرد و یک نفر ۱۲ میلیون تومان!

این بی‌عدالتی در حالی است که بسیاری از کارمندان رسمی و شرکتی نه تنها در علوم‌پزشکی بلکه در بسیاری از ادارات ۶ ماه است حقوق نگرفتند!

عدالت این کار کجاست که ما نمی‌دانیم!

سوال مشخص ما این است که چطور کادر و پرسنل درگیر در مراکز معین، یا خط دفاعی کرونا حق زحمه بسیار ناچیزی در مقایسه با مدیران شبکه، معاونت ها و… میگیرند؟

آیا مرحوم دکتر زارعی باید سهم بیشتری از اعتبارات کرونا داشته باشد یا مدیری که پشت میز نهایتا آماری را جابجا می‌کند؟ کدام گروه بیشتر درگیر کرونا و خطرات آن هستند؟

موضوعی که البته آقای پوران‌فرد پاسخگو بود و گفته وظیفه من ‌تامین این اعتبارات و تقویت مدافعان سلامت است و نحوه توزیع آن را بررسی می‌کنیم.

سوال دیگر این است که آیا آقای دکتر بانشی به عنوان معاون بهداشتی و مدیر شبکه بهداشت و آقای دکتر ملک‌پور به عنوان معاون درمان حاضرند شفاف به مردم بگویند خودشان چقدر از این اعتبارات می‌‌گیرند و به دیگر همکارانشان چقدر می‌دهند؟

یکی از مقامات ارشد دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در همین زمینه به ریواس گفت: توزیع این اعتبارات ضریب‌های محاسبه دارد که توسط وزارت ابلاغ شده است، ضریب مدرک، ساعات کار، حضور بربالین بیمار، مدیریت و بازررسی‌های کرونا در نحوه توزیع این اعتبارات لحاظ می‌شود.

موضوعی که نشان می‌دهد این بی‌عدالتی از تهران به یاسوج و دیگر استان‌های کشور نسخه شده است.

انتهای پیام/ بنام-ک