پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

مناطق عشایری کوه سیاه، دلی مهرجان و دلی خیار کار با جمعیت عشایری بسیار که دارند اما سخت ترین شرایط را تا رسیدن به مقصد تحمل میکنند و با اینکه بارها از مشکلات خود گفتند ولی همچنان جاده های این مناطق عبور و مرور در آنها به سختی انجام میگیرد.

زمستان امسال شاهد بارش های بالای رحمت الهی در کهگیلویه و بویراحمد بودیم که علیرغم فواید خوب این بارشها متاسفانه خساراتی به برخی جاده ها و پل های مواصلاتی محورهای مختلف استان وارد کرد.
در زمستان امسال اگر چه بارش در تمامی نقاط استان کهگیلویه و بویر احمد خوب بوده است لکن بر اساس آمار اعلامی از مراجع مربوطه در شهرستان لنده بیشترین بارشها اتفاق افتاد و بهمین دلیل در این شهرستان شاهد خسارات بیشتری در حوزه های مختلف از جمله راه های روستایی و عشایری به نسبت سایر مناطق هستیم .

وضعیت نامناسب جاده های روستایی و عشایری شهرستان لنده+تصاویردر روزهای بارشی و پس از آن اگرچه شاهد تلاش راهداران برای بازگشایی بودیم ولی برخی راههای عشایری در این شهرستان همچنان وضعیت مناسبی ندارند و رفت و آمد در آنها به سختی صورت میگیرد.

به گزارش ریواس جنوب و به نقل از تابناک از جمله راههای خسارات دیده از بارش ها که تردد در آن به سختی صورت میگیرد جاده عشایری دلی مهرجان، منطقه عشایری کوه سیاه و دلی خیار کار است. همچنین در بخش های از جاده کناری رودخانه موگرمون که ختم به روستای سرتنگ آزادی و زمین های کشاورزی برنج کاری میشود شاهد هستیم تردد به سختی انجام میشود. در این مسیر پل ارتباطی بر روی دره فصلی چندین سال از شروع بکار آن میگذرد و متاسفانه نیمه کاره شده است و هیچ توجهی به مطالبات مردم این روستا و کشاورزان این منطقه نمیشود.

مناطق عشایری کوه سیاه، دلی مهرجان و دلی خیار کار با جمعیت عشایری بسیار که دارند اما سخت ترین شرایط را تا رسیدن به مقصد تحمل میکنند و با اینکه بارها از مشکلات خود گفتند ولی همچنان جاده های این مناطق عبور و مرور در آنها به سختی انجام میگیرد.

وضعیت نامناسب جاده های روستایی و عشایری شهرستان لنده+تصاویرلازم است مسئولین محترم شهرستان لنده بدانند وضعیت این جاده ها بسیار خطرناک شده و هزینه های بسیار بالایی برای خودروهای عشایر این مناطق ایجاد میکند.

مسئولانی که شبانه روز از حاشیه نشینی در شهرها میگویند خوب است بدانند ارائه خدماتی مانند جاده، برق، تلفن، پزشک، دامپزشک، مدرسه و … با استفاده از فناوری های نوین به روستاییان و عشایر باعث می شود تا این قشر مولد تولید، زندگی عشایری را ترک نکرده و از تولید کننده به مصرف کننده تبدیل نشوند.

در استانی که نرخ بیکاری آن روز به روز در حال افزایش است و مهاجرت نفس شهرها را بریده و حاشیه نشینی چهره شهرها را زخمی کرده و هزینه های زیادی بر گرده دولت نهاده، تنها راه باز کردن گره از کار فروبسته عشایر و روستانشینان است.

به گزارش ریواس جنوب این در حالیست که سید خداداد اجتهادی، رییس امور عشایر کهگیلویه در گفت و گوی تند و تیز خود با خبرنگار ریواس جنوب گفته بود که کریمی نژاد فرماندار لنده اجازه ورود ماشن آلات ما را به لنده نداده است.
وی تاکید کرد: شما می توانید تحقیق کنید که چرا لودر ما در بقیه مناطق در حال کار هست اما در لنده کاری صورت نگرفت.
اجتهادی ادامه داد: فرماندار لنده در جلسه ستاد کوچ گفته بود که به دلایلی فعلا اجازه کار کردن به ماشین های اداره امور عشایر در لنده را نمی دهیم.
وی گفت: حتی فرماندار تاکید کرده بود که در صورت مشاهده فعالیت ماشین ها در این جاده دستور توقف را صادر می کنم.

وضعیت نامناسب جاده های روستایی و عشایری شهرستان لنده+تصاویر

 

وضعیت نامناسب جاده های روستایی و عشایری شهرستان لنده+تصاویر