ارزیابی عملکرد کارکنان بیمارستان نمازی در بخش سنجش رضایت بیماران
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
رئیس بیمارستان نمازی شیراز گفت: عملکرد کارکنان بیمارستان نمازی در رضایت بیماران مورد سنجش و ارزیابی قرار میگیرد.
به گزارش ریواس جنوب، محمدرضا ادراکی بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بیمارستان نمازی این شهر برای نخستین بار در جنوب کشور با همکاری اساتید گروه مغز و اعصاب دانشگاه شیراز به بازپروری بیمارانی که دچار سکته حاد مغزی شدهاند، میپردازد و بازپروری بیماران سکته مغزی، سیستم بیماربری و HPH از جمله اقدامات جدید این بیمارستان در یک سال اخیر بوده است.
وی با اشاره به مفهوم سیستم بیماربری افزود: انتقال بیمار همراه با مراقبت و درمان خاصی است که افرادی که به این امر میپردازند، آموزشهای لازم را دیدهاند و در یک سال اخیر با سازماندهی بیشتری به فعالیت خود ادامه میدهند و موضوع دیگر راهاندازی نظام بیمارستان ارتقادهنده سلامت (HPH) بوده که در این نظام افرادی بر بالین بیماران حاضر میشوند و آموزشهای ویژه برای پیشگیری از بیماری به آنها داده میشود.
این مسؤول با اشاره به اهمیت جایگاه رسانه اضافه کرد: رسانه یکی از ابزارهای مهم دموکراسی است و در امر اطلاعرسانی چشم و گوش مردم محسوب میشود اما باید در پوشش اخبار به مشاهده عینی و دقیق موضوعات بپردازد چراکه یک گزارش اشتباه میتواند بذر ناامیدی در جامعه بکارد.
رئیس بیمارستان نمازی شیراز بیان کرد: وضعیت پوشش گیاهی بیمارستان نمازی و نحوه برخورد کادر اجرایی آن ازجمله موضوعاتی بوده که در این اواخر صورت گرفته و در برخی موارد نقصهایی از طرف بیمارستان نیز بوده است اما پوشش خبری این حوادث باید بهگونهای باشد که حقیقت امر بازتاب یابد.
ادراکی با اشاره به موضوع لطیفه رحمانی ادامه داد: روند تصویب پیوند در بیمارستانها چیزی حدود ۱۵ روز طول میکشد و زمان بستری این بیمار در بیمارستان نمازی ۱۱ روز بوده و رسالت ما ارائه خدمات به هر فردی که با نشانههای بیماری وارد این مجموعه میشود، است که در طول سال گاهی مجبور میشویم به بسیاری از بیماران داخلی و خارجی ازجمله افاغنه خدمات رایگان ارائه دهیم.
وی تصریح کرد: بیمارستان نمازی شیراز برای ارتقای بهبود نحوه برخورد کادر اجرایی خود «سیستم سنجش عملکرد» را راهاندازی کرده است و در دو سطح کمی و کیفی به آن میپردازد و نتیجه نیز شناسایی و جریمه افراد متخلف و تشویق افرادی است که عملکرد مناسب دارند.
مدیر بیمارستان نمازی شیراز نیز در این جلسه خبری بیان داشت: این بیمارستان از سال ۱۳۰۴ با ظرفیت ۲۵۰ تخت و هشت بخش درمانی شروع به فعالیت کرد و تعداد تخت پس از انقلاب درحدود پنج و در طول این سالها تعداد بخشهای آن ۱۲ برابر شده است.
مهدی خانسالار گفت: بیمارستان نمازی در بخش اطفال بخشهای تخصصی مختلفی دارد که بخش عفونی اطفال بهعنوان مرجع جنوب کشور محسوب و در بخش بزرگسالان نیز خدمات تخصصی در بخش داخلی و جراحی ارائه میشود.
وی اضافه کرد: بخش پیوند یکی از بخشهای منحصربهفرد بیمارستان نمازی است و در این بخش سالانه بیش از ۵۰۰ پیوند کبد و پانکراس صورت میگیرد و حدود یک سال است که بخش پیوند قلب راهاندازی شده و پیوند کلیه نیز سالها در این بیمارستان صورت میگیرد.
این مسؤول ادامه داد: بخش اورژانس بیمارستان نمازی یکی از بزرگترین مجموعههای اورژانس کشور محسوب میشود و ۳۰۰ عضو هیاتعلمی و یکهزار دانشجوی پزشکی و پیراپزشکی در این بخش در دو حوزه آموزش و درمان در حال فعالیت هستند و بخشهای دیگری مانند پاراکیلینک، رادیوتراپی، آزمایشگاه، فیزیوتراپی، اکو، نوار قلب داروخانه و… به ارائه خدمت میپردازند.
مدیر بیمارستان نمازی شیراز تصریح کرد: بیمارستان نمازی در سالهای اخیر با کمک دولت در دو بخش نوسازی و بازسازی فعالیتهای خوبی داشته و در ۱٫۵ سال گذشته ۶ میلیارد تومان هزینه عمرانی و ۱۲ میلیارد تومان هزینه تجهیز آن بوده است.
خانسالار خاطرنشان کرد: توسعه بیمارستان نمازی مستلزم تأمین بودجه بیشتری است اما سازمانهای بیمهگر با دیرکرد در پرداخت منابع مالی به مشکلات آن دامن میزند و اگر کمکهای دولت و وزارت بهداشت نبود وضعیت این بیمارستان به سال ۱۳۹۲ بازمیگشت اما امروز بیماران پنج درصد هزینه درمان خود را میپردازند و ارجاع بیمار به بیرون از بیمارستان جرم محسوب میشود