پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

 

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، بهنام کریمی در یادداشتی نوشت:  روزی که نام سید علی احمدزاده که آن روز مردم استان با نام “حشمت‌الله” او را می‌شناختند، برای استانداری کهگیلویه و بویراحمد مطرح شد خیلی‌ها او را ناآشنا با حوزه اجرا می‌دانستند و اکنون بعد از حدود یک سال و نیم از مدیریتش در این استان، این ضعف به خوبی خودش را نشان داده است.

انتصابات ضعیف و نامه‌های مکتوبی که در معرفی گزینه‌های مدیرکلی برخی ادارات به ناگاه تغییر می‌کرد و گزینه دیگری بیرون می‌آمد، جولان بی حد و حصر نمایندگان در امور دولت و تصمیمات خلق‌الساعه‌ای که بارها تغییر کرد از نشانه‌های عدم تسلط در حوزه اجراست.

تعطیلی کامل پنج‌شنبه‌ها در جلسه‌ای که به ریاست خود استاندار برگزار می‌شود با قاطعیت اعلام می‌شود اما چند ساعت بعد به کلی لغو می‌شود.
تغییر کار ساعت ادارات و برخی انتصابات از جمله انتصاب اخیر مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اعلام و چند ساعت بعد لغو می‌شود.

در بارش برف اخیر نیز اوج این تزلزل خودش را نشان داد و آقای استاندار که در نشستی که همه مستنداتش هست از رفوزه شدن خود و مدیرانش می‌گوید اما یک روز بعد در یک چرخش ۱۸۰ درجه‌ای می‌گوید: عملکرد مدیران من بهتر از هر دوره دیگری بود و من به آنها افتخار می‌کنم.
سخنی که یا کاملا وارونه شده و یا هم آقای استاندار به مدیران رفوزه افتخار کرده است.

او در نشست ستاد بحران در روز برفی که آب و برق مردم در همان ابتدا قطع شد، پا را فراتر می‌گذارد و خیلی زود از مردم به خاطر آنچه خودش رفوزگی می‌نامد، عذرخواهی می‌کند و حتی می‌گوید در مقابل رهبری، رییس جمهور و مردم سربه‌زیر و شرمنده‌ام اما امروز حرف دیگری می‌زند و می‌گوید مدیران بحران من سه شبانه‌روز نخوابیدند و در هیچ دولت دیگری و در هیچ بحران دیگری به این خوبی عمل نشد.

احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد شد

نفس کار معذرت‌خواهی آقای استاندار بسیار پسندیده و قدمی رو به جلوست اما به شرط آنکه حرکتی پوپولیستی نباشد و با اعتقاد و تلاش برای جبران کم‌کاری‌ها انجام شده باشد نه مصرف رسانه‌ای و برای ثبت در تاریخ انجام شود.

اری استاندار همه حرف‌هایش را پس گرفت و همه تقصیرات را به گردن دولت‌های قبل انداخت که آنها باید کارهایی می‌کردند و نکردند؛ موضوعی که البته کاملا درست است و کم‌کاری مدیران در همه دولت‌ها در این استان قصه تکراری است و این استان همواره از بابت ناکارامدی مدیران و سهل‌انگاری‌ها با شدت و ضعف آسیب دیده است.

در دیشموک، استاندار کهگیلویه و بویراحمد برای کاری که خودش مسئول آن است و خودش می‌تواند  آن را حل کند، گریه می‌کند و بعد از آن گریه هم اقدام محسوسی برای خواسته‌های مردم نمی‌کند و همه چیز فراموش می‌شود.
در مسیر بازدیدهایش، پیاده می‌شود و سنگی که باید راهداری با ماشین‌آلات جابجا کند، با دست هل می‌دهد و رسانه‌ای می‌کند که این‌ها هیچ‌کدام بد نیست اما باید این حس در خون و پوست مدیر باشد و آثار آن برای مردم مشهود باشد نه یکبار باشد و فیلمی گرفته شود و تمام شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در نشست ستاد بحران در روز برفی، گفته بود که چرا هیچ‌کس به من نگفت که چه به روز استان آمده؟ من از عشایر بی‌خبرم و نمی‌دانم چه به روز آن‌ها آمد، مردم در شرایط سختی هستند، آب و برق و تلفن آنها با یک برف چند سانتمتری قطع شده و همه ما مقصریم و ستاد بحران رفوزه شده است؛ این در حالی است که اقای استاندار  امروز در یک چرخش قهرمانانه می‌گوید من نگفتم مدیران خوب کار نکردند و پای کار نبودند بلکه گفتم کار را زودتر انجام دهید.

حالا سوال این است اگر مدیران و ستاد بحران در برف اخیر پای کار بودند و کار را انجام دادند پس چه دلیلی داشت شما از مردم عذرخواهی کنید؟ آن حرف درست است یا این حرف؟
آیا بخاطر اینکه شما از مدیرانت انتظار داشتید که کار را زودتر انجام دهند، نیازی به عذرخواهی از مردم است؟ این همه اتفاقات بد در این استان افتاد، کدام مسئول عذرخواهی کرد؟

آقای استاندار چه شما بگویید مدیرانم خوب عمل کردند چه بگویید رفوزه شدند مردم می دانند که به ویژه در این برف اخیر بسیار ضعیف عمل کردید.

البته این نقد به معنی نادیده گرفتن ویژگی‌های مثبت آقای استاندار نیست و او مدیری دلسوز و پرکار است؛ وقت زیادی برای کارش می‌گذارد و از ارتباطاتش در بدنه دولت استفاده کرده و اقدامات خوبی در این زمینه انجام شد.