پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد می تواند قطب گیاهان دارویی کشور باشد، تصریح کرد:  مهم تر از کشت و زرع گیاهان دارویی و خام فروشی آن، دانشی است که بر روی فرآورده آن بکار گرفته شود.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت، در  نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان که با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور برگزار گردید، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی استان با ارائه گزارشی از عملکرد ستاد در سال ۱۳۹۷، عملکرد استان در زمینه واگذاری پروژه های عمرانی به بخش خصوصی را قابل قبول دانست.

  حسن نوروزی عنوان نمود: از مجموع ۲۹۷ پروژه دارای قابلیت واگذاری از سال های ۱۳۹۵تا ۱۳۹۷ تعداد ۱۸۳ پروژه واگذار گردیده است.

وی همچنین  ۳۴ مورد از پروژه های اقتصاد مقاومتی را در سال ۱۳۹۷ اولویت دار اعلام نمود و تخصیص اعتبارات این پروژه ها را ملاحظه مهم کمیته تخصصی استان دانست.

 در این جلسه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بیان کرد:  مشکلات زیربنایی زیادی در بخش اقتصاد دانش بنیان استان وجود دارد که یکی از بدیهی ترین آن ها نبود صندوق پژوهش و فناوری است که  از لزوم همکاری بخش خصوصی و دولت بر ایجاد این صندوق در آینده خبر داد.

وی همچنین ابراز داشت: در این استان ظرفیت های خوبی در زمینه گیاهان دارویی، گردشگری و فناوری اطلاعات وجود دارد که با ایجاد اکو سیستمی متناسب با این زمینه ها می توان پایه های اقتصاد دانش بنیان را تقویت کرد.

ستاری همچنین با بیان اینکه تمامی  هزینه های مربوط به تعمیرات و تجهیزات پارک علم و فناوری استان را برعهده خواهیم گرفت، بر لزوم توجه و تقویت جایگاه کار آفرین در استان تاکید کرد.

وی همچنین از تصویب۱۰ میلیارد تومان برای طرح های فناورانه و دانش بنیان استان، کمک در تامین قطعات و لوازم مورد نیاز صنعت پتروشیمی های گچساران و دهدشت و پیگیری موضوع تامین منابع  ریالی و ارزی این دو پروژه مهم در سطح دولت و حمایت از طرح های فناورانه خبر داد.