پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد در دیدارش با خبرنگاران حرف‌های مهمی زد که برخی از آنها کنایه و نیشی به خبرنگاران بودند و برخی هم حکایت از واقعیات جامعه خبری این استان داشت؛ او برای نخستین‌بار از لفظ “تاجر” برای خبرنگاران استفاده کرد و از خرید و فروش خبرها سخن گفت؛ آیت‌الله ملک‌حسینی همچنین از خبرنگاران خواست تا حرف‌ها را دم‌بریده منعکس نکنند و با شجاعت بنویسند و فقط از خدا ترس داشته باشند.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، اهالی رسانه کهگلیویه و بویراحمد امروز با مدیریت بسیج رسانه سپاه فتح با نماینده ولی فقیه در این استان دیدار کردند.

حضرت آیت‌الله ملک‌حسینی که همیشه متناسب با وظایف و علایق مهماناش سخن می‌گوید این بار هم رسالت خبری را با اتصال به متون دینی و واقعیت‌های از جامعه به زبانی شیرین بیان کرد.

او در همان ابتدا خبرنگاران را به چند دسته تفکیک کرد و گفت که برخی از شما خبرسازید، برخی خبرگزارید و برخی خبرگو و خبررسانید اما همه شما را به خبرنگار می‌شناسند.

او بعد از انکه تعاریف دیگری از خبر و رسالت سنگین آن به ویژه در حوزه اخلاق و دین مطرح کرد در کنایه‌ای مزاح‌گونه اما جدی ادامه داد که این بحث‌ها و مطالب علمی و دینی جالب و جذاب هستند اما شما کار خود را می‌کنید ومی‌برید و می‌شورید و ضایع می‌کنید و آبرو می‌برید.

او در حالی که جامعه خبری و هنری کهگیلویه و بویراحمد در بدترین شرایط اقتصادی زندگی می‌کنند از لفظ “تاجر” برای آنها استفاده کرد که نشان از مشاوره‌های غلط از واقعیت‌ها، سختی‌ها و محدودیت‌های کار خبری در این استان دارد هر چند اشاره او به برخی واقعیات جامعه رسانه‌ای این استان هم بود.

نماینده مردم در مجلس خبرگان در بخش دیگری از صحبت‌هایش تصریح کرد: امروز خیلی خبرها خرید و فروش می‌شوند؛ خبرها قیمت پیدا کرده و در جامعه‌ای که خبرها و سکوت‌ها خرید و فروش می‌شوند آن جامعه تباه می‌شود و اخلاق و سیاست و فرهنگ و اقتصاد در آن فرو می‌پاشد.

او صریح به خبرنگاران گفت که اگر براساس منافع و پول قلم زدید بدانید قلم و مطلب بعدی‌اتان به نفع همان کسی خواهد بود که علیه او نوشتید، و این خیلی بد است.

آیت‌الله ملک‌حسینی حرف تکان دهنده دیگری هم زد و از خبرنگاران خواست تا اظهارنظر افراد را در فضای رسانه‌ای همان‌گونه که هست، مطرح کنند و از چیزی نترسند؛ او گفت که شما حرف‌ها را کامل و دقیق بزنید و بگویید فلانی گفته، چکار ما دارید. اگر هم ترسی باید باشد آن ترس باید از خدا باشد؛ حرف‌ها را دم‌بریده و خنثی نکنید و آنها را گزینش هم نکنید.

اشاره آیت‌الله به بریده شدن حرف‌هایش در برخی رسانه و گاها” تحریف و تفسیر آنها بود.

او به مزاح گفت: من حرفم را می‌زنم اما می‌دانم شما یک جمله از اول و یکی از آخر می‌نویسید و این هم جز ضایع شدن چیزی در آن برای من نیست.

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد شجاعت و صراحت در لهجه و قلم را موقعی خوب دانست که حکمت در آن باشد و در مسیر درست خودش باشد.

او گفت که رسانه‌ها در مقابل خیانت‌ها آتش به اختیار هستند و باید شجاعانه بنویسند.

انتهای پیام/ بنام-ک