پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

علی‌محمد احمدی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد در نشست تسهیل و رفع موانع تولید با فشردن دست مولوی، سرمایه‌گذار ترک‌زبان آذربایجانی می‌خواهد یک مانع بزرگ را از سر تولید این استان بردارد و کارخانه پرآوازه آب معدنی چشمه‌میشی سی‌سخت را از زمین بلند کند؛ او امروز استقبال متفاوتی از این سرمایه‌گذار داشت.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، کارخانه آب معدنی چشمه میشی که با تشکیل یک تعاونی بیش از پنج هزار عضو دارد از سال ۹۱ تاکنون تعطیل است؛ این کارخانه مهم تولید آب بسته‌بندی زیر آبشارهای پرآب سی‌سخت، سال‌ها کنار گوش مسئولان این استان تعطیل است تا امروز استاندار کهگیلویه و بویراحمد با خارج کردن آن ازرکود، کارنامه‌اش را در این حوزه پربار کند.

احمدی روزی که به کهگیلویه و بویراحمد آمد، در اولین نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید گفته بود که اگر ما در هر چند ماه یک کارخانه تعطیل را به چرخه تولید برگردانیم، شاهکار کردیم؛ او گفته بود که این کار در برنامه او قرار دارد.

البته آن روز احمدی نمی‌دانست که وضعیت اقتصادی کشور به این روز می‌افتد و کارها سخت و سخت‌تر می‌شود اما با همین وجود نیز او با فعال کردن مجدد چندین کارخانه و واحد تولیدی بزرگ، جدیت خود درا ین موضوع را نشان داد.

او اگر این روزها کارخانه آب معدنی چشمه‌میشی را به هر شکلی فعال کند این ذهنیت ابتدای حضورش در این استان را در افکار عمومی تقویت می‌کند که او استانداری قاطع، پیگیر و به اصظلاح “بِبٌر” است.

موضوع مشکل این تعاونی آب معدنی چشمه میشی به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید آمد و نماینده هیئت مدیره این تعاونی با بیان اینکه آمدیم کار بزرگی کنیم اما به زمین خوردیم و نای بلند شدن نداریم، خواستار واگذاری این طرح به یک سرمایه‌گذار و پرداخت اقساط معوق آن شد.

محمدخانی، معلم بازنشسته سی‌سختی است که می‌گوید این طرح تاکنون ۱۰ استاندار و وزیر را به خود دیده است اما همچنان با گران‌قیمت‌ترین تجهیزات روز دنیا، تتعطیل است.

او گفت که ابتدای کار، همه چیز خوب جلو می‌رفت و ۴۰ جوان اینجا نان می‌خورد اما بعد از مدتی چون این کاره نبودم، کار را به سایر سهام‌داران واگذار کردم و متاسفانه اکنون این کارخانه مهم، غیرفعال است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد که برای فعال کردن این واحد تولیدی، مصمم بود، ابتدا صحبت‌های سرمایه‌گذار داوطلب را شنید.

آقای مولوی از استان آذربایجان غربی گفت که من موهایم را در تولید سپید کردم و این کاره هستم اما اگر می‌خواهید واقعا این کارخانه راه بیفتد، کمک کنید تا در چنگ مسائل قضایی این واحد و بروکراسی اداری نیفتم.

او گفت که امروزه جنگ دنیا روی آب هست و من وضعیت منطقه و تجهیزات این کارخانه را دیدم و برایم آب خوردن است که فعالش کنم اما با من صادق باشید و یک‌بار کمکم کنید بعد از آن تا همیشه از من کمک بخواهید.

او گفت که عملیات قضایی تا ۶ ماه متوقف شود، اولین قسط من برای ۶ ماه دیگر باشد من قول می‌دهم کمتر از یک ماه آب را درون بطری‌ها کنم.

مولوی می‌گوید که یک ریال تسهیلات نمی‌خواهم و در گام نخست سه میلیارد تومان را به این واحد تزریق می‌کنم تا راه بیفتد.

احمدی که این سرمایه‌گذار میانسال با روحیه خاص را پای کار و صادق دید، دست مردانه به او داد و گفت که بینی و بین‌الله اگر شما جدی باشید ما کاری مهم‌تر از این نداریم.

او بعد از این به جعفر گوهرگانی و مدیر امور شعب بانک صنعت و معدن مأموریت داد تا از تهران برنگردند تا مشکلات این واحد تولیدی را حل کنند و مجوزهای لازم برای استمهال و سایر اقدامات مورد نیاز را بگیرند تا این سرمایه‌گذار که حسن نیت خود را نشان داده است، درگیر مسائل اداری نشود و به زودی این کارخانه را به مدار تولید برگرداند.

احمدی در پاسخ به تقاضای نماینده هیئت مدیره آب معدنی چشمه میشی برای بازدید از این طرح به شوخی گفت: شما که گفتید ۱۰ استاندار و وزیر آمدند و دیدند، پس من هم بیایم تا دو سال دیگر تعطیل بماند؟ من نمی‌آیم تا بلکه راه بیفتد.

استاندار در پاسخ به استدلال یکی از مدیران بانکی گفت: این آغا اگر از آذربایجان شوروی هم آمده باشد، دارد سه میلیارد تومان پول خود را به این استان می‌آورد و شما باید شب و روز نشناسید تا مشکلش حل شود و اسیر نامه‌نگاری و امروز و فردا نشود.

استاندار، دست این سرمایه‌گذار را در دست نیک‌اقبالی، مدیر امور شعب بانک صنعت و معدن داد تا گیر و دارهای بانکی این طرح حل شود، و آب وارد بطری‌های بسته بندی شود.

کاری که اگر انجام شود، علاوه بر مدیران اجرایی در کارنامه این مدیر جوان بانکی نیز ثبت خواهد شد.

به گزارش ریواس جنوب، اگر استاندار برای ادامه این برنامهخود جدی باشد و به جای دستورات مکرر و مصوبه‌های متعدد در تزریق اعتبارات نقد به واحدهای راکد، هر ماه یا هر چند ماه یک واحد راکد را به صورت جزئی بررسی کند و به مدار تولید برگرداند، شاهکار مدیریتی بزرگی در این استان و در دوران صدارت او رقم خواهد خورد.

احمدی باید سراغ واحدهای راکد، شهرک‌های صنعتی برود و راهکارهای کارشناسی فعال کردن آن‌ها را از کارشناسان و معاونین خود بخواهد.

انتهای پیام/ک-ب