فرماندار شیراز: افزایش قیمت نان در شیراز منتفی است/ شهروندان در صورت مشاهده افزایش نرخ نان و یا کاهش وزن خمیر نان، گزارش دهند
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
فرماندار شیراز گفت: افزایش قیمت نان باید پس از کارشناسی لازم و همچنین در چارچوب قانونی صورت گیرد و از این رو، مباحث طرح شده درباره این موضوع منتفی است.
به گزارش ریواس جنوب، حیدر عالیشوندی در گفت و گو با ایرنا افزود: هرگونه تغییر در قیمت نان باید در کارگروه آرد و نان شهرستان به تصویب برسد تا لازم الاجرا باشد.
وی ادامه داد: در قانون نیامده است که سازوکار دیگری دیگر برای قیمت آرد و نان تصمیم گیری کند و از این جهت بود که ما در روزهای گذشته از افزایش قیمت نان تعجیب کردیم.
فرماندار شیراز اظهار کرد: افزایش قیمت نان باید با کارشناسی و قرار گرفتن در چهار چوب قانونی تعریف گردد و به دلیل اینکه در این چهار چوب قرار نگرفته است این طرح منتفی اعلام شده است .
وی گفت: انتظار است که شهروندان در صورت مشاهده هرگونه افزایش نرخ نان و کاهش وزن خمیر نان، موضوع را به فرمانداری گزارش دهند تا در مدت ۲۴ ساعت موضوع پیگیری و با متخلفان برخورد شود.
عالیشوندی در پاسخ به پرسشی درباره کیفیت نان در شهر شیراز گفت: علت کیفیت نامطلوب پخت نان در این شهر، شمار اندک نانوایی ها است و این که در مقایسه با شمار نانوایی ها در استان فارس و جمعیت مردم مناطق، دست کم نیاز به ۲۲۳ نانوایی جدید در شیراز است.
فرماندار شیراز گفت: ارتقای کیفیت نان با یک برنامه منسجم در دستور کار است تا افرادی که نانوایی تاسیس می کنند متخصص، باتجربه و دارای توان مالی و فنی باشند؛ بر همین اساس در سال جاری برای ۲۵ متقاضی صلاحیت دار که دارای تجهیزات به روز بودند مجوز نانوایی صادر کردیم.
فرماندار شیراز گفت : کیفیت نان علاوه بر وجود آرد مرغوب به چگونگی پخت آن و عمل آوری توسط دستگاه های استاندارد و نیروی کار متخصص وابسته است که همگی در کنارهم می توانند به کیفیت نان و رضایت مشتری منجر شود.
در روزهای اخیر، مباحثی درباره افزایش قیمت نان در کشور مطرح شده بود.
رئیس اتاق اصناف کشور در این باره اعلام کرد: اجرای طرح افزایش قیمت نان تا زمان بررسی مجدد در کارگروه شورای آرد و نان متوقف شده است.
انتهای پیام/سحر محمدیزاده
سلام : در فکر افزایش قیمت نان نباشید کاری کنید که مثبت و نتیجه بخش باشد همانطوری که همه ما می دانیم اکثر افراد قوتشان فقط نان خالی بوده که حتی عده ای پول قرص نانی را هم ندارند که با گدایی زندگی خود را می گذرانند که با گرانی دوباره نان عواقب خطرناکی به بار خواهد آورد لذا بالا بردن کیفیت نان چه از لحاظ مواد مقضی در حد استاندارد کامل ونیروهای انسانی با وجدان و آموزش دیده وتجهیزا ماشینی و غیره که در این زنجیره مورد نیاز است باید سرمایه گذاری کرد که سود دهی وسلامت و نشاط جامعه بیشتر خواهد شود وبازده واقتصاد صد برابر افزونتر خواهد گردید لذا با میکانیزه نمودن و صحیح عمل کردن مصرف به نصف می رسد وگذشته از اینکه به خودکفایی همیشگی خواهیم رسید ودور ریز نان این نعمت الهی به صفر می رسد و خطر بیملریهایی که در زمینه به ما انسانها می رسد چنانچه نان سوخته باعث بیماریهای لا علاج از جمله سرطان وغیره چنانچه نان کاملأ یکنواخت پهن نشود قسمتی سوخته و قسمتی خمیر که حتی قسمت خمیر خطر آن بیشتر از سوخته خواهد بود و دراین بافت باعث رشد عنواع باکتریها قارچها کفکها خواهد شد که چه به مصرف انسانها رسیده چه به خورد دامها برسد که استفاده از شیر و بقیه فراورده دامی آن بسیار خطرناکتر خواهد بود که اینکار هم سلامتی جامعه سلب نموده و هم هزینه های درمان بالا رفته بدون نتیجه گرفتن باعث افت اقتصادی خود وکشورمان می شویم لذا پیشنهاد می گردد مهندسان محترم پژوهشگر خواسته شود دستگاههای ماشین پخت نان را طوری طراحی وساخته شود که نان یکنواخت پهن و بصورت هوشمند بدون افزودنیهای خطرزا وچنانچه نان مستقیمأ در معرض شعله قرار نگرفته ونان به شکلی پخته شود که به هیچ عنوان نه سوخته و نه خمیر و آرد آن کاملأ غنی شده ودارای سبوس در حد کاملأ استاندارد و نیروهای انسانی که در این خصوص فعالیت دارند باید کاملأ آموزش دیده و متعهد و با وجدان باشند وکنترل در این زمینه زیاد و غیر قابل بخشش بوده آن وقت است که هزاران برابر مقرون به صرفه است من باب مثال اگر دولت وشهرداریها اینقدر از مردم پول نمی گرفتند واین همه پول به مهندسین نظام مهندسی نمی دادند واین هزینه ها را در استهکام ساختمان کمک می کردند آن ساختمانها در مقابل زلزله های۸ لیشتری هم در امان بودند و این مواقع نمی خواست دولت وملت این همه هزینه بدهند .