افزایش ۳ برابری نامههای کهگیلویه و بویراحمدیها در دور دوم سفر دولت/۲۴۰ هزار نامه در یک روز
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
استاندار کهگیلویه و بویراحمد از اختصاص ۱۳ هزار میلیارد و ۳۰۷ میلیون تومان در دور دوم سفر فقط به حوزه زیرساخت استان خبر داد و گفت: مردم این استان در دور دوم ۲۴۰ هزار نامه به رییسجمهور نوشتند در حالی که در دور اول ۸۰ هزار نامه نوشتند.
به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، سیدعلی احمدزاده در شورای برنامه ریزی و توسعه استان گفت: ۱۳ هزار میلیارد تومان در بخش های راه، آب، گاز و دیگر پروژه های زیربنایی در سفر دور دو رئیس جمهور به کهگیلویه وبویراحمد اختصاص داده شده است.
وی اظهار کرد: این میزان اعتبارات تنها در بخش عمرانی و زیرساخت ها منظور شده است و به غیر از اعتبارات در حوزه اقتصادی استان می باشد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در دور اول سفر رئیس جمهور این اعتبارات نزدیک به هفت هزار میلیارد تومان بود که سرجمع اعتبارات دور اول و دوم سفر در بخش زیرساخت استان افزون بر ۲۰ هزار میلیارد تومان می باشد.
احمدزاده از ۲ اتفاق مهم و خوب ملی برای استان خبر داد و تصریح کرد: با پیگیری ها، تاکیدات و تلاش های به عمل آمده، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد به عنوان عضو شورای بودجه ریزی کشور اعلام شد.
استاندار گفت: اتفاق دوم برای استان اینکه رشد پایه بودجه سنواتی کهگیلویه و بویراحمد به صورت قانون در آمد.
احمدزاده با بیان اینکه، چهارمین استان برتر تخصیص و جذب اعتبارات سفر در میان استان های کشور شدیم، اظهار داشت: اعتبارات سفر ۲ ساله است و حدود ۹ هزار میلیارد تومان آن باید با تلاش جهادی دستگاه های اجرایی استان امسال جذب شود.
استاندار به ارائه ۲۴۰ هزار فقره نامه مردمی در سفر دور دوم رئیس جمهور اشاره کرد و گفت: ۷۰۰ نیرو از دستگاه های اجرایی استان به صورت ۲ شیفت در حال دسته بندی و ثبت نامه هستند.
وی یادآور شد: در دور اول سفر تعداد نامه های مردمی ۸۰ هزار فقره بود و در این دور سه برار شده است.
احمدزاده اعلام کرد: در سال جاری نزدیک به ۹ هزار میلیارد تومان اعتبار از محل ها و ردیف های مختلف ملی و از وزارتخانه ها توسط دستگاه های اجرایی استان وارد استان شده است.
استاندار تاکید کرد: مدیران جهادی پای کار باشند و در تلاش و پیگیر باشند تا اعتبارات بیشتری از منابع مختلف ملی وارد استان کنند.
استاندار به رشد حجمی و گسترده اعتبارات دهیاری ها و اختیارات آنها اشاره کرد و گفت: دهیاران به لحاظ منابع اعتباری مورد توجه ویژه قرار می گیرند و باید با برنامه و تلاشی جدی پای کار بیایند.
وی با بیان اینکه، فرمانداران و بخشداران نظارت ها را بیشتر کنند و عملیاتی تر پای کار باشند تصریح کرد: با این نگاه ویژه به حوزه دهیاری های استان، در بخش های زیرساخت روستاها تحولی خوبی ایجاد خواهد شد.
انتهای پیام/