پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس با اشاره به افزایش ۱۲ درصدی بازرسی های این سازمان از واحدهای صنفی و تولیدی گفت: ارزش ریالی تخلف های این واحدها طی ۹ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال ۶۲۳ درصد فزونی یافت.

به گزارش ریواس جنوب، محمد ابراهیم صداقت افزود: طی ۹ ماهه امسال ارزش ریالی تخلفات اقتصادی استان فارس افزون بر ۱۷۷ میلیارد ریال بود و این در حالی است که این رقم در مدت مشابه پارسال حدود ۲۴ میلیارد ریال بود.

وی اظهار داشت: مقابله با تخلفات بزرگ واحدهای اقتصادی امسال به طور ویژه در دستور کار سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس قرار داشته است.

معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس در گفتگو با ایرنا، اظهار داشت: در این راستا، انبارهای بزرگ صنعتی، واردکنندگان، واحدهای تولیدی و پرونده های کلان از جمله مواردی بوده که بیشتر مورد بازرسی و نظارت قرار گرفته است.

وی گفت: ۶۶ هزار و ۱۷۴ مورد بازرسی از این واحدها در استان فارس طی ۹ ماهه امسال صورت گرفت که این میزان بازرسی نسبت به پارسال ۱۸ درصد فزونی یافت.

صداقت اظهار داشت: در این مدت، افزون بر چهار هزار و ۲۱ پرونده تخلف اقتصادی شکل گرفت که نشان دهنده رشد ۱۲ درصدی تشکیل پرونده ها نسبت به مدت مشابه پارسال است.

وی افزود: بر اساس آمار سازمان صنعت معدن و تجارت فارس، بیشترین تخلف های صورت گرفته را گران فروشی، کم فروشی، عدم صدور فاکتور، پنج مورد احتکار و ۵۲ مورد عرضه کالای قاچاق در استان فارس است.

معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس ادامه داد: واحدهای مرتبط با صنایع غذایی، دخانیات، لوازم یدکی و لاستیک خودرو به ترتیب بیشترین تخلفات را در این استان انجام دادند.

وی توضیح داد: ۹۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال مجموع ارزش ریالی پرونده های تخلف واحدهای صنایع غذایی بود و در حوزه دخانیات نیز پرونده های تخلف به ارزش یک میلیارد و ۶۵ میلیون ریال تشکیل شد.

صداقت گفت: ۱۹ پرونده در زمینه فروش لاستیک خودرو به ارزش ۱۲ میلیارد ریال تشکیل و در حوزه لوازم یدکی نیز ۶ پرونده به ارزش ۳۱ میلیارد ریال تخلف ثبت و رسیدگی شد.

معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان فارس با بیان این که ۱۶ هزار مورد بازرسی در خصوص کالای قاچاق صورت گرفته است اظهار داشت: در این راستا ۵۲ پرونده نیز تشکیل شد که ارزش ریالی این پرونده ها نیز افزون بر ۶ میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال است.

صداقت تاکید کرد: کالای قاچاق به کالایی اطلاق می شود که خارجی و وارداتی باشد و مستندات لازم مرتبط با واردات از مبادی قانونی را نداشته باشد.

انتهای پیام/ سولماز حسینی