شورای اداری با طعم نماز؛ اقدام جالب بخشدار چاروسا در چگونگی برگزاری جلسات این بخش
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
جلسه شورای اداری بخش چاروسا به شکل متفاوتی در روستای جاورده برگزار شد.
به گزارش ریواس جنوب ، با تصمیم علی محمودی بخشدار چاروسا شورای اداری این بخش برای اولین از صندلی های رنگارنگ بخشداری به فرش ها و موکت های مسجد جاورده و با حضور مدیران بخش که البته غایبین آنها هم کم نبودند و نیز اهالی دهستان جاورده همراه با اقامه ی نماز ظهر برگزار شد.
در ابتدای این جلسه که بلافاصله بعد از قرائت نماز دسته جمعی ظهر شروع شد یکی از بزرگان و معتمدین روستا به بیان مشکلات روستا پرداخت که البته بی حاشیه هم نبود.
یسری رحیم پور در آغاز صحبت های خود و برای تحریک احساسات بخشدار جهت توجه بیشتر به دهستان جاورده گفت: در قدیم همیشه بین مردم چرام،سرفاریاب، و لنده، سوق و جاورده، قلعهرئیسی یک ویروس بدبینی وجود داشت و حتی در زمان بخشدار قبلی که اهل قلعهرئیسی بود این حس وجود داشت که از بخشدار جدید که هم میهمان و هم میزبان این بخش است انتظار داریم با دید یکسان همه مردم را ببیند.
خواسته ای که البته با واکنش یکی از مدیران اهل قلعهرئیسی رو به رو شد.
شکوهی رئیس آموزش و پرورش چاروسا در بخشی از اظهارات خود این عقیده ی رحیم پور را بی انصافی دانست و گفت که روحیه پرواز هیچگاه بی عدالتی و تبعیض نبود و اتفاقا مردم قلعهرئیسی نسبت به توجه بیش از حد او به جاورده همواره انتقاداتی به او داشتند.
دفاع شکوهی از پرواز گرچه برای تبرئه بخشدار سابق خوب بود اما اصل صحبت های رحیم پور را تایید کرد و انتقادات مردم قلعه رئیسی از پرواز بواسطه توجه به جاورده موید وجود حساسیت بین مردم این دو منطقه ی بخش چاروسا بود.
معتمد مردم جاورده در بخش دیگری از بیان مشکلات دهستان جاورده گفت: زمانیکه ما در سال ۶۰ برای شهرستان شدن جاورده به وزارت کشور رفتیم نه خبری از دیشموک بود نه قلعه رئیسی، اما حالا آنها شهر شدن و ما نه شهرستان شدیم نه بخش شدیم نه هم شهر و اکنون برای هر کاری که می رویم از دهستان بودن ما هم خسته هستند و می گویند شما روستایید.
وی مانع هایی که بنیاد مسکن در اجرای پروژه گاز به وجود آورد و نیز نداشتن پزشک در جاورده را از دیگر مشکلات این دهستان عنوان کرد.
در ادامه خسرو پورحجازی عضو شورای روستای جاورده که رئیس شورای شهرستان کهگیلویه نیز است با انتقاد از برخی ادارات گفت: نهادها و ادارات هر جا که معارضی در روستایی باشد همه کمک ها را از شورا و دهیاری می خواهند اما اگر مشکلی نباشد به نظرات شورا و دهیار توجهی نمی کنند.
وی گفت: مدرسه ابتدایی جاورده که بالای ۱۰۰ دانش آموز دارد علاوه بر اینکه مختلط است، محوطه این مدرسه در موقع بارندگی مملو از آب می شود و هیچگونه سرویس بهداشتی هم در این مدرسه وجود ندارد.
محمد شکوهی رییس آموزش و پرورش در پاسخ به این دغدغه گفت: همین امروز با یک خیر صحبت کردم و قرار شد از فردا صبح کار سرویس بهداشتی این مدرسه آغاز شود.
پورحجازی در ادامه گفت: قطعا جاورده نسبت به قبل عقب گرد داشته است و ما نباید همه موضوعات را نسبت به قبل از انقلاب قیاس کنیم.
وی افزود: قبلا کمیته امداد شاخه ای از اداره خود را در جاورده مستقر می کرد که اکنون این امتیاز را نیز از جاورده گرفتند.
نسبت به این انتقاد ناصر ارغنده، رئیس کمیته امداد قلعه رئیسی که معمولا با دست پر و اطلاعات کامل از اداره خود در جلسات شورای بخش شرکت می کند با ارائه آماری از اقدامات نه ماهه خود گفت: کمیته امداد چاروسا در زمینه های مختلف از جمله کمک به دانش آموزان، دانشجویان، عروس، داماد، ساخت مسکن و غیرو کمک های میلیونی کرده است و در زمینه افزایش افراد تحت پوشش نیز نهایت سهمیه را استفاده نمود اما در زمینه ی انتقال شاخه جاورده با توجه به اعتبارات تصمیمات از ناحیه بالا گرفته می شود.
پورحجازی جاورده را در بحث پزشکی نیز بازگشت به عقب دانست و گفت: در گذشته پزشک جاورده شیفت عصر نیز بیماران را ویزیت می کرد اما اکنون بخشنامه دادند که فقط تا ساعت دو در اختیار بیماران باشد.
برخی از مردم در تکمیل صحبت های عضو شورا گفتند که اتفاقا پزشک بسیاری از روزها در منطقه نیست و روزهایی که هم هست از ساعت ۱۰ به بعد به بهانه ی ده گردشی در درمانگاه حضور ندارد.
رد شدن کابل های فشار قوی از بالای منازل مسکونی دیگر مشکل مطرح شده توسط مردم بود که نصیری رییس اداره برق قول مساعد برای برطرف کردن مشکل داده است.
در ادامه رییس آموزش و پرورش چاروسا هم در اظهاراتی عامه پسند گفت: افزایش تعداد افراد تحت پوشش کمیته امداد و چنین نهادهایی نشان از توسعه نیست.
محمد شکوهی گفت: هر زمانی که تعداد مراجعه کنندگان به سه نهاد کمیته، دادگاها و زندان های ما کم شدند باید خوشحال باشیم.
وی پیشرفت در زمینه آموزش و پرورش قبل و بعد از انقلاب را بسیار چشمگیر دانست.
و اما این جلسه دو آشتی هم در بین مدیران به صورت خودجوش و بدون واسطه داشته است.
پیرمراد ارشیا عضو شورای جاورده که معمولا در جلسات اداری صریح و بی پرده صحبت می کرد با ابراز دلتنگی خود برای جلسات گفت با توجه به بازنشسته بودن خود از افرادی که در جلسات مورد انتقاد او قرار گرفتند و بطور خاص از رییس آموزش و پرورش چاروسا که در دو جلسه آخر شورای اداری تنش لفظی شدید بین آنها به وجود آمد با عذرخواهی از آنها حلالیت طلبید و با روبوسی با رییس آموزش و پرورش به اختلافات پایان داده است.
ربیس منابع طبیعی چاروسا و پورحجازی دیگر عضو شورای جاورده هم که برای یک مساله عمومی اختلافاتی داشتند با حل سوتفاهمات به اختلافات پایان دادند.
به خدا غیر از بی عدالتی وبه جان هم انداختن مردم چیزی از بخشداری پرواز نصیب چاروسا نشد هم تخلف در انتخابات جاورده شهر قلعه رئیسی وانتخابات دیگر روستاها وانتخابات شورای بخش و………….
با سلام. جا دارد به احترام این بخشدار بایستیم و کلاه از سر برداریم. و اگر با همین فرمان حرکت کند از پیچ وگردنه ها به راحتی عبور میکند. به پاسخ دفاعیه رئیس آموزش و پرورش قلعه ریسی از بخشدار قبل. امیدوارم اون دفاعیه برحسب طائفه گری و قوم گرای نباشه