پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

فرماندار کهگیلویه با تمام مدیران خدمات رسانش به چاروسا رفت تا از نزدیک مشکلات این بخش را بررسی کند.

به گزارش ریواس جنوب، چنین اقدامی گرچه بی نظیر نیست اما دست کم در یکی دو سال اخیر کم نظیر بوده است و در نوع خود شبیه برنامه هایی است که هیئت دولت در برخی از استان ها با راه اندازی چنین سفرهایی مشکلات استان ها را رصد می کنند.

دارا کریمی نژاد در ابتدای این سفر در روستای دشت آزادی در برنامه غرص چند اصله نهال که به دنبال قطع اجباری یک درخت توسط یکی از کشاورزان و متعاقب آن حکم قاضی چاروسا جهت کاشت چند اصله درخت به جای جریمه نقدی شرکت کرد و ضمن تشکر از حاج آقا انصاری رئیس دادگستری بخش چاروسا، قطع  درختان زاگرس و تخریب جنگل را خطری جدی برای زاگرس عنوان کرد و تاکید نمود که چنین حرکات زیبایی میتواند به احیای ریه های زاگرس کمک کنند.

فرماندار کهگیلویه بار دیگر ارزش غرص درخت و توجه به جنگل کاری را بهتر و با ارزش تر از احداث یک کارخانه عنوان کرد.

معصومی، دهیار دشت آزادی نیز مشکلات روستا را برشمرد و دو مشکل اساسی روستا را بحث عدم اصلاح شبکه برق و جابه جایی پایه های برق در حریم معابر و افت ولتاژ در روستا و عدم اجرای ادامه طرح هادی و عقد تفاهم نامه با بنیاد مسکن جهت آسفالت معابر در سال ۹۵ اعلام کرد که مسئولان قول دادند تا برج ۴ این مشکلات حل شوند.

بعد از آن مدیران در محوطه مسجد شهر قلعه‌ رئیسی پاسخگوی مشکلات و دغدغه های مردم شدند.

رئیس بنیاد مسکن شهرستان کهگیلویه خدمات این نهاد در بخش چاروسا در چهار سال اخیر را بی نظیر دانست و تاکید کرد : بیش از ۲۰۰۰ واحد ساختمانی در این منطقه بهسازی شده و یک دفتر روستایی نیز به نمایندگی در این بخش مستقر کردیم تا مردم نیاز نباشد به شهر دهدشت مراجعه کنند.
وی افزود: بعد از کنده کاری هایی که به واسطه نعمت گاز صورت گرفت با توجه به اعتباراتی که داریم سه روستای بلویری، دست آزادی و شوتاور در اولویت برای آسفالت هستند و کار آسفالت آنها انجام خواهد گرفت.

مهرداد تابش نژاد کمبود اعتبار را از مشکلات شرکت برق دانست و تاکید کرد: با توجه به سرقت هایی که در این منطقه از سیم های برق شده فشار زیادی به ما وارد شده ولی نهایت تلاش را کردیم تا مشکلات روشنایی روستاها را حل کنیم.

اکوانیان رئیس شرکت گاز کهگیلویه نیز گفت: در دولت تدبیر و امید بیش از ۱۵۰ روستا و دو شهر گاز رسانی شده اند و برخی دیگر از روستاها مانده است که اگر طرح هادی آنها مشکلی نداشته باشد بعد از بررسی های فنی کار گازرسانی آنها را دنبال خواهیم کرد.

در ادامه مدیران منابع طبیعی، امور عشایری، جهاد کشاورزی ، راهداری و هلال احمر به اراِئه گزارشی از خدمات دولت در بخش چاروسا پرداختند و برخی از مسئولان محلی نیز از مشکلات بخش گفتند.

فرماندار کهگیلویه در پایان این نشست، هم از مردم دفاع کرد و هم از مدیران؛ دارا کریمی نژاد گفت: مدیران در این شهرستان همیشه پای کار بودند و از مدیران خبره هستند و هر جا هم کمبودی بود باید با جدیت دنبال کنند و البته نباید از همکاری مردم نیزبه سادگی گذشت.

کریمی نژاد حمایت قاطعانه ای از بنیاد مسکن داشت و تاکید کرد: خدمات بنیاد مسکن در این منطقه بی نظیر است و با اینهمه مقاوم سازی، اجرای طرح هادی و یا تسهیلاتی که دارند خدمات شایانی به مردم این منطقه دارند که جای تشکر دارد.

فرماندار کهگیلویه همانطور که در پیج های اینستاگرامی قبل از فرماندار شدنش به سرمایه انسانی منطقه چاروسا اعتقاد داشت بار دیگر تاکید کرد که این منطقه از نظر نیروی انسانی و افراد نخبه و مسولیت دار در سطح کشور کم ندارد ولی آنها هم باید از ظرفیت های خود برای این منطقه استفاده کنند.

فرماندار کهگیلویه منطقه چاروسا را دارای ظرفیت های متعدد دانست و تاکید کرد: چرا با اینهمه ظرفیت گردشگری، طبیعی، کشاورزی و دامداری که در این منطقه وجود دارد ولی باز دهیاری ها و شهرداری همچنان منتظر کمک ناچیز دولت هستند، وی این خصلت مدیران شهرستان را برخلاف دیگر استان ها عنوان کرد و تصریح کرد: در شهر کویری مانند یزد از یک بیابان آنقدر درامدزایی می شوذ که نه تنها به کمک دولت نیاز ندارند بلکه می توانند به دولت هم کمک کنند.

وی گریزی به اختلافات برخی از مسئولان در این منطقه هم زد و گفت: الان زمان است که شوراها با خود بگویند که در این ۴ سال چه کاری کرده اند؛ اگر وحدت باشد کارها بهتر پیش می رود ولی با وجود اختلاف فقط خود را سرگرم می کنیم.

کریمی نژاد یک پیشنهاد هم داد و گفت که کمیته توسعه چاروسا را متشکل از ۷ نفر تشکیل دهید و کارها را پیش ببرید.

فرماندار کهگیلویه یک قول به مردم چاروسا هم داد و گفت: قطعا در کمیته برنامه ریزی منطقه چاروسا به شکل ویژه دیده خواهد شد.

بازدید از روستای شوتاور و جاده برفکون از دیگر برنامه های این سفر بود.