پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد با غیر کارشناسانه بودن حرف‌های امام جمعه دیشموک پیرامون حفر چاه آب شرب این شهر و به آب نرسیدن آن، تأکید کرد: ما از اول مکان دیگری را برای احداث چاه مطالعه کردیم ولی مردم اجازه کار ندادند و تلاشی هم برای رفع معارضات نشد بنابراین خود ما هم می‌دانستیم که احتمال به آب رسیدن در این مکان جدید بسیار ضعیف است؛ منتقدین حفر این چاه، اما نظر دیگری دارند.

به گزارش ریواس جنوب به نقل از روابط عمومی شرکت اب و فاضلاب استان کهگیلویه وبویراحمد مسعود مرادیان صبح امروز در بازدید از تاسیسات آب شرب شهر دهدشت با اشاره برخی اظهار نظرها در مورد احداث چاه تامین آب شرب شهر دیشموک اظهار کرد: شرکت آب و فاضلاب استان تمامی تلاش خود را برای حفر و تجهیز چاه جدید تامین آب شرب این شهر را به کار گرفته است.
معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: کارشناسان شرکت آب منطقه‌ای و آب و فاضلاب استان پس از برگزاری چندین نشست تخصصی، مطالعات لازم را در رابطه با محل مناسب حفر چاه انجام دادند.

مرادیان افزود: با مطالعات و کارشناسی‌های به عمل آمده از منابع آب زیرزمینی دیشموک، منطقه فارتق در نزدیکی امامزاده میرسالار به عنوان تنها محل مناسب و مطمئن برای حفر چاه جدید تشخیص داده شد و این موضوع در جلسات و مکاتبات مکرر به مسؤلین آن شهر اعلام که مستندات آن نیز موجود است.

وی با بیان اینکه معارضات اجتماعی توسط سادات میرسالار مانع احداث چاه در منطقه فارتق شد، تصریح کرد: به دلیل اصرار و درخواست‌های مکرر مردم و مسئولان این شهر از جمله امام جمعه دیشموک محل دیگری برای حفاری آزمایشی چاه آب با هماهنگی آب منطقه‌ای در نظر گرفته شد.

معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فلاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: احداث این چاه آزمایشی و عدم دسترسی به منابع آب زیر زمینی، تاییدی بر نظرات کارشناسان شرکت‌های آب و فاضلاب و آب منطقه‌ای بود.

وی در ادامه با غیرکارشناسی خواندن صبحت‌های امام جمعه و برخی مسئولان دیشموک در اتباط با هزینه‌های انجام شده در این رابطه اظهار کرد: پیش از این نیز کارشناسان ما اعلام کرده بودند که احتمال دسترسی به منابع آب زیر زمینی در دیشموک به جز منطقه فارتق ضعیف است.

مرادیان با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب استان با دغدغه و احساس مسئولیت کامل نسبت به تامین آب شرب شهروندان دیشموکی اقدام می‌کند، ابراز داست: انتظار می‌رود امام جمعه و مسوولان شهر دیشموک با ریش سفیدی و اقناع اهالی و کشاورزان منطقه فارتق و با استفاده از ابزارهای قانونی و قضایی امکان حفاری چاه در این منطقه را برای آبرسانی به اهالی دیشموک فراهم آورند.

به گزارش ریواس جنوب، برای دسترسی مردم شهر دیشموک به آب آشامیدنی سالم، چاهی حفر شد که در عمق ۲۰۰ متری نیز به آب نرسید؛ مکان حفر این چاه و پیش‌بینی کارشناسان اکنون محل سؤال است و نگرانی‌های زیادی را برای صرف هزینه حفر این چاه بی‌نتیجه به دنبال داشته است.

امام جمعه موقت شهر دیشموک اخیرا گفته بود، که چه کسی جوابگوی هزینه بر باد رفته اجرای طرح حفر چاه آهکی با اعتباری افزون بر هشت میلیارد ریالی به منظور دسترسی به آب آشامیدنی سالم برای شهروندان دیشموکی خواهد بود؟

این در حالی است که گویا خود امام جمعه دیشموک برای تغییر مکان اولیه حفر چاه در منطقه فارتق اصرار داشتند چاهی که گفته می‌شود اگر در محل مطالعه شده و کارشناسی شده حف می‌شد بدون شک در منطقه پرآب دیشموک به آب می‌رسید.

منتقدین نیز می‌گویند خود کارشناسان آب و فاضلاب پیش‌بینی کردند در مکان جدید نیز به آب می‌رسند اما اینگونه نشد.

انتهای پیام/د