یادداشت یک مخاطب به خبر ریواس جنوب امام جمعه قلعه ریسی چون ساکن منطقه است درد مردم را می داند
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
بعد از انتشار خبری با عنوان ” چاروسا همچنان سرگرم اختلافات مدیران؛انتظارات برآورده نشده ی امام جمعه، بخشدار و رییس آموزش و پرورش از همدیگر و گلایه های رسانه ای آنها از هم“در این پایگاه خبری یکی از مخاطبان ریواس جنوب به این خبر واکنش داد .
به گزارش ریواس جنوب در این پیام که به قلم علی پاساد بوده آمده است:
بسمه تعالی
مدیر محترم سایت ریواس جنوب سلام علیکم
در پی انتشار مطلبی در آن خبرگزاری با موضوع اختلاف مدیران در چاروسا جوابیه ای ازطرف یکی از مسئولین ستاد نماز جمعه ارسال می گردد دستور فرمائید اقدام لازم را جهت درج عین این مطلب در آن خبرگزاری را مبذول نمایند.
امام جمعه منصوب از طرف ولی فقیه جهت تبیین احکام اسلامی و مواضع ولایت و دفاع از ارزشها و آرمانها و تقویت باورهای دینی و تقویت وحدت و اخوت و برادری است ودر این سالها در مناسبت های مختلف و خطبه های نماز جمعه از این اصول کوتاهی نیامد. اما در رابطه با مطلبی که در آن سایت مطرح شده
کاری به گذشته نداریم و به قول استاندار محترم که خطاب به مسئول قبل داشت که نیامدم اینجا نبش قبر کنم . دنبال نبش قبر نیستیم.
اما همگان می دانند امام جمعه در بین مردم است و خود فرزند چاروسا است از منطقه و پتانسیل ها و ظرفیت هایش و محرومیت ها و آسیب هایش آگاهی کامل دارد . در خود منطقه ساکن است ارتباط وسیعی با مردم دارد و بعنوان حلقه وصل مردم و مسئولان مشکلات و گرفتاریها و مطالبات دغدغه های مردم منطقه محروم چاروسا را از طرق مختلف برقراری تماس تلفنی ،مکاتبه، حضوری، مستقیم و غیر مستقیم ابتدا با مسئولان بخش و بعد شهرستان و استان و حتی مسئولین کشوری درمیان می گذارد .و آنجا که ضرورت باشد از طریق تریبون نماز جمعه که در واقع تریبون مطالبه گری است مطرح می کند .و یقینا هر آدم منصفی تایید میکند چاروسا و شهر قلعه رئیسی بعد از مستقر شدن نهاد و سنگر و تریبون نماز جمعه کانون توجه مسئولان کشوری و استانی بود و از طریق همین تریبون بسیاری از مشکلات مردم حل شد .منش امام جمعه به تبعه از رهبر فرزانه و حکیم انقلاب حمایت از مسئولان و دولت و تشویق آنان در جهت خدمت به مردم است . وهمیشه در خطبه های نماز جمعه و جلسات سخنرانی یکی از دعاهای ایشان موفقیت دولت در حل مشکلات مردم است .وقتی بخشدار جدید منطقه منصوب شد اولین اقدام امام جمعه دعوت از معتمدین و متنفذین شهر به دفتر امام جمعه و جهت دلگرمی و حمایت از بخشدار به محل بخشداری رفتند اما ای کاش اجازه داشتیم تا می گفتیم خواسته اول بخشدار چه بود و چه برخوردی با آن جمع داشت ؟
هنوز تلخی آن جلسه در کام بعضی از عزیزان همراه امام جمعه و روحانیت منطقه بودند هست و مرتب می گویند ای کاش امام جمعه آن همه احترام قائل نمی شد و بر اساس ظرفیت افراد اقدام میکرد.
بعد از آن جلسه امام جمعه در چند جلسه خصوصی به دیدار ایشان رفت و از باب هدایت و راهنمایی و همراهی مطالب مفصلی را بیان نمودند .
در خطبه های نماز جمعه همگان و نخبگان و مسئولان را دعوت به همکاری با بخشدار نمود.
در چندین هفته از ایشان تعریف و تمجید نمود و خودم شخصا در بعضی جلسات بودم . اما بخشدار روزی در سرکشی از ادرات در جهاد کشاورزی که دفتر امام جمعه همینجاست درخواست کردم به دفتر امام جمعه و دیدار با ایشان برویم که گفتند فردا برایمان حاشیه درست می شود و از رفتن به دفتر امام جمعه خوداری کردند.
اما سوالی که مطرح است اینست که بخشدار چقدر با امام جمعه تعامل دارد ؟ چقدر هماهنگ است ؟ چقدر ارتباط دارد؟ تاحالا چند نوبت در دفتر امام جمعه حضور پیدا کرد؟ آیا تاحالا یکبار از امام جمعه درخواست نمود دفتر امام جمعه بعنوان جایگاه منصوب از طرف ولایت چه مشکلاتی دارد؟ یا احیانا نیازهای دارد؟ شیوه دعوت از امام جمعه در جلسات چگونه است ؟ آیا خودش تماس می گیرد ؟یا نیروی خدماتی تماس می گیرد ؟ بقیه مدیران چطور دعوت می شوند ؟ آیا تا حالا برای جلسات اصلا با امام جمعه هماهنگی می کند ؟
آیا اصلا ایشان ساکن در منطقه هستند که مشکلات مردم را پاسخگو باشند ؟اما بعنوان نمونه نحوه تعامل بخشدار دیشموک با امام جمعه محترم این شهر را اصحاب رسانه در خبرگزاریها ببینند یا کار کنند .
اینکه بخشدار چاروسا چطور جواب ارباب رجوع را می دهند با ما مربوط نیست اما سیل شکایت ها به دفتر امام جمعه است .
امام جمعه وقتی می بیند مردم دارند می سوزند و وقتی گرانی افسار گسیخته و عدم نظارت ها را می بینید وقتی یک عده ای توان ندارند بله اینجاست که حق مردم بر فرد اولویت دارد و صدای رسا مردم هستند اما بازهم از مسئولان استان دعوت میکند بیایند منطقه و پاسخگوی مردم باشند و سفر های زیادی را شاهد بودیم نمونه اخیر دعوت از فرماندار بود .
به کلامی از امام جمعه اشاره میکنم که در دیدار با استاندار گفتند تریبون نماز جمعه قلعه رئیسی تریبونی استاندار یاور و مدیر کل یاور و فرماندار یاور و بخشدار یاور است به شرط ولایت مداری و تنظیم مواضع با گفتمان ولایت و حل مشکلات مردم .
به یقین امام جمعه قلعه رئیسی آرزو دارد مشغول فعالیت های فرهنگی باشد و می تواند خیلی راحت با بهترین امکانات در شهری یا جایی دیگری خدمت کند .
اما قصه چاروسا و امام جمعه قصه جالبی است محرومیت ها و مظلومیت ها و عدم استفاده از جوانان چاروسایی و حق خواهی و حق ستانی و مطالبه گری از یک طرف و برآورده نشدن انتظارت اربابان سیاسی و کشتی به گل نشسته آنها و ناامید شدن آنها از چاروسا همه نگاه ها را به سمت امام جمعه متمرکز میکند . عده ای تهمت و تخریب و تهدید و تضعیف و تحقیرو تکفیر و تشویش اذهان عمومی عمومی را رسالت خویش می دانند. در جواب باید گفت عزت دست خداست و بس.
ان شاءالله جواب آموزش و پرورش رابه زمان دیگری موکول می کنیم.
علی پاساد عضو ستاد نماز جمعه بخش چاروسا و شهر قلعه رئیسی و شهر قلعه رئیسی
باعرض سلام خدمت آقای پاساد بنده نه ازباب دفاعیه بلکه براساس دیدگاه م میگم ،آیا بخشدار قبلی اهل منطقه نبود ؟آیا مشکلات مردم بطور کامل حل میشد؟
آیا مردم منطقه باعث پرواز پرواز نشدند؟آیا نارضایتی مردم باعث رفتن وی نشد؟آیا شما به عنوان دهیار وقت امام جمعه را با بخشدار وقت دریک جلسه مشاهده کردی؟پس مشکل از بخشدار وبخشداری نیست، مشکل خواسته های ماست که برآورده نمی شوند