مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد: امام در مقابل کسانی که می گفتند اجازه دهید شاه بماند اما قانون اصلاح شود، قاطعانه ایستاد
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: امام خمینی (ره) به احترام استادش آیت الله بروجردی تا قبل از وفات ایشان مبارزه انقلابی خویش را آغاز نکرد که پس از رحلت این مرجع ،شاه پیام تسلیت خود را به علمای نجف فرستاد و می خواست به جامعه القا کند که در ایران مرجعیت نداریم.
به گزارش ریواس نیوز، سوگواره استانی شعر در سوگ آفتاب به مناسبت ۲۶شمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویر احمد در این شهرستان برگزار شد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در این سوگواره به بررسی ابعاد شخصیت امام راحل(ره) پرداخت.
رضا دهبانی پور با اشاره به اینکه ارائه افکار و اندیشه از سه منظر صورت می گیرد ؛گاهی ایدئولوژیک هستند که این نوع رهبری مربوط به دوران قبل از انقلاب است،مرحله دوم که رهبر با قدرت نفوذی که دارد مردم را به سوی تحول بسیج می کند و در مرحله آخر به عنوان رهبر سیاسی جامعه سعی می کند از علائق و سلائق بگذرد تا به جذب حداکثری به سطح نفوذی برسد که حتی نوع کلامش منجر به وفاداری افراد به او شود.
دهبانی پور امام خمینی را دارای تمامی این شاخصه ها یک جا دانست و گفت: امام خمینی(ره) با وجود فیلسوف,عارف و رهبری سیاسی بودن چنان با زبان ساده سخن می گفت که هیچ سیاست مداری با چنین تواضعی سخن نمی گفت.
وی گفت: یک نظریه پرداز مشهور می گوید تمامی انقلاب ها شکل می گیرند اما انقلاب امام خمینی (ره) انقلابی بود که ساخته شد و علت آن شخصیت استثنائی رهبری آن بود.
دهبانی پور افزود: امام خمینی (ره) به احترام استادش آیت الله بروجردی تا قبل از وفات ایشان مبارزه انقلابی خویش را آغاز نکرد که پس از رحلت این مرجع ،شاه پیام تسلیت خود را به علمای نجف فرستاد و می خواست به جامعه القا کند که در ایران مرجعیت نداریم.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در چنین شرایطی بود که امام خمینی (ره) مبارزه انقلابی خویش را آغاز کرد و به عنوان مرجع دینی مردم اجازه نداد شاه به اهدافش برسد
دهبانی پور خاطرنشان کرد:مرجعیت دینی،تجربه چندین سال استادی در حوزه،تهذیب نفس و خودسازی،نظم و انضباط و تواضع و سادگی از مهم ترین شاخصه های فردی امام خمینی (ره) بود که باعث شد ایشان رهبر یک انقلاب ماندگار شوند.
وی گفت: امام خمینی در سخت ترین شرایط انقلاب که عده ای به دنبال انحراف انقلاب بودند قاطعانه ایستاد و در مقابل کسانی که می گفتند اجازه دهید شاه بماند اما قانون اصلاح می شود،گفت:نه باید شاه برود واین آخرین تیر خلاص به استکبار بود.
دهبانی پور افزود: این شخصیت والا با هوشیاری کامل مبارزه را به حوزه علمیه قم کشاند و به عده ای از علما که می گفتند باید تقیه کرد ثابت نمود دین از سیاست جدا نیست و همیشه نباید جنبش های سیاسی از تهران و تبریز شروع شود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در پایان سخنان خود گفت:امام خمینی (ره) با تمسک به مذهب اسلام به جهانیان ثابت کرد که می شود با تفکر اسلامی نیز حکومت تشکیل داد و کتاب هایی که در این زمینه قبل از انقلاب نوشته بودند سنگ بنای انقلاب اسلامی ایران شدند (منبع: روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاداسلامی شهرستان بهمئی)