امیدها زنده میشود؛ آیا کابینه ملی و محلی باید یکدست شوند؟
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
امید آرین مهر(فعال فرهنگی اصلاح طلب)
انتخابات ۲۹اردیبهشت و رای قاطع مردم ایران به دکتر روحانی، مطالبه ای بود برای توسعه و تقویت نهادهای سیاسی و مدنی در ایران. در آن رفراندوم باشکوه، با وجود مشکلات معیشتی متعدد، مردم به شعارهای فریبنده پوپولیستی رقیب رای ندادند. در واقع ملت ایران با عبرت از تجارب تلخ بعد از انتخابات سال ۸۴نشان دادند که نمی خواهند از عقلانیت عبور کرده،بار دیگر ساختار قدرت را به دست پوپولیست ها بسپارند.
این امر میسر نمی شد مگر با همراهی چهره های اصلاح طلب و پویش ها و کمپین های انتخاباتی، که نتیجه آن خنثی شدن تبلیغات کاندیداهای اصولگرا در شکل دهی به اندیشه سیاسی مردم بود. بنابراین بدیهی است که دولت دوازدهم در راستای تحقق آرمان های اعتدال و اصلاحات، موانع توسعه سیاسی را از پیش رو بردارد.
استانداران، فرمانداران، مدیران و مسولانی که همچنان قرابت فکری با احمدی نژاد را افتخار می دانند، تغییر داده، از حجم نارضایتی در سطح ملی و محلی بکاهد، امری که افزایش محبوبیت روحانی در جامعه را نیز در پی خواهد داشت.
خوشبختانه با ناکامی جریان های رادیکال در مجلس و همراهی نمایندگان با دولت به رغم اینکه مجلس اصلاح طلب نیست، دولت مانند گذشته تحت تاثیر فضاسازی های جریان مخالف نمی باشد.
انتهای پیام/ ک_ ب
احس
جالب بود
یادداشت مختصر و مفیدی بود.