پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

یکی از مخاطبین ریواس با عنوان «ناشناس» به تلنگر ۲۶۷ این پایگاه خبری {اینجا کلیک کنید} ایراد گرفت و کامنت ذیل را برای بیان ایراد خود درج کرد؛ در ادامه، متن این کامنت و پاسخ ریواس منتشر می‌شود.

متاسفم از خبرنگار محترم ریواس نیوز که هیچ توجهی به مفاد مذاکرات نداشته وصرفا از برداشتهای سطحی خود صحبتها مطالب غیر واقعی جهت بولد کردن تیترهایی که جذب خواننده کند پرداخت

۱_اولا متولی آب شهر یاسوج شرکت آب وفاضلاب شهری است نه آب منطقه ای بنابر این شرکت مذکور باید اطلاع داشته باشد
۲ _ بنا باعلام شهردار درجلسه فوق شهرداری در بعضی از نقاط شهر شبکه اجرا کرده اما بدلیل عدم احداث مخزن کامل بهره برداری نمیشود
۳_ کل زمینهای آبی استان به کمتر از ۷۰ هزار هکتار است خشک شدن خلق آمار صدها هزار هکتار باغات در حال خشک شدن که صد در صد غلط وغیر واقعی است چه منفعتی برای سایت محترم ریواس نیوز ومردم شریف استان دارد من فکر می کنم هدف سایت اطلاع رسانی نیست بلکه تشویش اذهان عمومی است
۴_ بهتر این است سایت مورد نظر آمار دقیق اراضی آبی از متولی بخش جهاد کشاورری می گرفت وتوسل به دروغ بزرگ نمی شد
۵_ا۵ _ از رسانه محترم انتظار می رود به جای حاشیه سازی با تامل مدیران بخش آب را در ماموریت خطیر حراست از منابع آی یاری نماید
انشالله خداوند در ماه مبارک رمضان همه مارا مورد رحمت ومادرت قراردهد

 

پاسخ ریواس

با تشکر و احترام به نظر شما مخاطب عزیز با عنوان « ناشناس»

ریواس چندین خبر مهم از مفاد مذاکرات منتشر کرده و این مطلب که مورد نقد شما است، یکی از آن مطالب بوده و آنگونه که از اسمش پیدا است، صرفا تلنگری است تا آقایان اهمیت آب را واقعا جدی بگیرند.

  • ما نوشتیم امور آب منطقه‌ای به عنوان یکی از متولیان آب و واقعیت هم همین است که آب در مفهوم کلی آن برای مردم مهم است و تفکیک، شهری و روستایی، چاه و چشمه، رودخانه و سد و … دردی دوا نمی‌کند. ضمن اینکه همان آب آشامیدنی مردم در شهر و روستا از چاه‌ها، چشمه‌ها، رودخانه‌ها و سدها تأمین می‌شود که متولی آن آب منطقه‌ای است.
  • شهردار گزارش داده که ۹۵ درصد آب پارک‌ها و فضای سبز از آب شرب جدا شده و حالا اگر شما می‌گویید در حد مخزن بوده که مسئولیت آن با شهرداری است و امور آب باید رسما تکذیب کند.
  • درست است اراضی آبی ما ۷۰ هزار هکتار است ولی مگر اراضی دیم و مزارع و باغاتی که از آب‌های فصلی آبیاری می‌شوند در معرض کم‌آبی نیستند؟ مگر آمار باغات ما به تنهایی ۴۲ هزار هکتار نیست؟ باید بدانید اراضی زراعی و باغی ما چه در دیم و چه در آبی حدود ۳۰۰ هزار هکتار است و نه تنها این‌ها بلکه هزاران هکتار از جنگل‌ها و مراتع ما نیز در معرض خشکی و تنش آبی هستند. پس کم‌آبی جدی است حالا آمار اراضی زراعی و باغی ما هر چه باشد و این توجیه منطقی برای بی‌توجهی متولیان آب نیست.
  • به هیچ عنوان قصد حاشیه‌سازی نداریم و شک هم نداریم که همین تلنگر کمک بزرگی در هوشیارتر کردن مسئولان مرتبط با آب و حفظ آن خواهد کرد و اگر کمکی جز این مدنظر شما است در چارچوب اصول حرفه‌ای و قانونی مطبوعاتی دریغ نخواهیم کرد.