معاون وزیر کار مطرح کرد: ایجاد فرصتهای شغلی بر اساس مزیتهای هر منطقه
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون ظهر امروز در شورای اداری شهرستان که در سالن اجتماعات فرمانداری دهدشت برگزار شده بود نگاه تمرکزگرا و رشد محور را از معایب اقتصاد کشور دانست و اظهار داشت: مشکل این است که همه به دنبال رشد اقتصادی هستیم اما اقدامی در جهت فراهم کردن زیر ساختها انجام نمی شود.
به گزارش ریواس جنوب، عیسی منصوری افزود: سرمایههای کشور را در واحدهای بزرگ هزینه میکنیم و نتیجه آن فقط رشد اقتصادی و تمرکزگرایی در تصمیمگیری است.
وی با بیان اینکه این سرمایهها برای احداث صنایع به مناطق برخوردار از امکانات میرود، تصریح کرد: بدیهی است در شهرستان محروم کهگیلویه به دلیل فراهم نبودن زیر ساختها صنعت ایجاد نمیشود.
منصوری افزود: کسی که به دنبال صرفاً رشد اقتصادی است سرمایه و منابع را به مناطق خاص هدایت میکند در مناطقی که زیر ساخت لازم ندارند بنگاههای کوچک ایجاد میشود که تا رسیدن به صنایع بزرگ مدت طولانی نیاز دارند.
معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با بیان اینکه از سال ۱۳۴۵ تاکنون جمعیت شاغل روند واگرا دارد و هر طرحی ارائه میشود به نتیجه نمیرسد ناشی از اشتباه بودن رویکرد اجرای طرحها است، گفت: تغییر در رویکرد مهمترین مقوله در به نتیجه رسیدن طرح ها است که مشارکت مردم در اقتصاد میتواند کمک خوبی به رشد اقتصادی پایدار نیز داشته باشد.
وی ابراز داشت: اشتغال باید مبتنی بر مزیتهای منطقهای و دارایی مردم آن منطقه باشد تا به نتیجه مطلوب برسد بنابراین ما بر اساس این تغییر رویکرد کوشش میکنیم متناسب با مزیتهای هر منطقه فرصت شغلی ایجاد کنیم.
منصوری با بیان اینکه از برنامه اول تا پنجم توسعه سیاست اشتغالی وجود نداشته است و هیچ موردی دال بر ایجاد اشتغال در برنامه پنج ساله نبوده است، افزود: رشد اقتصادی اشتغال ایجاد نمیکند.
او از احصاء مزیتهای مناطق کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و گفت: بر اساس این مزیتها صنعت مرتبط ایجاد و گام به گام پیش میرویم.
وی گفت: بخشی از جامعه ما در گرفتن وام حرفهای هستند و این در حالی است که وام منجر به اشتغال نمیشود و به این نتیجه رسیدیم اشتغالی که با وام ایجاد شود هم پایدار نیست و نکته جالب اینجا است که همه دستگاهها خود را مسؤول وام میدانند در حالی که وام را بانک اعطا میکند کسی به فکر کار دیگری نیست.