پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

با گذشت بیش از ۴ دهه از انقلاب اسلامی اما هنوز کسانی هستند که در بخش چاروسا از دیدن تلویزیون محروم هستند.

به گزارش ریواس جنوب، حدود ۱۵۰ خانوار روستاهای  ” سر تنگ با شهسوار، امامزاده نورالدین، کوشک غندی، چم لپو، چندارون، گشتیاری ، قلعه بنی ،گردنه، گود انقلاب، گود خانی، ده انار، فاریاب توت “در بخش چاروسا به دلیل نداشتن دکل تلویزیونی بیش از ۵ ماه است که گیرنده های تلویزیونی آنها دچار اختلال شد.

یکی از این اهالی به ریواس جنوب گفت: ۵ ماه است که دکل ها خراب شدند و هیچ کس جوابگو نیست، هر مسئولی می گوید که اداره ی دیگر باید پاسخگو باشد، مردم هیچ سرگرمی ندارند و باید این مشکل را حل کنند.

فرد دیگری گفت: ۵ ماه است که برای یک دقیقه هم تلویزیون ندیده ایم و هر چه به بخشداری ، اداره برق و راهداری می رویم نتیجه ای نمی گیریم و مجبور شددیم دست به دامان رسانه شویم.

طبق این گزارش چشمه زیبای آبچندارون که خود نیز مورد بی مهری هایی قرار گرفته است یکی از این روستاهاست که اهالی آن از داشتن تلویزیون محروم هستند.

این چشمه در فصول مختلف سال و به خصوص در تابستان تنها نقطه دلخوشی بخش زیادی از روستاهای بخش چاروسا برای گذراندان ساعاتی لذت بخش در کنار این چشمه است اما از حداقل شرایط تفریحی برخوردار نیست.

میراث گردشگردی به چه کاری مشغول است که در این سال ها نتوانسته است به این چشمه زیبا رسیدگی کند؟

گرچه تنها مکان برای انتخاب مردم حوزه پایین چاروسا برای تفریح این روستاست اما به دلیل نداشتن جایی برای نشستن هر کس آنجا رفت خسته تر بر میگردد چرا که هر چقدر آنجا اتراق کند یا باید حالت سرپا باشد یا بر سنگی ضخیم بنشیند و عملا باید گفت تنها دلخوشی آن حوزه نقطه ی کوری بیش نیست.

در کنار این ضعف بزرگ حالا خبر می رسد که ۵ ماه است که اهالی این دیار که خود یکی از زیباترین حوزه های شهرستان و چه بسا استان است و در برخی از زمینه های دامداری و کشاوری تولید کننده به حساب می رود و مردمانی سخت کوش و مهربان و مهماننواز دارد از داشتن گیرنده های تلویزیونی نیز محروم است.

به نظر می رسد بازی کی بود کی بود من نبودم: اینجا در حال اجراست؛ صدا وسیما باید دکل خریداری کند که ظاهرا خریداری کرده و مشکلی از این بابت نیست، برای رسیدن به نقطه دکل جاده ارتباطی نیاز است و راهداری باید اقدام کند و در صورت تامین جاده، باید شرکت برق برای نصب ترانس بیاید و قبل از همه اینها بخشداری باید پیگیری های لازم را انجام دهد.

طبق این گزارش، این ادارات انجام شدن کار را منوط به اداره دیگر می دانند و به نوعی پاسگاری تکراری و شبیه وقت کشی در این ۵ ماه صورت گرفته است.

ریواس جنوب منتظر پاسخ ادارات مرتبط با این مشکل و رفع دغدغه ی این روستاها می ماند.

انتهای پیام: عظیم بنام