در پی رد صلاحیتهای گسترده؛ این یک مطالبه هست؛ ضرورت دخالت آیتالله ملکحسینی/ به نگارش رحیم بنام
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
پایگاه خبری تحلیلی ریواس / رحیم بنام
نتایج بررسی صلاحیت کاندیداهای مجلس شورای اسلامی بخش عمدهای از جامعه را به بهت فروبرد. صلاحیتی که انتظار میرفت آنگونه که از مفاهیم نظام مقدس جمهوری اسلامی برداشت میشود جهت جلوگیری از ورود افراد دارای فسق و فجور، ناپاک، ناصالح و معاند نظام به مجلس باشد، اما عمدتاً مسائل سیاسی را لحاظ کرد که شامل اختلافات سلیقهای و نه بنیادی سیاسی میشوند.
اگر خوب به محیط پیرامون خود نگاه کنیم دشمنانی را میبینیم که به فرمایش بزرگان این نظام تا دندان مسلح شدهاند وچنان اختلافات بنیادی با مبانی نظام و انقلاب اسلامی دارند که در مقابل آن، دعوای اصولگرا و اصلاحطلب “اختلاف سلیقهای” بیش نیست.
داعشیها و تکفیریها روی طالبانیها را سفید کردند و به نام دین بزرگترین ضربهی تاریخ بشری را به دین وارد میکنند و اسلام آمریکایی هم که قطعاً واژهی نامآشنایی برای همهی ماست! دولتهای سلطهجویی چون آمریکا و انگلیس به همراه دستنشاندههایی چون عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی از هیچ فرصتی برای اعمال فشار فروگذار نمیکنند. در این شرایط وتحلیل درست از اوضاع به راحتی میتوان درک کرد که اصولگرا و اصلاحطلب فرزندان این نظام هستند که برای حل مسائل راهحلهای متفاوتی ارائه میدهند و هیچ پدری فرزند خود را از خانه بهدر نمیکند حتی اگر بداند که راهحل ارائهشده توسط او به بیراهه هم میبرد چه برسد به اینکه یک راه رسیدن به هدف ارائه کردهباشد!
جریان سیاسی اصلاحطلب که در چارچوب نظام مقدس جمهوری اسلامی فعالیت میکند شاهد رد صلاحیت گستردهی نیروهای خود توسط هیات محترم نظارت استانها بودهاست و متاسفانه این گستردگی مرز ۹۰درصدی رد صلاحیت را رد کردهاست.
در استان کهگیلویه و بویراحمد نیز میتوان گفت حتی یک گزینه هم برای انتخاب مردم در این طیف سیاسی باقی نماندهاست! اما آنچه نگارنده را مجاب به نوشتن این سطور کرده است نه تعلقات خاطر سیاسی و اصلاحطلبی است بلکه یک نکتهی غیرقابل اغماض است:
رقابت درون گروهی اصولگرایان با خودشان قطعاً نتیجهای جز دامن زدن به مسائل قومی و قبیلهای و شعلهور شدن اختلافات خطرناک قومی در این استانی که همواره از ظهور و بروز همین مسائل زخمها خوردهاست، نخواهد داشت. چرا که آنها یا اجماع میکنند و یکنفر را معرفی میکنند که در آنصورت انتخابات مفهومی نخواهد داشت و یا اجماع نمیکنند و با وضع موجود رقابت می کنند که در اینصورت مردم ناگزیر مبنا را نسبت “قومیتی” قرار میدهند و این شیوهی خانمانسوز را در انتخاب پیش میگیرند. اتفاقاً همین نکته میتواند ضرورت دخالت بزرگمردان این استان را بیش از پیش نمایان کند.
و اینجاست که نباید از وجود سرمایهی معنوی استان غافل ماند؛ حضرت آیتالله سید شرفالدین ملکحسینی شخصیتی است که در راه پدر بزرگوارشان قدم گذاشتهاند و همواره حقطلبی را مبنای زندگی خود قرار دادهاند. او که در سخنرانی اخیرش در مراسم یادبود “شیخ نمر” اعضای تصمیم گیر را به نام خدا قسم داده بود که مبادا کسی را که در فتنه نقشی نداشتهاست، فتنهگر بنامند و مبادا کسی را که حقش نامزدی انتخابات است و یا حقش رای آوردن است، از این حق بواسطهی خیالبافی و توهم محروم کنند.
اما حضرت آیتالله؛ گو اینکه خط قرمز مورد نظر مقام معظم رهبری را که قطعاً مورد نظر شما هم بوده، همانطور که اعلام فرمودید، بسیار عقبتر آمده و اگر معظم له مرزبندی خود را با بیگانگان قرار دادند الان خط مرزی به خانه آمدهاست! خط قرمز الان یک جریان سیاسی که قطعاً با تایید نظام و مقام معظم رهبری به فعالیت خود ادامه میدهد، قرار دادهشدهاست و یکجا هر کو که حتی اگر اشتباهاً در برگهی ثبتنام خود طیف سیاسیاش را اصلاحطلب عنوان کرد، رد صلاحیت شدهاست.
اینک و در این برههی تاریخی از زمان مطالبهی بخش عمدهای از مردم استان ورود آیتالله ملکحسینی به این مساله هست! و آنها میخواهد بدون یاس و سرخوردگی، نشاط سیاسی خود را به رخ دشمنان این نظام بکشند و بر کسی پوشیده نیست که ایشان بیش از هر کس دیگری دغدغهی نظام و ولایت فقیه را دارند که خود نمایندهی ولی فقیه در استان هستند. این بخش بزرگ از مردم استان از نمایندهی خود در مجلس خبرگان رهبری میخواهند که از ورود ابرهای تیره و شوم قومگرایی بر سر این استان جلوگیری کند و میگویند الان دیگر کار از قسم دادن گذشتهاست و میپرسند آیا در جریان اصلاحطلبی که در همین نظام، فعالیت سیاسی میکند کسی نیست که دغدغهی اسلام و نظام را داشته باشد که عمدتاً با همین عنوان یعنی عدم التزام عملی به اسلام و عدم التزام به نظام و یا عدم التزام به ولایتفقیه رد صلاحیت شدهاند؟