پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

اطلاعیه های پی در پی مدیریت بحران استان کهگیلویه و بویراحمد در سال اخیر بیش از آنکه بحرانی را حل کند بحرانی به وجود می آورد.

به گزارش ریواس جنوب، با آغاز فصل بارش ها معمولا اطلاعیه های مدیریت بحران استان نیز شروع می شود که به نظر می رسد در غالب مواقع نیاز به هشدار دادن های با تاکید فراوان نیست.
از زمان انتصاب وحید محمدی تبار در ستاد بحران استان شاهد فعالیت های چشمگیر او در فضای مجازی هستیم که فی نفسه حرکت پسندیده ای هست اما بیش از حد ورود کردن به موضوعاتی که می تواند استرس برای مردم به وجود بیاورد از نقاط تاریک فعالیت این مدیر در فضای مجازی است.
اصولا کارستاد مدیریت بحران پیش بینی تدابیر لازم برای عدم بحران و در صورت اتفاق بحران ورود به مساله برای حل آن است اما رویه ای که در چند سال اخیر به کار گرفته شد و با آغاز اولین نم نم باران با اطلاعیه های پی در پی هشدارهای استرس زا به مردم داده می شود چندان ضروری نیست.
این موضوع باعث می شود که اطلاعیه های این ستاد جدی گرفته نشود و در واقع همان داستان چوپان دروغگو رخ دهد و مواقعی که واقعا بحرانی در پیش رو  هم هست چندان توجهی به آن نشود.
گرچه خیلی ها به عملکرد ستاد بحران به دلیل پرداختن به مسائلی غیر مرتبط با حیطه کاری این حوزه خرده می گیرند اما صرف پرداختن به کارهای مازاد بر وظیفه علی رغم تداخل وظایف اما نمی تواند محل ایراد گرفتن باشد ولی در صورتیکه به وظایف اصلی خود پرداخته نشود و فقط به موارد اضافی رسیدگی شود قطعا علاوه بر دخالت در حوزه های کاری دیگران نوعی سهل انگاری اداری محسوب می شود که بنظر می رسد مدیریت بحران استان وظایف خود را انجام می دهد اما در کنار آن به کارهای اضافی که شاید حوزه ی کاری دیگر مدیران باشد نیز دخالت دارد.
هنوز باران های پاییزی شروع نشده است اما مدیریت بحران استان در اطلاعیه ای همه فرمانداران و بخشداران را به حالت آمادگی هوشیارانه برای مقابله با خطرات احتمالی وادار کرده است که معلوم نیست اگر آغاز باران های شدید را داشته باشیم نوع ادبیات و هشدارهای مدیریت بحران به چه شکلی است.
گفتنی است که هشدار به بخشداران ابتدا به ساکن غلط نیست ولی می شود با یک نامه ی رسمی و اداری این موضوع را گوشزد کرد، نه در فضای رسانه ای که ممکن است برای مردم استرس زا باشد.
هرچند باید گفته شود که در صورت پیش بینی بحران واقعی،مردم هم نیاز به شنیدن هشدارها و احتمالات سیلی و خطری هستند اما تاکید می شود نه از اول باران ها و با آمدن یک تکه ابر در آسمان ها مرتبا این هشدارها در فضای مجازی بچرخد و شائبه ی دادن هشدار از قبل برای روز مبادا و فرار از مسئولیت در صورت رخ دادن اتفاق خاصی بوجود بیاید.