وقتی دولت برای بخش تولید سنگ تمام میگذارد بانکها شرایط تولیدکنندگان ورشکسته را میپذیرند/ موانعی که رفع شد
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
با تصمیم راهگشایی که دولت گرفته و چند و چون آن امروز در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کهگیلویه و بویراحمد بررسی شد، مالکان واحدهای تولیدی بدهکار و دارای چک برگشتی میتوانند برای فعالیت مجدد تسهیلات دریافت کنند.
به گزارش ریواس جنوب، بخش تولید در استان کهگیلویه و بویراحمد امروز با سفر قائم مقام صندوق توسعه ملی جان تازهای گرفت تا خبر مسرتبخش رفع محدودیتهای پرداخت تسهیلات به صنعتگران و سرمایهگذاران ورشکسته به صورت رسمی اعلام شود و این استان بتواند از فرصت به دست آمده نهایت بهره را ببرد.
صندوق توسعه ملی در سه سال گذشته یاریگر خوبی برای کارخانهداران و تولیدکنندگان کهگیلویه و بویراحمدی بود، به طوری که حدود ۱۰۰ میلیارد تومان را به این واحدها تزریق کرد و این اقدام مهم با پیگیریهای مدیران ارشد و نگاه ویژه به این استان محقق شد.
امروز در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که با حضور حسینی، قائم مقام صندوق توسعه ملی کشور برگزار شد، سید موسی خادمی با اعلام این خبر گفت: ۲۵۹ واحد تولیدی راکد در تعهد این استان برای فعال شدن قرار گرفته که امید است به کمک شرایط ویژهای که دولت در رفع موانع اعطای تسهیلات به واحدهای بدهکار قرار داده بتوانیم همه آنها را فعال و به چرخه تولید بازگردانیم.
نماینده ارشد دولت در کهگیلویه و بویراحمد افزود: از این بین تعداد ۱۵۴ واحد مربوط به صنایع کوچک، ۲۲ مورد متوسط و ۴۳ مورد نیز طرحهایی هستند که بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و رها شدند.
سهمیه استان برای فعال کردن واحدهای راکد، ۲۵۹ مورد است
این اقدام دولت میتواند گره چندین ساله واحدهای تولیدی این استان را در بخشهای مختلف صنعت، کشاورزی و صنایع دستی را باز کند چرا که عمده واحدهای تولیدی این استان به علت ضعف بنیه مالی قادر به پرداخت اقساط نبوده و بنابراین عمدتا دارای بدهی بانکی، معوقات، بیمه تأمین اجتماعی، چک برگشتی و مشکل صورت حسابهای منفی مواجه هستند.
با طرح جدید دولت همه این محدودیتها برداشته میشود و بانکها یک بار دیگر به تولیدکنندگان بدهکار اعتماد میکنند تا با دریافت سرمایه در گردش بتوانند کارخانه و واحد تولیدی خود را راهاندازی مجدد کنند.
از سوی دیگر با پیگیریهای خوب استاندار و تیم مدیریتی او در بخشهای صنعت، کشاورزی و گردشگری سهمیه حدود ۲۶۰ واحدی اختصاص داده شد که میتوان عمده واحدهای تعطیل این استان را بار دیگر فعال کرد.
خبرهای خوش و روزهای سخت صنعت و تولید در کهگیلویه و بویراحمد
موضوعی که مدیرکل صنعت، معدن و تجارت میگوید از سوی استاندار مکلف شده تا در ۶ ماهه نخست سال تعهد یکسالهاش را از فعال کردن واحدهای راکد، عملیاتی کند.
خبرهای خوش این روزهای صنعت و تولید در کهگیلویه و بویراحمد در حالی است که در یک دهه گذشته، روزهای سختی را به خود دیده است و این بار با تدبیری که حاصل شده امیدی به دست آمد تا با بهرهگیری از این فرصت طلایی، نفسی تازه کنند.
حال، تسهیلات ارزان قیمت صندوق توسعه ملی نیز فرصت دیگری است تا به کمک آن، بتوان چند واحد تولیدی در این استان راهاندازی شوند. حسینی قائم مقام این صندوق امروز در یاسوج گفت: با پیشبینیهایی که امسال انجام دادیم ۵۰ درصد اعتبارات را در استانهای محروم به تزریق سرمایه در گردش اختصاص دادیم و از سوی دیگر حتی مراکز استانهای کم برخوردار نیز در زمره مناطق محروم قلمداد شدند.
در کهگیلویه و بویراحمد از مجموع ۴۷۶ واحد تولیدی فعال این استان، ۴۵۷ مورد و از مجموع ۲۳۷ طرح غیر فعال نیز ۲۳۱ مورد مربوط به صنایع کوچک است که با استفاده از تسهیلات ارزی و ریالی این صندوق و همچنین با گشایشی که از طرح جدید دولت در اغماض از بدهیها، معوقات و چک برگشتی میتوانند به جرگه تولید بازگردند.
قائم مقام صندوق توسعه ملی نیز از مصوبهای خبر داده که از این پس با طرحهایی که منابع ارزی تقاضا کردند حتی با مبالغ کم زیر ۱۰ میلیون دلار نیز موافقت شود، کاری که تاکنون نمیشد و فقط طرحهایی با مبالغ کلان در این صندوق مورد پذیرش قرار میگرفتند.
سود تسهیلات صندوق توسعه ملی برای طرحهای حوزه صنعت در کهگیلویه و بویراحمد ۱۲ درصد و سود تسهیلات کشاورزی و گردشگری نیز ۱۰ درصد است.
با این توضیحات میتوان گفت که امروز در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، موانع زیادی از پیش پای تولیدکنندگان و سرمایهگذاران برداشته شد تا مسیر حرکت طفل نوپای تولید این استان کمی هموارتر شود.
در سایت بهینیاب ثبت نام کنید/ دولت کار خودش را کرد، گوی تولید در میدان مدیران و تولیدکنندگان
به نظر میرسد با ارسال رسمی بخشنامه مذکور از سوی دولت، دیگر بانکها برای اعطای تسهیلات به متقاضیان و صاحبان واحدهای راکد سختگیری نخواهند داشت و سد بزرگ بدهیهای بانکی، اقساط معوق، چک برگشتی، صورت حساب و نسبت مالکانه (حقوق صاحبان سهام به کل داراییها) در واحدهای تولیدی برداشته خواهد شد و دولت یازدهم و نمایندهاش در این استان کار خود را به خوبی انجام دادند.
مالکان واحدهای تولیدی باید در سایت بهینیاب ثبتنام کنند و درخواست خود را ثبت کنند تا آنگونه که مدیران متولی گفتند، ظرف یک هفته به بانکهای عامل معرفی شوند.
اکنون گوی تولید کهگیلویه و بویراحمد در میدان مدیران متولی چون داریوش دیودیده، سهراب بنام، جعفر گوهرگانی، محمود باقری، مدیران بانکی و دیگر مدیران مرتبط و معاونین استانداری است که چگونه میتوانند با مدیریت صحیح و مؤثر چرخ کارخانهای را به حرکت دربیاورند و کارگری را به کار خود بازگردانند.
انتهای پیام/ک-بنام
خدایی برای رضای خدا هم که شده دروغ نگویید
بعداز چند ماه رفت امد تا نهایتا ثبت نام کردم نامه ای برای دریافت تسهیلات به بانک رفاه از طرف صنعت ومعدن دریافت کردم وقتی مراجعه نمودم اول خواستند پاره اش کنند خود کارمند.بانک با معاونش میگفت اینها همش سرکاریه برای ۹۰۰ میلیون تومان ۳نا ۴۰۰میلیونی و۲تا ۵۰۰میلیونی معرفی کردهاند وما هم قصد نداریم به هیچ کدامشون وام ندهیم فقط امروز وفردا میکنیم تا وقتش که ۱۰ روز دیگره تمام بشه برگشتش بدهیم
۱۰۰میلیون از اداره برق طلب داشتم
دنبال بدبختیهای شرکت بودم کارگران شرکت زنگ زدند که برق گارگاه راقطع.کردندپشت سرش از دفتر زنگ زدند بانک قوامین اون وام با نزول ۳۵ درصدی را داره اجرا میگذاره به هرکس که زنگ میزدم به.من میخندیدند اخه جناب معاون استاندار کی گوش به رییس جمهورش میگیره چه برسد به معاون استاندارشاخر مطالبات شرکت برق بوی گل میده اما مطالبات ما بو…میده ما قدرت نداریم که از پایه شما بالا بریم فی الحال فقط با دروغ سر مردم را بستید