پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه وبویراحمد در نشست با مدیران بانک های خصوصی استان گفت: بانک های خصوصی استان جهت حمایت از واحدهای صنعتی و تولیدی وارد گود شوند.

به گزارش ریواس جنوب به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد، داریوش دیودیده با بیان اینکه در حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد منابع اعتباری در اختیار موسسه ‌های مالی اعتباری و بانک‌ های خصوصی است افزود: بر همین اساس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برنامه‌ های ویژه ‌ای برای ورود بانک ‌های خصوصی در بخش تولید دارد.

دیودیده تصریح کرد: صد درصد سرمایه گذاری های صنعتی و تولیدی کهگیلویه و بویراحمد متکی به تسهیلات بانکی است و این امر نشان از جایگاه ویژه منابع و تسهیلات بانک ها در رونق تولید و توسعه صنعت استان است.

بانک های خصوصی و صنعت و معدنرئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه وبویراحمد گفت: دولت طی یک عزم جدی قصد دارد برای کمک به واحد های صنعتی و تولیدی ۱۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارائه دهد که سهم استان کهگیلویه وبویراحمد ۴۰۰ میلیارد تومان است که اخذ این تسهیلات بستگی به همت بانک ها و ثبت نام هرچه سریعتر بخش خصوصی در سایت بهینه یاب دارد و بانک ها موظفند شرایط را برای دریافت کنندگان وام فراهم کنند.

وی با اشاره به اینکه کهگیلویه وبویراحمد جز ۵ استان اول کشور در زمینه ثبت نام و بررسی های اولیه طرح های ثبت نامی در سامانه بهین یاب است افزود: دولت و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برای بانکهای خصوصی برنامه‌‌ هایی در راستای ورود بیشتر در حوزه تولید دارد و در این راستا این جلسه با بانکهای خصوصی استان در راستای حمایت از تولید برگزار شده است.

دیودیده گفت: در حال حاضر بانک‌های خصوصی استان همکاری و مشارکت لازم را در حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی نداشته اند ولی اکنون مشاهده میکنیم که بانک های خصوصی استان بعنوان یک بنگاه اقتصادی با رایزنی و مطرح شدن مطالب و دغدغه ها تمایل لازم را در جهت حمایت از تولید و سرمایه گذاری در این بخش دارند.

وی با اشاره به اینکه جهش از مشکلات مربوط به صنعت امکان پذیر نیست، مگر با حمایت بانک ها دولتی و خصوصی، ابراز کرد: تاکنون ۱۴۰ واحد تولیدی و صنعتی برای دریافت تسهیلات به بانک ها معرفی شده اند و این تسهیلات فقط به بنگاه هایی که بازر فروش خوبی دارند ارائه می شود و تولید کنندگانی که محصولاتشان در انبارها مانده و فروشی ندارند، تسهیلاتی تعلق نمی گیرد.

انتهای پیام/د