نگاه تیزبین استاندار بر روی بانکها متمرکز شدهاست؛ برخی از مدیران بانکها فلسفه کاری سیستم خود را فراموش کردهاند
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
پایگاه خبری تحلیلی ریواس/
صبح روز گذشته سالن شماره یک استانداری میزبان نشست شورای بانکها بود.
موسی خادمی و حسن نورزوی در نشست شورای بانکها نارضایتی خود را از سیستم بانکی استان به طور مشخص بیان کردند. آنها خواستار توجه جدیتر مدیران بانکی استان به مباحث توسعهی استان شدند و گفتند اگر بانکهای استان نمیتوانند وظایف ذاتی سازمانی خود را انجام دهند، تعطیل شوند. بخشی از صحبتهای استاندار و رئیس سازمان مدیریتوبرنامهریزی استان را به نقل از کبنا با هم میخوانیم:
استاندار کهگیلویه وبویراحمد با انتقاد از عملکرد مدیران دستگاههای اجرایی استان و مدیران عامل بانکها در زمینه جذب اعتبارات، گفت: اگر قادر به انجام این کار نیستید به مردم اعلام میکنیم که در جذب اعتبارات ضعیف عمل کردیم.
وی با بیان اینکه فلسفه وجودی صندوق توسعه ملی برای کمک به افراد است، بیان کرد: اگر تاکنون یکی از بانکهای عامل استان ۱۸۷ میلیارد وام پرداخت کرده به طور قطع به صورت مضاربهای و با درصد بالا بوده است.
خادمی با اشاره به اینکه برخی از مدیران بانکها فلسفه کاری سیستم خود را فراموش کردهاند، عنوان کرد: شان نزول بانک کشاورزی کمک به کشاورزان و بانک صنعت کمک به صنعت استان است اگر بانک نمیتواند این کارها را انجام دهد آنها را تعطیل کنند.
وی ابراز کرد: هدف از تشکیل بانکهای دولتی به خاطر کارهای ویژه و کمک به مردم است و شما به مثابه یک مدیر دولتی باید در این زمینه تلاش کنید.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: متاسفانه همه مدیران بی خیال و منتظر برپایی یک جلسه در استانداری هستند و هیچ حرکتی در راستای توسعه استان نمیکنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز با انتقاد از عدم حضور روسای بانک ها در نشست های مهم گفت: در این نشست ها قرار است برای آینده استان و توسعه کشور تصمیم گیری شود و اینکه یا شرکت می کنند یا معاون یا کارشناس می فرستند و یا از مباحث مطروحه اطلاع کمی دارند نشان می دهد که علیرغم تاکیدات مداوم، اهمیت این موضوع برای شان روشن نیست.
حسن نوروزی گفت: باید با بانک هائی که سهل انگاری می کنند برخورد شده و حداقل چند بار به جلسات دعوت نشوند و سپس به مدیران مرکز آنها گزارش داده شود.
به هرحال مسالهی منفعل بودن بانکها در این استان عیان است و همانگونه که در بیان مسوول ارشد استان، همچنین رئیس سازمان پایهگذار توسعهی استان محرز هست، سیستم بانکی استان کهگیلویه و بویراحمد هیچگونه خلاقیتی از خود نشان نمیدهد و نهتنها خود برای پیشنهاد طرح خاصی پیشقدم نمیشود بلکه به نوعی از طرحهای کشوری هم استقبال چندانی نمیکند؛ موضوعی که باید مورد کارشناسی بیشتری قرار گیرد و محققین این حوزه برای برونرفت از این بنبست کار پژوهشی و علمی انجام دهند. اما شاید بتوان گفت عدم دخالت استاندار در انتصاب مدیران بانکی، هماهنگی این سیستم با سایر سیستمهای اثرگذار در توسعه را تحت تاثیر قرار دادهاست و حال باید منتظر ماند و دید آیا با تمرکز مدیران ارشد استان بر عملکرد بانکها شاهد عزم استاندار در ایجاد هماهنگی مدیران بانکی با سیاستهای دولت در استان خواهیم بود یا نه؟
………………………..
انتهای گزارش: بنام.ر
………………………..