پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

مدیر عامل شرکت توانیر درآئین آغاز عملیات اجرایی پست بیضا ۲ در استان فارس گفت: با اجرای سیاست های دولت و مجلس برای برق‌دار کردن چاه های کشاورزی، هزینه کشاورزان تا یک چهارم میزان کنونی کاهش می یابد.

 به گزارش ریواس جنوب به نقل از روابط عمومی شرکت برق منطقه‌ای فارس، مهندس آرش کردی در این آیین اظهار داشت: قبل از انقلاب ۲ هزار حلقه چاه کشاورزی برق‌دار وجود داشت و دیگر چاهها در  کشور حدود ۷/۴ میلیارد لیتر در سال سوخت فسیلی مصرف می کردند.

کردی افزود: این در حالی است که اکنون سیاست دولت و مجلس برای برقی کردن همه چاه های کشاورزی استوار شده است.

وی خاطر نشان کرد: بر اساس این سیاست سالانه باید ۷ تا ۸ هزار حلقه چاه کشاورزی برق‌دار شود.

کردی با بیان این که با برقی کردن چاه های کشاورزی، رونق کار کشاورزان افزایش می یابد، اظهار امیدواری کرد:‌ در آینده ای نزدیک، چاه مجاز بدون برق در کشور باقی نماند و همه چاه های کشاورزی برق‌دار می‌شوند.

* تلاش برای بهره‌برداری از پروژه تا پایان سال آینده

همچنین مهندس عبدالعزیز کریمی مدیر عامل شرکت برق منطقه ای فارس نیز در این مراسم گفت: این پروژه  تأثیر مثبتی در پایداری شبکه برق و تامین برق در شهرستان سپیدان و منطقه‌ی بیضا خواهد داشت.

کریمی گفت سعی می کنیم که تا پایان سال ۹۷ این دو پروژه مورد بهره برداری قرار گیرد.

وی از مردم این منطقه بابت همکاری آنها با برق منطقه ای فارس تقدیر کرد.

در بخش دیگری از این مراسم، سید علاء‌الدین خادمی نماینده مردم سپیدان در مجلس شورای اسلامی و امراله رئیسی بخشدار بیضا سخنرانی کرده‌اند.

گفتنی است مدیر عامل شرکت توانیر در ادامه سفر به استان فارس، کلنگ احداث پست ۶۶/۲۰ کیلو ولت بیضا ۲ را به زمین زد.

احدث این پست که به منظور پاسخگویی سریع به رشد مصرف برق در شهرستان سپیدان برنامه ریزی شده است. در دو فاز اجرا خواهد شد؛

در فاز نخست این پست، به صورت موقت و با اعتبار ۴ میلیارد تومانی احداث شده و در کنار آن خط انتقالی به طول ۲۵ کیلومتر ارتباط این پست را با ایستگاه بیضا ۱ برقرار می کند که این خط انتقال نیز با اعتباری بالغ بر ۹ میلیارد تومان احداث خواهد شد.

در فاز دوم نیز با نصب تجهیزات دائم در پست برق، خط انتقالی به طول ۵۰ کیلو متر ارتباط پست برق بیضا ۲ را با پست ۲۳۰ کیلو ولت صدرا برقرار می‌شود. هزینه اجرای فاز دوم پست در حدود ۱۳ میلیارد تومان و احداث خط انتقال مرتبط با آن ۱۸ میلیارد تومان برآورد شده است.

انتهای پیام/ سجاد بنام