پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آمادگی اخذ نشان استاندارد ISO17025 (مدیریت کیفیت آزمایشگاهی) را از سازمان ملی استاندارد دارد؛ رئیس آزمایشگاه غذا و دارو نیز از برگزاری اجلاس مدیران آزمایشگاه‌های قطب ۵ کشور در یاسوج خبر داد.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، به نقل از  روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمدگفت: آزمایشگاه معاونت غذا و دارو این دانشگاه آمادگی اخذ نشان استاندارد ISO17025 (مدیریت کیفیت آزمایشگاهی) را از سازمان ملی استاندارد دارد.

 امام‌بخش قائدی با اشاره به عملکرد آزمایشگاه این معاونت، اظهار کرد: این آزمایشگاه در زیربنایی به مساحت ۴۰۰ مترمربع فعالیت دارد.

وی یکی از وظایف مهم این آزمایشگاه را کنترل و نظارت بر آزمایشگاه‌های تولیدی سطح استان دانست و ادامه داد: آزمایشگاه در بحث کنترل تولیدات واحدهای غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سه بخش میکروبی، شیمیایی و آنالیز فعالیت دارد.

وی تصریح کرد: تمام آزمایش‌های این آزمایشگاه، مطابق با استانداردهای ملی ایران است و با مراکز بهداشتی، اداره‌کل گمرک، تعزیرات حکومتی و دستگاه قضا نیز همکاری های لازم را دارد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، بیان نمود: اداره‌کل گمرک، کالاهای قاچاق خود اعم از برنج، شکر و سایر مواد را در آزمایشگاه این معاونت مورد بررسی و سلامت قرار می‌دهند.

وی افزود: آزمایشگاه این معاونت با اداره‌ نظارت بر کارخانه‌های تولیدی همکاری ویژه‌ای دارد و نمونه‌ها را جهت سلامت و استاندارد بودن آنها مورد تجزیه و بررسی قرار می‌دهد.

 قائدی گفت: آزمایشگاه معاونت غذا و دارو در سال ۹۵ موفق به کسب رتبه برتر در بین آزمایشگاه‌های سطح کشور شد و در حال حاضر آمادگی تکمیل جهت اخذ ISO17025  (مدیریت کیفیت آزمایشگاهی) را از سازمان ملی استاندارد دارد.

به دنبال افزایش فضای فیزیکی هستیم

مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیز با بیان اینکه فضای موجود برای ارائه خدمات مناسب، کافی نیست، اظهار کرد: به دنبال توسعه فضای فیزیکی برای این آزمایشگاه هستیم.

امیر پیکر تصریح کرد: بازدید از کل واحدهای تولیدی استان جزء وظایف این آزمایشگاه است، بگونه ای که در سال ۹۵ از هر واحد تولیدی فعال دو بار بازدید به عمل آورده شد.

رئیس آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به خطرات آفت‌کش‌ها و سموم شیمیایی برای سلامت مردم، اظهار کرد: با توجه به اینکه کشاورزان و مردم از خطرات سموم شیمیایی و آفت کش ها و تاثیرشان در خطر سرطان آگاهی ندارند، ممکن است در مصرف آفت‌کش‌ها زیاده‌روی کرده و در نهایت منجر به سرطان در افراد شوند.

پیکر در پایان از برگزاری اجلاس مدیران آزمایشگاه قطب ۵ کشور به میزبانی یاسوج در روز ۱۷ تیرماه سال جاری خبر داد.

انتهای پیام/د