پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد جهاد کشاورزی را زاییده مکتب انقلاب دانست و گفت: جهاد یک اداره و سازمان نیست بلکه یک فرهنگ است و نشو و نمای جریان انقلاب را می توان در آن بررسی و مشاهده نمود.

به گزارش ریواس جنوب به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، سید علی معتمدی پور در یادواره شهدای جهادگر شهرستانهای گچساران و باشت گفت: از ۲۷ خرداد ۱۳۵۸ که فرمان تشکیل جهاد سازندگی توسط معمار بزرگ انقلاب صادر شد تاکنون که ۴۰ سال از آن زمان گذشته است، اگر جایی بخواهد کار خارق العاده و بزرگی انجام شود، وجود یک فرهنگ جهادی برای انجام آن لازم و ضروری است.

وی ضمن یادآوری این موضوع که اگر امروز فرصتی برای مسئولین فراهم شده تا در راه خدمت به مردم گام بردارند به دلیل خونهای ریخته شده جهادگران شهید است، تصریح کرد: در حال حاضر نیز بزرگترین افتخار مجموعه سازمان جهاد کشاورزی این است که به شریف ترین قشر جامعه که در عرصه تولید عمل می نمایند، خدمت می کند.

معتمدی پور گفت از ابتدای انقلاب تاکنون چنین یادواره هایی در استان برگزار نشده بود و امروز خدا را شاکریم که بعد از برگزاری یادواره شهدای جهادگر شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون در آبان ماه و در مرکز استان، هم اکنون شاهد برگزاری این یادواره برای شهدای شهرستانهای گچساران و باشت هستیم تا بخشی از ادای دین خود نسبت به رشادتهای آنان را انجام داده باشیم.
وی همچنین از برگزاری یادواره شهدای شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در آینده ای نزدیک خبر داد.

معتمدی پور فلسفه وجودی جهاد را مدیون ایثارگری و رشادتهای جهادگران دانست و گفت: ایجاد جاده و تامین آب آشامیدنی در روستاهای دور افتاده و محروم و همچنین پشتیبانی نیروهای جنگی توسط نیروهای جهادی انجام گرفت و در خط مقدم هم خود سنگرساز بی سنگر بودند.

وی در ادامه به بخشی از اقدامات سازمان جهاد کشاورزی استان در راستای ادای دین نسبت به خانواده های شهدا و ایثارگران اشاره نمود و با بیان این موضوع که در سال ۶۴ با تشکیل گردان رزمی مهندسی جنگ برای اولین بار ساماندهی بخش های مختلف جبهه و جنگ از کهگیلویه و بویراحمد شروع شد، گفت: مستندات بسیار کمی از مجاهدتهای جهادگران در استان وجود داشت و به همت سازمان جهاد کشاورزی استان در دولت سیزدهم کتاب چهار جلدی از این مستندات تدوین شد و همچنین خاطرات شفاهی فرماندهان جبهه و جنگ به صورت مکتوب درآمد.

وی تصریح کرد: مطالبات ایثارگران سازمان جهاد کشاورزی استان طی ۲۰ سال پرداخت نشده بود و یکی از اولین اقدامات انجام شده این سازمان در دولت سیزدهم پرداخت مطالبات معوقه آنان بود.
معتمدی پور تبدیل وضعیت ۷۹ نفر از فرزندان شهیدان و ایثارگران از شرکتی به رسمی و همچنین سرکشی و دیدار با خانواده های تمام شهدای استان را بخش دیگری از اقدامات انجام شده به منظور رفع مشکلات این قشر عنوان کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در پایان با تاکید بر این موضوع که خانواده شهدا و ایثارگران افتخار مجموعه جهاد کشاورزی هستند، اظهار داشت: به منظور ارج نهادن به این مکتب مهم لازم است در راه استیلای این فرهنگ و برگزاری چنین مراسمی در همه شهرستانهای استان اهتمام ویژه ای ورزیده شود.