پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

با حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، استاندار و جمعی از مدیران ادارات استانی، بزرگترین مجتمع نان صنعتی جنوب کشور در یاسوج افتتاح شد.
به گزارش ریواس؛ در آیین افتتاحیه‌ای که به منظور بازگشایی مجتمع تولیدی نان صنعتی انجام گرفت، علاوه بر شهین‌دخت ملاوردی معاون رئیس جمهور، محسن صالح‌نیا معاون وزیر صنعت،معدن و تجارت و موسی خادمی استاندار، جمع کثیری از شهروندان یاسوجی نیز حضور داشتند.

ننگی که همچنان برای استان مانده است
اولین سخنران مراسم خسرو باقری بود که با عنوان “مردی که سنت و مدرنیته را به هم پیوند زد” توسط مجری، جهت قرار گرفتن پشت تریبون فراخوانده شد.
خسرو باقری“حاج خسرو” صحبت‌هایش را با تشکر از استاندار شروع کرد و موسی خادمی را استانداری به معنای واقعی خدمتگزار خطاب کرد.
کارآفرین برتر کشوری سپس از سایر مقامات تشکر کرد و بلافاصله روی سخنش را به سمت معاون رئیس‌جمهور برد و گفت: “خانم معاون؛ این آقای استاندار باید جیبش پر باشد تا بتواند به مردم سرویس بدهد”، با این وضعیت کار سختی پیش روی استاندار و سایر مدیران هست”.
خسرو باقری در ادامه صحبتش از شهین‌دخت ملاوردی معاون رئیس جمهور خواست پیام این استان را به رئیس‌جمهور برساند و به سابقه‌ی مبارزه‌ی مردم استان از زمان تیمورلنگ تا انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: خدمات خوبی برای استان در انقلاب و به نسبت دوران شاهنشاهی انجام شده اما این حق استان نیست.
این صنعتگر کوشای استانی ابراز داشت: یک ننگی که برای این استان همچنان مانده‌است بحث توسعه نیافتگی است. که هم برای دولت مناسب نیست و هم برای مسئولان ارشد استان و هم برای مردم! مسئول توسعه نیافتگی کیست؟ معلومه دولت هست. وی ادامه داد: وقتی میگویند آقای خادمی استاندار کجاست میگویند کهگیلویه و بویراحمد بعد میگویند ها همان استان کوچیکه که البته کوچیکه منظورشان محروم و توسعه نیافته بودن است و این در شان آقای خادمی و دیگر مسوولان زحمتکش استان نیست.

مجتمع نان صنعتی یاسوج در گذر زمان
پس از صحبت‌های حاج خسرو این بهرام باقری بود که تریبون را برای گزارش عملکرد مجتمع به‌دست گرفت.
مدیرعامل بزرگترین مجتمع نان صنعتی جنوب کشور گفت: کلنگ کارخانه آرد یاسوج در سال ۷۵ به دست مهندس نعمت زاده وزیر وقت و کنونی صنعت بر زمین زده‌شد و در سه فاز فعالیت خود را آغاز کرد: در فاز اول کارخانه آرد در سال ۷۹ با ظرفیت ۳۰۰ تن در شبانه روز و با اشتغالزایی برای ۱۵۰ نفر مستقیم و ۳۰۰ نفر بهرام باقری1غیرمستقیم شروع به‌کارکرد. فاز دوم بسته‌بندی انواع آرد سفید و سبوس‌دار با ۲۵ نفر اشتغالزایی را پوشش داد و اینک با حضور پرمهر شما عزیزان فاز سوم جهت تولید ۱۵۰ نوع نان صنعتی، ظرفیت اشتغالزایی ۱۵۰ نفر مستقیم و ۲۴۰ نفر غیرمستقیم و با سرمایه‌ی ۴۵ میلیارد ریال افتتاح و چرخ تولید آن به حرکت در می‌آید.
بهرام باقری از ثبت جهانی تولید نان حجیم بلوط در این فاز خبر داد و گفت: با این محصول ظرفیت صادرات استان بسیار بالا می‌رود.
صنعتگر جوان استان که پا در راه پدر برای توسعه‌ی استان گذاشت به تولید نان حجیم دیابتی به عنوان یکی از محصولات لازم و ضروری بیماران دیابتی اشاره کرد.

تقدیر دیودیده از خانواده‌ی باقری
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هم در این آیین ضمن تشکر از خانواده‌ی صنعتگر باقری از افتتاح ۱۲ طرح صنعتی در دهه‌ی فجر امسال و در استان خبر داد و دیودیده داریوشگفت: حاصل این دوازده طرح که با سرمایه‌ی ۸۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیدند اشتغالزایی برای ۲۷۰ نفر می‌باشد.
داریوش دیودیده مجتمع بزرگ تولید نان صنعتی جنوب کشور را یکی از طرح‌های خوب صنعتی استان و یکی از ۱۲ طرح یاد شده عنوان کرد.

 

لبخند رضایت بر لبان خادمی/ کاش استان چند “حاج خسرو” می‌داشت!
استاندار کهگیلویه و بویراحمد که نتیجه بخشی از تعامل و همکاری‌های خود و تیم مدیریتی‌اش را می‌دید لبخند بر لب صحبت‌های کوتاهش را شروع کرد و با توصیف گروه غذایی “کوبودنا” تولید نان حجیم بلوط در این مجتمع را جالب‌تر از بقیه‌ی محصولات دید و گفت همواره یکی از موسی خادمیدغدغه‌های وارد کردن بلوط به چرخه‌ی اقتصاد استان بود که بحمدلله این مهم صورت گرفت و ما اکنون می‌توانیم از آرد بلوط به شکل صنعتی استفاده کنیم.
موسی خادمی هم ضمن تشکر ویژه از خانواده‌ی صنعتگر باقری به شکل وِیژه از پدر صنعت استان قدردانی کرد و گفت : من همیشه آرزو می‌کردم چند “حاج خسرو باقری” در این استان می‌داشتیم و اگر از یکی بیشتر می‌داشتیم شاید الان صحبت از توسعه‌نیافتگی نمی‌کردیم.
استاندار مردمی استان در پایان سخنانش از ورود هر سرمایه‌گذاری به استان استقبال کرد و افزود: برای برداشتن موانع سد راه سرمایه‌گذاران هرچه از دستم برآید انجام خواهم داد.

سهم بیشتر بانوان در آمار شاغلین مجتمع
معاون رئیس جمهور آخرین سخنران مراسم افتتاحیه بود که وی هم این اقدام بزرگ خانواده‌ی باقری را شایسته‌ی تقدیر دانست و گفت: خدمتی بالاتر از این نیست که     شهین دخت ملاوردیبرای توسعه‌ی استان و اشتغال جوانان قدمی برداشته‌شود.
ملاوردی که خود معاونت رئیس جمهور در امور بانوان است اشتغال بانوان در این مجتمع برایش جذاب‌تر به نظر رسید و افزود: من اکنون خوشحالی‌ام مضاعف شد وقتی که شنیدم بیشتر شاغلین در این مجتمع صنعتی بانوان هستند و به همین منظور قدردانی مضاعفی هم از بانیان این اقدام خداپسندانه دارم.

انتهای پیام/بنام.ر