استاندار کهگیلویه و بویراحمد خبر داد بهرهبرداری از ۱۵ پروژه بخش کشاورزی که در ۱۰ سال اخیر رها شدند
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در دو سال اخیر پروژههای متعددی در بخش کشاورزی که از سالهای ۸۲ به این طرف رها شده بودند، به بهرهبرداری رسیدند.
به گزارش ریواس به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، سید موسی خادمی عصر امروز در نشستی خبری با اصحاب رسانه در کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: رویکرد اصلی دولت تدبیر و امید اتمام پروژههای نیمهتمام بوده و در همه این دوسال تعداد پروژههای افتتاحی به مراتب بیشتر از کلنگزنیها بوده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: از ۳۳۲ پروژه عمرانی این استان، ۲۹۶ طرح افتتاحی است که نشان از توجه این دولت به اتمام پروژههای نیمهتمام است.
وی با بیان اینکه از ۶۴ پروژه اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد، ۶۱ مورد افتتاحی است، تصریح کرد: عمده این طرحها در بخش کشاورزی است.
خادمی، تعداد طرحهای افتتاحی بخش کشاورزی این استان را ۶۸ مورد خواند و ابراز داشت: ۶۴ مورد از این طرحها در روزهای آینده به بهرهبرداری میرسند و چهار مورد نیز کلنگزنی میشوند.
وی با قدردانی از زحمات همه مدیرانی که در تکمیل طرحهای افتتاحی دهه فجر نقش داشتند، گفت: از سالهای ۸۲ تا قبل از دولت تدبیر و امید طرحهای زیادی در بخش کشاورزی راکد و رها شده بودند ولی با همت همه عوامل به ویژه سازمان جهاد کشاورزی تعداد زیادی از این طرحها یا در این دو سال به بهرهبرداری رسیدند و یا در همین ایام دهه فجر تحویل مردم داده میشوند.
وی، عمده این طرحها را در حوزه تأمین آب دانست و ادامه داد: تأمین آب اراضی رودشتی، چالموره و چاه تلخ، آبلش، مختار، کاکان، غورک، امامزاده جعفر و چندین طرح دیگر نمونهای از این پروژهها است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: در این استان و در دو سال اخیر بیش از ۱۵ پروژه مهم حوزه کشاورزی و زیرساختی تأمین آب که حدود ۱۰ سال رهاشده و روی زمین مانده بودند، تحویل مردم داده شد که اگر کسان دیگری بودند، بدون شک تبلیغات زیادی روی آن انجام میدادند ولی این دولت در کمال آرامش چنین کارهای بزرگی را انجام میدهد.
وی موفقیتهای دولت را منحصر به بخش کشاورزی ندانست و تصریح کرد: در حوزه سدسازی، آبرسانی به شهرها با گرفتن سهمیه آب استان از سدهایی چون سد کوثر، چهاربانده کردن راهها، آسفالته کردن راههای ۲۱۴ روستا، احداث پارکهای متعدد، احداث پل روی رودخانه بشار، ارتباطات هوایی و پروازها و بخشهای دیگر، موفقیت این دولت محسوس است.
انتهای پیام/بنام
با سلام و خسته نباشید به استاندار محترم
پروژه آب دشت لیشتر قسمت بارانی آن که ۷۰۰هکتار می باشد مدت هشت سال سیستم لوله کشی اصلی آن انجام شده دریغ از اینکه آبی در شبکه مذکور وارد شود و همین موضوغ باعث خرابی زیرساخت خواهد شد چه کسی جوابگوی این موضوع خواهد بود و شعار اقدام و عمل در اینجا چه معنایی پیدا می کند .اگر قضیه آب این ۷۰۰هکتار راه اندازی گردد که طرح آن احداث باغات مرکبات می باشد چقدر نیروی انسانی مشغول بکار میگردد و چه کمکی به اقتصاد جامعه روستایی و عشایری خواهد شد،راستی به کی باید مراجعه کرد -امور آب -جهاد کشاورزی -تعاون- فرمانداری- یا استانداری چرا کسی جواب قانع کننده ای نمی دهد اینکه بگویند اعتبار نیست آیا بعد از هشت یا نه سال حرف معقولیست یعنی هر سالی نمی توانستند صدمیلیون برای آن گذاشت و… ای داد بی داد