پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان فارس گفت: به مناسبت هفته دولت، بالغ بر ۱۹ طرح به ارزش ۶۹ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان طرح در استان‌های فارس و بوشهر به بهره‌برداری می‌رسد که ۱۴ پروژه در فارس و مابقی مربوط به استان بوشهر است.

عبدالعزیز کریمی- مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس

 به گزارش ریواس جنوب به نقل از ایسنا، عبدالعزیز کریمی چهارشنبه اول شهریور در جمع خبرنگاران گفت: همزمان با افتتاح طرح‌های نوزده‌گانه برقی در استان‌های فارس و بوشهر، شاهد آغاز عملیات اجرایی ۶ پروژه برق‌رسانی با اعتباری بالغ بر ۴۳ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان خواهیم بود.

کریمی مهمترین این پروژه‌ها را شامل احداث پست فوق توزیع برازجان ۵ و خط مربوطه در دشتستان بوشهر، احداث پست فوق توزیع نقش رستم و خط مربوطه، افزایش ظرفیت پست فوق توزیع لطیفی لار، افزایش ظرفیت پست فوق توزیع کازرون یک، افزایش ظرفیت پست جم، افزایش ظرفیت پست نمایشگاه شیراز و افزایش ظرفیت و تبدیل ولتاژ پست فوق توزیع سبزآباد بوشهر اعلام کرد.

وی افزایش ظرفیت پست فوق‌توزیع صغاد در شهرستان آباده و افزایش ظرفیت پست فوق توزیع صنایع در شیراز را از دیگر طرح‌های آماده بهره‌برداری دانست و اضافه کرد: توسعه دو بی ۱۳۲ کیلوولت در پست عسلویه، توسعه پست ۲۳۰ کیلوولت سورمق، توسعه پست فوق توزیع آسپاس، توسعه ایستگاه افزایش ترانس‌ و تعویض تابلوهای پست سوریان و تعویض تابلوها و بازسازی اتاق فرمان پست فوق توزیع برازجان و … از پروژه‌های آماده بهره‌برداری است.

کریمی با تصریح اینکه ۹۹٫۵ درصد از کل جمعیت روستاها و ۱۰۰ درصد ساکنان شهرها در استان‌های فارس و بوشهر از نعمت برق برخوردار هستند، گفت: تلاش می‌کنیم تا سال ۱۴۰۴ میزان خاموشی از ۲ دقیقه در روز حال حاضر را به حدود نیم دقیقه در روز برسانیم.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه موضوع برق‌رسانی دیگر اولویت برق نیست، مبحث ارتقاء کیفیت برق و پایداری آن مورد توجه قرار گرفته و اقدامات شاخصی نیز انجام شده است.

کریمی یادآور شد که در استان‌های فارس و بوشهر با حدود ۶ میلیون جمعیت ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک برق وجود دارد، گفت: در این دو استان بالغ بر ۸۶۰۰ مگاوات نیروگاه نصب شده داریم و ۳۲ هزار مگاولت آمپر ظرفیت پست‌های انتقال، ۳۲ هزار کیلومتر طول خطوط انتقال و فوق توزیع برق است.

او یادآور شد که نیروگاه‌های استان‌های فارس و بوشهر شامل نیروگاه‌های گازی، سیکل ترکیبی، اتمی، دیزلی و دی‌جی است، گفت: توسعه نیروگاه جهرم با ایجاد واحدهای بخار در دست اجرا داریم؛ امیدواریم تا سال آینده ۵۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق این نیروگاه اضافه شده و تولید آن را به ۱۳۰۰ مگاوات برساند.

کریمی همچنین از اجرایی شدن ساخت نیروگاه ۹۳۰ مگاواتی در لامرد از محل سرمایه‌گذاری خارجی خبر داد و گفت: امسال علی‌رغم آنکه پیک مصرف در کشور ۸ مرداد بود اما در استان‌های فارس و بوشهر روز ۲۱ تیرماه به ۵۲۵۰ مگاوات رسید که نسبت به سال گذشته با ۴۸۶۰ مگاوات، ۸ درصد رشد را نشان می‌دهد؛ این در حالی است که تولید برق در استان‌های فارس و بوشهر  حدود ۶ هزار مگاوات است.

او با بیان اینکه در استان فارس ۳۲۵۰ مگاوات مصرف برق فارس و مابقی میزان مصرف برق در بوشهر بوده است، گفت: با اجرای تغییر ساعت حدود ۷۵ مگاوات بر میزان مصرف در روز تاثیر گذاشت؛ در استان فارس طی یک‌هفته اعمال تغییر ساعت حدود ۹۰ مگاوات کاهش روزانه مصرف داشتیم.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس با بیان اینکه اقداماتی برای مدیریت مصرف خصوصا در ایام تابستان اعمال شد که تاثیرگذار بوده است، گفت: تغییر ساعت کاری اداره‌های دولتی، خاموش‌ کردن پمپ‌های کشاورزان در ساعت‌های اوج باری و همکاری صنایع در اعمال خاموشی در قالب طرح‌های تعطیلات و تعمیرات از برنامه‌های اجرا شده در راستای کاهش بار مصرف بوده است.

انتهای پیام/ سجاد بنام