مديرعامل صندوق حمايت از سرمايهگذاري كشاورزي در ياسوج؛ تأکید بر تقویت مالی و ساختاری صندوق حمایت از سرمایهگذاری بخش کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
با حضور مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق توسعه از سرمایهگذاری بخش کشاورزی کشور در استان کهگیلویه و بویراحمد، بر تقویت مالی و ساختاری این صندوق تأکید شد.
به گزارش ریواس نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، سید عبدالکریم رضوی اردکانی در این سفر اداری با رئیس سازمان جهاد کشاورزی و مدیران میانی این سازمان دیدار و نشستی را به منظور تقویت صندوق توسعه از سرمایهگذاری بخش کشاورزی برگزار کرد و بعد از آن در دیدار با استاندار و معاون برنامهریزی و اشتغال او تفاهمنامهای سه جانبه منعقد کرد.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری بخش کشاورزی کشور در نشست با رئیس سازمان جهاد کشاورزی، مدیرکل امور عشایر، اتحادیهها و تشکلهای استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: تقویت و ارتقاء سطح فعلی صندوق این استان باید اولویت نخست همه ما باشد.
رضوی اردکانی با بیان اینکه این صندوق مرحله اصلی و سخت، تأسیس و استقرار در استانها را سپری کرده است، ادامه داد: این صندوق امروز به یک سرمایه اجتماعی تبدیل شده و تقاضای افزایش سرمایه و عضویت در صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی افزایش یافته است.
رضوی تصریح کرد: اکنون وارد فاز توسعه شدیم که لازم است سرمایه این صندوق را به منظور حمایت بیشتر از بخش کشاورزی افزایش دهیم.
ارائه خدمت به جای ارائه صرف تسهیلات
وی، نقش برنامهریزی و مدیریتهای ارشد بخش کشاورزی در استانها را در این مرحله حیاتی خواند و ابراز داشت: لازم است در این مقطع شیوههای اراده خدمت از سوی این صندوق تغییر کند.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری بخش کشاورزی کشور، ارائه خدمت به جای ارائه صرف تسهیلات را یکی از تغییرات در شیوه مدیریتی این صندوق برشمرد.
وی با اشاره به شیوه سنتی و نوبتی پرداخت تسهیلات، تأکید کرد: باید شیوههایی را انتخاب کنیم که زنجیره تولید را در خود ببیند و آن را تقویت کند.
رضوی اردکانی همچنین خاطرنشان کرد: افزایش سهام در صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذرای بخش کشاورزی نباید به منزله افزایش تسهیلات باشد و کارکردها از اراثه تسهیلات به سمت ارائه خدمت پیش برود.
ضعف نظارتی و مدیریتی موجب وضع فعلی شده است
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، جعفر گوهرگانی نیز در این نشست با تأکید بر تقویت ساختاری و سرمایهای صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری بخش کشاورزی این استان، گفت: چیزی که اکنون اولویت و دغدغه کاری ما است این بوده که وضعیت موجود این صندوق ترقی پیدا کند و اثرگزاری آن در چرخه تولید به مراتب افزایش یابد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به این موضوع که بسیاری از تولیدکنندگان بخش کشاورزی خود را باور نکردند و همه چیز را در پول میدانند، تصریح کرد: از طرفی این یک واقعیت است که استان ما در همه بخشها از کشاورزی گرفته تا صنعت نیازمند حمایت مالی است.
گوهرگانی، ظرفیتهای بخش کشاورزی را بالا دانست و یادآور شد: با این وجود ولی وضعیت فعلی ما مطلوب نیست که با مشارکت دولت و مردم میتوان به اهداف این صندوق و بخش کشاورزی برسیم.
متولی بخش کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به توان این صندوق در کمک به بخش کشاورزی خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان ما متکی به منابع بانکی هستند و از سوی دیگر ما در بحث منابع حرفی برای گفتن نداریم که این موضوع میطلبد نسبت به افزایش سرمایه و توان این صندوق تلاش کنیم.
وی ضعف نظارتی و مدیریتی را موجب وضعیت فعلی دانست.
تفاهمنامه سه جانبه مابین استانداری، جهاد کشاورزی و صندوق حمایت از سرمایهگذاری بخش کشاورزی منعقد شد
مرادینژاد مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذرای بخش کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد نیز با بیان اینکه این صندوق از سال ۸۶ تأسیس شده، گفت:سرمایه این صندوق از ۲۴۶ میلیون تومان ابتدایی به ۱۲٫۳ میلیارد تومان در حال حاضر رسیده است.
بعد از این نشست، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری بخش کشاورزی به همراه رئیس سازمان جهاد کشاورزی در نشستی با حضور استاندار و معاون برنامهریزی او تفاهمنامهای سه جانبه را به منظور افزایش سرمایه و تقویت ساختار این صندوق منعقد کردند.
انتهای پیام/بنام