آمادهباش تعاون روستایی برای خرید محصولات کشاورزی تاجالدینی: در جهاد کشاورزی جزیره نداریم/ خبر خوب برای باغداران سیب
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در دیدار مدیرکل و مدیران اتحادیههای تعاون روستایی با قدردانی از پای کار بودن همکارانش در خرید محصولات کشاورزی به ویژه سیب، گفت: جهاد کشاورزی و ادارات تابعه یک پیکره واحد است و ما جزیرهای نداریم.
به گزارش ریواس جنوب به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، الیاس تاجالدینی در جمع مدیرکل و مدیران اتحادیههای تعاون روستایی با تاکید بر خرید سیب تولیدی کشاورزان اظهار کرد: حقیقتا تعاون روستایی و معاونت باغبانی ما پای کار هستند و اقدامات قابل توجهی در این سالها در این حوزه انجام شده است.
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در این نشست که به میزبانی تعاون روستایی انجام شد، افزود: با توجه به افزایش باغات در سالهای اخیر، امسال تولید سیب از ۱۲۰ هزار تن فراتر خواهد رفت و این موضوع ضرورت تنظیم بازار و ممانعت از ضرر و زیان کشاورزان را دوچندان کرده است.
تاجالدینی گفت: حقیقتا سالهای سختی را پشتسر گذاشتیم و امسال باید پررنگتر از همیشه در کنار کشاورزان باشیم که مشکل فروش محصولات به دیگر مشکلات اضافه نشود.
وی با بیان اینکه کشاورزان را تنها نخواهیم گذاشت، تصریح کرد: کمبود و گرانی سبد از نقایص جدی چرخه بازاررسانی و فروش کشاورزان سیبکار است که به همت تعاون روستایی، تمهیداتی در حال انجام است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در این روزهای سخت باید همه واحدهای زیر مجموعه جهاد کشاورزی بدون بخشینگری، دست در دست هم پای کار باشند چرا که موفقیت هر بخش در نهایت موفقیت جهاد کشاورزی و موفقیت کشاورزان، بهرهبرداران و تولیدکنندگان به عنوان سرمایه اصلی سازمان خواهد بود.
تاجالدینی، تعاون روستایی را بازوی توانمند جهاد کشاورزی خواند و گفت: از صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی خواست تا با رعایت اولویتها، تسهیلات لازم را در اختیار تعاونیها و تشکلهای تعاون روستایی قرار دهد.
تاجالدینی همچنین از مدیرکل تعاون روستایی خواست تا موضوع روستابازار را به سرانجام برساند چرا که اگر همین یک کار نهایی شود به اندازه چند سال به کشاورزی این استان خدمت شده است.
قدرتالله ویسی نیز در این دیدار، حمایتهای مدیر ارشد کشاورزی این استان را مثالزدنی خواند و گفت: با این حمایتها و برنامهریزی و تلاش، تحول قابل توجهی در تعاون روستایی و تشکلهای وابسته به وجود آمده و علاوه بر اینکه خودمان را به کشور معرفی کردیم، در میدان عمل هم حرف برای گفتن داریم.
مدیرکل تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد همچنین گفت: یکی از ماموریتهای ما ورود به موضوع بازار محصولات کشاورزی است که در این زمینه حضور موثری داشتیم.
وی افزود: ورود تعاون روستایی به خرید محصولات کشاورزی موجب دلگرمی باغداران و کوتاه شدن دست دلالان و در نهایت سود بیشتر کشاورزان شده است.
ویسی با اشاره به یکی از اقدامات خوب خود و همکارانش در حوزه خرید سیب تصریح کرد: از ظرفیت ۲ هزار تنی سردخانه تعاون روستایی، ۱۷ هزار تن آن در اختیار کشاورزان و سه هزار تن نیز در اختیار تعاونیها و اتحادیهها قرار داده شده تا دست دلالان از محصول سیب کشاورزان کوتاه شود.
وی یادآور شد: خود را موظف به همسویی به سیاستهای جهاد کشاورزی و رئیس این سازمان میدانیم و از اکنون آماده خرید سیب برای تنظیم بازار به ویژه در شب عید و ایام پایانی سال هستیم اما این اقدام مشروط به تسهیلات بانکها و صندوق حمایت است.
وی ادامه داد: اتحادیهها و تشکلهای تعاون روستایی توانمندیهای زیادی دارند اما به علت بنیه ضعیف مالی نیازمند تزریق تسهیلات هستند.
ویسی در بخش پایانی صحبتهایش به خرید ۳۰ هزار سبد از طریق اتحادیه تعاون روستایی اشاره کرد و تاکید کرد: این آمادگی برای احداث کارخانه سبدسازی و رفع همیشگی مشکل کشاورزان وجود دارد.
انتهای پیام/