پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

جهان درفش

معرفی «سید ضیاء رضا توفیقی» به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی در دوازدهمین دوره انتخابات رایتس جمهوری را باید به فال نیک گرفت.

«رضا توفیقی» را چه موافقش باشیم و چه مخالفش  همه به عنوان یک فرد سیاسی و ثابت قدم قبول داریم. تجربه چهار سال اخیر و انفعال ستاد روحانی در قبال تحولات استان این مهم را چند برابر کرد. تا حدودی همه در جریان هستیم که چهار سال پیش رئیس ستاد چگونه انتخاب شد.

البته مهرداد باقری از قبل این مسئولیت  مهم هرگز نه دنبال منفعت بود و نه هم چیزی عایدش شد اما واقعیت باقری نه سابقه سیاسی داشت  و نه هم توانست از عهده این نقش برآید.
همین انفعال و ناسیاسی بودن سبب شد چندی پیش و تا قبل از معرفی رضا توفیقی به عنوان رئیس ستاد هر کسی با هر سابقه ای و با فشار به برخی مدیران سایت ها اسم خود را در نظر سنجی های جعلی تحمیل کنند و با التماس و گدایی رای در نظر سنجی ها دنبال دست و پا کردن رزومه سیاسی برای خود باشند.

باقری هیچ گاه اظهار نظر سیاسی  نداشت و علی رغم بسیاری اتفاقات ناخوشایند در استان کهگیلویه و بویراحمد بویژه حضور برخی مدیران ناهمسو و ضعیف، سکوت را بر هر چیزی ترجیح داد و شاید هم اساسا راه و روش ورود به این مسائل را نمی دانست.

هر چند از ابتدا لطیف رستاد و سید رضا عسکری سعی کردند این کمبود را جبران کنند و تمام قد به عنوان لیدر های ستاد پیگر امور بودند اما تنها بودن آنها و برخی ناهماهنگی‌ها در تهران مانع از نتیجه گیری این دو نفر شد. همگان به خوبی چهار سال پیش را به یاد دارند که در چه شرایط و چه فرصت کوتاهی بعد از ائتلاف کار ستاد روحانی به جریان افتاد و همین دو نفر به همراه جمع کثیری از جوانان در خلق آن حماسه بزرگ نقش افرینی کردند بویژه در روز سخنرانی علی یونسی در یاسوج جمعیتی بزرگ در صحنه حاضر شدند.

هنوز هم کاملاً معلوم نیست آقای خادمی با چه سازوکاری انتخاب شدند و ایا مطلقا از رئیس ستاد نظری خواسته شد یا نه که در هر دو حالت تفاوتی نمی‌کرد ولی انتظار می‌رفت وی بعد از آن هماهنگی بیشتری با ستاد داشته باشد اتفاقی که فراز و نشیب داشت و به قول برخی ها در مواقع بحران تیم مدیریتی به  این نیروها نزدیک می‌شدند مانند  سفر ریاست جمهوری که نیروهای ستاد به همراه جوانان در خلق آن حماسه بزرگ و تاریخی که جنبه حیثیتی برای دولت داشت نقش ایفا کردند و این در حالی است که مدیران دولت کمترین  نقش را در ان سفر و استقبال مردمی داشتند.
یا در موضوع حمله سراسری اصولگرایان از برجام  به غیر از شخص استاندار هیچ  مدیری حاضر به دفاع از دولت و برجام نشد و اتفاقا برخی مدیران دولتی همچون کرامت کریمی حرف هایی زدند که اصولگرایان هم نزدند و یا معاون سیاسی و امنیتی  استاندار که یکی از وظایف اصلی اظهار نظر سیاسی است هرگز لب به دفاع از دولت نگشود و آنچه که از او در خاطره ها مانده است نوار تکذیب های بی سرانجام اوست.

همین اصطلاحا «بی صهابی سیاسی» برای جریان در استان و مستعد سبب شد جوانان فعال کاملا نادیده گرفته شوند و در دورانی که بخاطر مشکلات بودجه‌ای استخدام چندانی وجود نداشت مواردی هم که به کار گرفته شد از نزدیکان و وابستگان برخی مدیران باشند و سهم جوانان جریان از این اتفاق مطلقا «هیچ» باشد.

حالا باید این اتفاق را خوش بینانه دید. «رضا توفیقی» یک فرد تشکیلاتی است و در سخت ترین دوران سیاسی در استان محمل و پناه جوانان و فعالان سیاسی اصلاح طلب بوده‌ است. از سوی دیگر می توان گفت که استان کهگیلویه و بویراحمد در بدترین دوران  تاریخی  چهار دهه اخیر خود از جهت ظهور پدیده زشت قوم گرایی به سر می برد و استان بیش از هر چیز به کسانی نیازمند است که درگیر تعصبات قومی نباشند و و به تشکیلات سیاسی و جوانان فعال اعتقاد داشته باشند.

استان و جریان به کسانی نیاز دارد که بعد از یپروزی، فعالان و هزینه داده ها  را فراموش نکند و عنان کار را به تازه به دوران رسیده ها و فرصت طلبان ندهد که خروجی آن وضعیت فعلی باشد که در میان مدیران ستادی استانداری و بویژه در ستاد بحران استان  هنوز مدیر احمدی نژادی به جا مانده است و یا در بیرون هم کسانی چون مدیرکل دارایی استان متعلق به همان دوران است و یا بسیاری معاونان ادارات کل استان که حتی سابقه حمایت از هدایتخواه در کارنامه خود را دارند و امروز هم خیلی علنی برای نامزد «جمنا» فعالیت می کنند.

و چه بسیار مدیران دیگری که بالاترین مناصب را در اختیار دارند ولی در چهار سال گذشته در انفعال محض به سر می برند همانند فرماندار محترم چرام و بسیاری از مدیران شهرستان کهگیلویه که حتی مدیران شبکه بهداشت آن از تبیین و توضیح در مورد طرح سلامت دولت عاجز هستند و یا بهتر است بگوییم اساسا به این دولت واین طرح اعتقاد ندارند که از آن دفاع کنند.

امیدواریم رضا توفیقی در این مسئولیت مهم موفق باشد و با نگاه صرفا تشکیلاتی و با اعتقاد به جوانان و اعتماد به نیروهای واقعی دلسوز جریان و با استفاده از ظرفیت رسانه ها بر خلاف دور قبل بیشترین آراء را به نام حسن روحانی ثبت نمایند  و  هم به جبران مصیبت های رفته بر اصلاح طلبان و جوانان کمک کنند.

به عنوان نکته آخر باید یادآوری کرد در دور قبل محسن رضایی با استفاده از آشفتگی آن دوره و استفاده از تعصبات قومی موفق شد بیشترین رای را در استان کهگیلویه و بویراحمد کسب کند که در این دوره هیچ بهانه ای برای اول نشدن حسن روحانی از تیم مدیریتی استان کهگیلویه و بویراحمد پذیرفته نیست و اتفاقی غیر از این رخ دهد آقایان باید پاسخگو باشند.

انتهای پیام/ی