پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

در روزگاری که بسیاری از مدیران وظایف ابتدایی خود را هم انجام نمی‌دهند، هستند مدیرانی که خارج از امورات محوله کارهایی می‌کنند که دقیقا نیاز جامعه است و اثرات آن را می‌شود به راحتی در محیط اطرافمان لمس کنیم؛ ترک دادن افراد سیگاری و شوهر دادن زنان مطلقه دوتا از این کارهای ماندگار است که مدیر کهگیلویه و بویراحمدی در دستور کار خود قرار داده است.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، مصیب حیدری، رئیس امداد اداره منطقه یک یاسوج است؛ او هرجا مدیر بوده فردی اثرگزار بوده است.

حیدری در آخرین مسئولیتش پیش از این، مدیر روابط عمومی کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد بود که بدون اغراق در زمان مدیرتش روابط عمومی امداد از دیدرسانه وصدا وسیما همیشه در استان وکشور جزء برترین روابط عمومی ها بود بطوری که در مدت تصدی همیشه یکی از ۷ عضو شورای روابط عمومی استان بود وارتباط رسانه ای بسیار قوی با رسانه ها و جامعه بیرونی داشت ومدام پیگیر مطالبات مردمی بود .

او اکنون به منطقه یک یاسوج رفت تا در یکی از پرجمعیت‌ترین مناطق این استان به فقرا خدمت کند.

در مدتی که او مدیر کمیته امداد شاخه یک بود مثل همیشه باانگیزه و اثرگزار بود؛ او از همان روزهای اول به پاکسازی سیستم خدمت به مددجویان پرداخت وسعی و تلاشش بر این بوده که نیروهای کاری و با انگیزه که تشنه خدمت هستند را ارتقا دهد و با دعدغه پیگیر مشکلات است تا خدمات بی‌منت‌تری به فقرا ارائه شود.

اقدامی که اگر چه به جا بود روی خروجی کارش به شدت موثر بود اما موجب حواشی زیادی برای او شد و همان‌هایی که دستشان از اهداف شخصی کوتاه شد علیه او شدند.

حیدری از آنجا که یک نیروی کاری بود نه سفارش شده این و آن و هر مدیری به او نیاز دارد، مدیریت انفعالی و مصلحت‌اندیش را کنار گذاشت و نه روی صندلی مدیریتش و نه روی منافع مددجویان با هیچ کس و هیچ معامله نکرد.

او خدمات روتین و عادی کمیته امداد را به نحو احسن اجرا کرد و برخی سیاست‌های فراموش‌شده این نهاد مقدس را هم احیا کرد.

حیدری در یکی از بهترین کارهایش، روی ازدواج مجدد زنان مطلقه متمرکز شد و تنها در یکسال، ۴۵ زن مطلقه را شوهر داد.

زنانی که اگر حمایت نشوند و فقط به دادن یک مبلغ مستمری بسنده کرد قطعا در خطر ورود به آسیب‌های اجتماعی هستند.

از کارهای خوب کمیته امداد این بود که برای ازدواج مجدد زنان طلاق، نه تنها آنان را از گردونه حمایت خارج نمی‌کنند بلکه با تامین جهیزیه آنان، وام‌های اشتغالی و قرض‌الحسنه برای توانمندشدن آنها و اداره یک زندگی دیگر تلاش می‌کند.

حیدری در کمیته امداد شاخه یک به همین موارد بسنده نکرد و با یک ابتکار عمل چندین مددجوی سیگاری را ترک داد تا هم منابع اهدایی امداد به هدر نرود و هم هزینه خانوارها پایین بیاید.

او موفق شد تا ۳۰ مددجو را با خود همراه کند تا سیگار را ترک کنند و این توفیق کمی برای یک مدیر نیست.

او سرگرم کاغذبازی و پاراف‌بازی نشد و روی مسائلی چون ازدواج آسان، ازدواج مجدد زنان مطلقه و اشتغال متمرکز شد چرا که این‌ها ماهیگیری هستند و کمک‌های موردی و مستمری ماهی دادن است.

او در سال گذشته برای ۳۹۶خانواده و امسال برای ۲۳۰ خانواده طرح اشتغال ایجاد کرده که برخی از آنان همان زنان مطلقه و مددجویانی بودند که سیگار را ترک کردند.

طرح اعطای وام ۵۰ میلیونی به کارفریان به ازای اشتغال هر فرزند مددجو از دیگر کارهای خوب و موفق کمیته امداد شاخه یک بود.

وی در خبر اشتعال یاداورشده که تاکنون با با تلاش و همکاری حوزه اشتعال سعی بر توانمندی مددجویان داشته که در سال جاری تا کنون ۴۰ خانواده را با وامهای اشتعال به درآمد زایی رسانده وقصد شان براین است این تعداد را تا پایان سال به ۱۰۰ خانواده برسانند.

حیدری به پرداخت وامهای قرض الحسنه هم اشاره کرد و گفت تاکنون در سال جاری بیش از ۶۰۰ فقره وام ۵ میلیونی پرداخت کردیم که سعی براین است که حداقل بخشی از این طرحها در قالب اشتعال خانگی حتی خرید ۱۰ مرغ بومی یا وسایل پخت نان ویا حتی ابزار کشاورزی و بسته بندی مواد غذایی و یا یک چرخ خیاطی هم باشد به نوعی وامهای خرد را به سمت اشتغال خانگی هدایت کنند تاهم مددجویان سرگرم باشند وهم کمکی حتی جزئی به اقتصاد خانواده ها شود.

وی به راه اندازی سه مرکز نیکوکاری در زمان تصدی خود اشاره کرد و گفت این مراکز با شناسایی پتانسیل های مناطق وشناسایی افراد متمکن هر منطقه وخیرین ومعرفی نیازمندان در درآمدزایی و کمک به رفع کاهش فقر کمک های قابل توجهی انجام میدهند به طوری که این مراکز کم کم به مراکز کاریابی واشتغال با حمایت خیرین ونیکوکاران تبدیل می‌شوند.

انتهای پیام/ بنام