پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

۶ روز است که مردم شهرک های سراسیاب، شیتاب، مال ملا، مالشیخ آب ندارند. بی آبی در گرم ترین روزهای سال. شش روز در گرم ترین روزها وسط مردادماه. یعنی دقیقا زمانی که تابستان درجه گرما را روی خط قرمز مرگ و زندگی تنظیم می کند.

در این شرایط آب شرب مردم حاشیه لنده قطع می شود و صدای مسئولان اجرایی همزمان با قطعی آب نیز خاموش می شود. بی شک نه عذرخواهی و نه توجیه و نه هیچ رفتار دیگری نمی تواند تشنگی حداقل ۴۰۰ خانوار را جبران کند.

تصور بفرمایید شش روز آبی برای خوردن، توالت رفتن و کولر روشن کردن ندارید. گرما هم امانت را بریده باشد. آیا می توان در این شرایط فرد به خود بگوید خب مسئولین شهر از بچه های اصلاح طلب اند و اعتراض و سرو صدا کردن باعث می شود به توان مدیریتی انها ضربه وارد شود.

معلوم است که هیچ کس در این شرایط بد و این بی مدیریتی که حاکم شده نباید چنین تصوری را حتی به ذهن خود راه دهد مردم دیگر یارای ایدئولوژیک کردن بدبختی های خود را ندارند.

دیگر حزب و گروه و مذهب و جناح و هیچ- کلان ارزشی- نمی تواند بگوید “جعفرقلی تو بی آبی را برای حفظ مسائل ملی و شرعی و حزبی تحمل کن. تو دستشویی که رفتی برای رضای خاطر مسئولین انقلابی یا مدیران اصلاح طلب خودت را نشور یا گفت جهت حفظ آرمان ها گرمای ۵۰درجه مرداد را با پنکه سر کن”.

به عقیده این حقیر، مدیر اب و فاضلاب روستایی لنده نه تنها بایستی به دستور دادستان بازداشت شود که برای بحران به وجود امده باید کیفرخواست سنگین علیه او صادر، تا حساب ها روشن شود. تا معلوم شود فردی که مسئولیتی را به عهده گرفت تا چه اندازه باید کارش را جدی بگیرد

البته تاریخ ایل طیبی نشان داده که کم توقعی مردم کار دستشان داده و طبیعت آرامشان حق طبیعی شان را نشانه گرفته باور های مذهبی شان بهره دنیاییشان را به مسخره گرفته و گرنه کدام منطقه از این کشور در کنار رودخانه ها هفته ها از بی ابی عطش می کند.

راستی مدیریت بحران استان چه مساله ای را بحران تلقی می کند؟

حتما مردم لنده باید مثل دلفین ها دسته جمعی بمیرند تا اسمش را بحران بنامیم؟!

نویسنده این یادداشت مدیران شهرستان و استان را مسئول مستقیم هر اتفاقی در این چهار شهرک لنده می داند و اگر موردی گرمازدگی مشاهده شد و اگر کودکی، پیرمردی یا پیرزنی به علت گرما دچار مشکل شد با هر اتفاق دیگری که با بی ابی و گرما مرتبط باشد را به عهده این افراد می داند. هر چند تا این لحظه شش روز بی ابی را نتیجه همین بی مدیریتی می داند.

اگر مسئولان آب و فاضلاب روستایی شهرستان لنده پاسخی به این ضعف داشته باشند، ریواس جنوب آن را منتشر می کند.

انتهای پیام/اسماعیل ضامنی