پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

مدیرکل راه و شهرسازی استان کهگیلویه و بویارحمد آخرین وضعیت اعتباری، پیشرفت فیزیکی، تعداد تونل‌ها و قطعات اتمام شده جاده پاتاوه به دهدشت که جنوب کشور را با مسیرهای کوتاه‌تری به هم وصل می‌کند، تشریح کرد.

به گزارش ریواس جنوب، حسن فدایی روز حمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: یکهزار و ۸۰۰ میلیارد ریال از محل بودجه ملی و اسناد خزانه برای پروژه بزرگ  جاده پاتاوه به دهدشت در نظر گرفته شده است.

وی اظهار کرد: در صورت جذب این اعتبار جاده ۱۳۷ کیلومتری پاتاوه به دهدشت تا دو ساله آینده بهره برداری خواهد شد.
فدایی تصریح کرد: میانگین پیشرفت فیزیکی این طرح ۶۷ درصد است.
وی گفت: عملیات اجرایی ساخت جاده ارتباطی پاتاوه به دهدشت که از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به کهگیلویه و بویراحمد است در سال ۱۳۷۳ آغاز شد.
فدایی میزان اعتبار هزینه شده برای اجرای این طرح را افزون بر یکهزار میلیارد ریال ذکر کرد.
تونل پاتوی اظهار کرد: قطعه اول این محور ارتباطی از روستای گندی خوری شهرستان دنا تا سرچنار به طول ۲۶ کیلومتر است که در سال ۸۷ به بهره برداری رسید.
فدایی افزود: قطعه دوم این طرح نیز از سرچنار تا منطقه لوداب بویراحمد به طول ۲۸ کیلومتر در دست اجرا است.
وی تاکید کرد: قطعه سوم نیز از منطقه لوداب تا کوه پات به طول ۶۳ کیلومتر و قطعه چهارم نیز از کمربندی غربی شهر دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه است که این قطعه نیز به بهره برداری رسیده است.
مدیرکل راه وشهرسازی کهگیلویه وبویراحمد گفت: این جاده ارتباطی ۱۳ دهنه تونل به طول حدود هشت کیلومتر و ۵۵۰ ابنیه فنی دارد و یکی از بزرگترین پروژه های در دست اجرا در این استان است.
وی افزود: با بهره برداری از این طرح ضمن کوتاه تر شدن مسیر اصفهان به بنادرجنوبی کشور، بیش از ۴۰۰ روستا در دو شهرستان بویراحمد و کهگیلویه و جمعیتی افزون بر ۱۰۰ هزار نفر از نعمت جاده مناسب برخوردار خواهند شد.
بیش از چهار هزار و ۸۰۰کیلومتر راه روستایی، یک هزار و ۱۴۱کیلومتر راه اصلی، ۵۱۶کیلومتر راه فرعی و ۹۳کیلومتر بزرگراه در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
این استان با حدود ۷۰۰ هزار نفر جمعیت و هشت شهرستان واقع در مرز استان های فارس،اصفهان ، خوزستان، بوشهر و چهارمحال و بختیاری و مسیر ارتباطی جنوب به مرکز کشور قرار دارد.

انتهای پیام/د