پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

مدیریت هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در سال گذشته، کارنامه قابل قبولی داشته است.

 

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، “ترویج” یکی از مهم‌ترین رسالت‌ها در بخش کشاورزی است که این مسئولیت مهم را در استان کهگیلویه و بویراحمد، محمد امیری و همکارانش عهده‌دار هستند.

مسئولیتی که دوام مدیریتی در آن موجب شده که کارها در این حوزه، روی غلتک باشند و کارنامه جهاد کشاورزی در حوزه ترویج، روشن باشد.

مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی در سال ۹۷ نیز همچون سال‌های قبل عملکرد قابل دفاعی داشته است.

راه‌اندازی ۱۲ سایت الگویی جامع تولید محصول و ۱۲ سایت الگویی مدرسه در مزرعه و پنج سایت الگویی محصول سالم ویژه زنان روستایی، بخشی از این تلاش‌ها برای انتقال دانش کشاورزی به کشاورزان این استان بوده است.

در سال گذشته همچنین ۱۴ طرح تحقیقی ترویجی و ۱۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر روز آموزش ترویجی و ۱۲۰ نفر روز نیز آموزش ترویجی خارج از استان در این مدیریت انجام شده است.

۵۶ شرکت خدمات فنی و مهندسی کشاورزی در سال ۹۷ ساماندهی شدند و برای ۱۰ طرح پژوهشی نیز تأمین اعتبار، انعقاد قرارداد و یا اجرای آنها انجام شده است.

در حوزه زنان روستایی علاوه بر راه‌اندازی ۵ سایت الگویی محصول سالم، ۱۰ صندوق اعتبارات خرد و۲ هزار و ۵۰۹ نفر روز کارگاه آموزشی در زمینه تغذیه زنان روستایی، تجاری‌سازی مهارت‌های زندگی، کسب و کار و تسهیل‌گری صندوق اعتبارات خرد نیز برگزار شده است.

همچنین در سال گذشته، ۵۹ دستگاه جوجه‌کشی، رطوبت‌سنج، دماسنج و دیگر وسایل موردنیاز و همچنین چهار دستگاه خودرو در بین مراکز جهاد کشاورزی شهرستان‌ها توزیع شده است.

یک هزار و ۵۰۰ دقیقه برنامه رادیویی و ۴۰۰ دقیقه برنامه تلویزیونی از دیگر اقدامات مدیریت هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بوده است.

در این مدت همچنین، ۲ هزار جلد مجلات و نشریات ترویجی به چاپ رسیده و یک هزار و ۵۰۰ جلد کتاب و نشریه ترویجی نیز برای تجهیز کتابخانه سازمان خریداری شده است.

اجرای طرح مهارت آموزش سربازان به میزان ۵۰۰ نفر روز و اجرای طرح نظام نوین ترویج در ۳۵ مرکز و پهنه‌بندی همه روستاهای استان برای حضور مروجان پهنه به میزان ۲۵۴ پهنه بخ دیگری از عملکرد این مدیریت در سال گذته بوده است.

کارشناسان و مروجان پهنه در سال ۹۷ به میزان ۱۰ هزار نفر روز آموزش حین خدمت دیدند و ۲۶۰ نفر روز نیز در کارگاه‌های آموزش ورود اطلاعات به سامانه‌های مختلف کشاورزی آموزش‌های لازم را فرا گرفتند.

در سال قبل اطلاعات ۶۵ هزار و ۲۸۳ بهره‌بردار به سامانه جامع اطلاعات پهنه‌بندی وارد شده و اطلاعات ۱۲۰ هزار بهره‌بردار گندم، جو و ذرت نیز در همین مدت ثبت و تکمیل شده است.

از دیگر عملکرد مدیریت ترویج جهاد کاورزی کهگیلویه و بویراحمد می‌توان به راه‌اندازی هفت خانه ترویج کشاورزی در روستاها و برگزاری دوره‌های فنی و حرفه‌ای(مهارتی کشاورزی) به میزان ۴۴ هزار و ۲۷۰ نفر روز اشاره کرد.

در سال قبل همچنین ۴۳ کشاورز به عنوان نمونه‌های کشوری، استانی و شهرستانی انتخاب و در مراسمی از آنها تجلیل شد.

انتهای پیام/بنام