مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد: توقیف ملکهای واحدهای صنعتی توسط بانکها
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
معرفی ۱۰۴ واحد صنعتی و کشاورزی به بانک/ تسهیلات ۱۰۰ میلیاردی برای بازگشت واحدهای راکد به چرخه تولید
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ۱۰۴ واحد صنعتی و کشاورزی برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شدند، گفت: کل تسهیلات پیشنهادی برای واحدهای معرفی شده ۱۰۰ میلیارد تومان است.
داریوش دیودیده در دوازدهمین نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که امروز برگزار شد با اشاره به اینکه نشستهای این ستاد هر هفته و به صورت منظم برگزار میشود، افزود: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان جزء ۵ کارگروه فعال در سطح کشور است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در ۱۱ نشست این ستاد در سال جاری۴۱ طرح بررسی شد که خروجی آن ۹۹ مصوبه بود که ۶۳ مصوبه اجرا شد و ۳۶ مصوبه در دست اجرا است.
وی در ادامه بیان کرد: تاکنون ۳۳۰ واحد صنعتی و کشاورزی در سامانه بهینیاب ثبتنام کردند که ۱۴۸ مورد در کمیته بررسی در سازمان صنعت، معدن مصوب شد، ضمن اینکه از تعداد ۱۴۸ واحد مصوب شده ۱۰۴ واحد در ستاد تسهیل و رفع موانع مصوب و به بانکها معرفی شدند.
این مسؤول اضافه کرد: کل تسهیلات پیشنهادی برای واحدهای معرفی شده به بانکها ۱۰۰ میلیارد تومان است که از این مبلغ ۷۰ میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش به تعداد ۸۳ طرح پیشنهاد شده است.
دیودیده افزود: ۲۱ طرح بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی نیازمند ۳۰ میلیارد تومان سرمایه ثابت هستند. استان به لحاظ بررسی بانکها جزء ۵ استان اول کشور است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد افزود: آنچه باعث نگرانی شده است اینکه بانکها در عقد قرار داد و پرداخت تسهیلات به واحدهای متقاضی کاری انجام ندهند که از بانکها میخواهم بررسی طرحها را انجام دهند تا در هفته جاری و هفته آینده چند مورد عقد قرار داد با بانکها داشته باشیم.
این مسؤول اضافه کرد: بانکها موظف شدند ۱۰ درصد اعتبارات خود را برای رونق واحدهای صنعتی و کشاورزی اختصاص دهند و در صورتی که برای این کار با کمبود منابع مواجه شوند باید آن را از دیگر شعبات تأمین کنند.
دستگاههای خدماترسان کهگیلویه و بویراحمد در رفع مشکلات واحدهای صنعتی همکاری کنند
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: دستگاههای خدماترسان استان در رفع مشکلات واحدهای صنعتی همکاری کنند.
سهراب بنام در این نشست حل مشکلات واحدهای صنعتی را منوط به همکاری تمامی دستگاهها دانست و گفت: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با هدف رفع مشکلات و موانع واحدهای مشکلدار و راکد تشکیل شده و عملکرد این ستاد از سال گذشته تاکنون قابل تحسین است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه دستگاههای خدماترسان آب، برق و گاز امکانات مورد نیاز واحدهای صنعتی را در اختیار آنها قرار دهند، از عدم همکاری شرکت گاز در گازرسانی به واحدهای مرغداری انتقاد کرد و افزود: نمیتوان همه بار رفع مشکلات واحدهای صنعتی و کشاورزی را به دوش صنعت و معدن و یا شرکت شهرکها گذاشت، بلکه دستگاههای خدماترسان باید در این خصوص همکاری کنند و این امکانات را فراهم کنند.
وی با اشاره به اینکه مشکلات واحدهای صنعتی هر هفته در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی میشوند، بیان کرد: مهمترین مشکلات واحدهای صنعتی به موضوع تقسیط بدهیها و همچنین دوره استمهال برای پرداخت وامها برمیگردد که با حضور بانکها این مشکلات بررسی شده و انتظار میرود بانکهای استان در رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی نهایت همکاری را داشته باشند.
این مسؤول در ادامه سخنان خود به مهمترین مشکل پیش روی سرمایهگذاران در استان اشاره کرد و گفت: معارضات اجتماعی مانع جدی سرمایهگذاری در استان است که در همین راستا کمیته قضایی حمایت از سرمایهگذاران نیز با حضور مسؤولان اجرایی و قضایی برگزار و بر حمایت از سرمایهگذار تا جایی که امکان دارد تأکید میشود.
بانکهای کهگیلویه و بویراحمد ملک برخی از واحدهای صنعتی را توقیف کردهاند
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: بانکهای ملک برخی از واحدهای صنعتی را توقیف کرده و این واحدها بلاتکلیف رها شدهاند.
مشکلات ۵ واحد تولیدی از جمله، قارچ دکمهای، چوب نگین، شرکت تعاونی مرغداری (۲۰۷) ایثارگران، کیک و کلوچه و شرکت موتورسیکلت توسعه یاسوج طرح و بررسی شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کهگیلویه وبویراحمد نیز در این نشست اظهار داشت: بانکهای ملک برخی از واحدهای صنعتی را توقیف کرده و این واحدها بلاتکلیف رها شدهاند.
سهراب بنام تاکید کرد: رفع مشکلات همه واحدهای تولیدی منوط به همکاری تمام دستگاههای اجرایی استان است.
وی با بیان اینکه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با هدف رفع مشکلات واحدهای مشکلدار و راکد تشکیل شده است، خاطرنشان کرد: عملکرد این ستاد از سال گذشته تاکنون مطلوب است.
بنام با تاکید بر اینکه دستگاههای خدماترسان مثل آب، برق، گاز امکانات مورد نیاز را در اختیار واحدهای تولیدی قرار دهند، از عدم همکاری شرکت گاز در گازرسانی به واحدهای مرغداری انتقاد کرد و گفت: نباید همه بار مشکلات واحدهای تولیدی، صنعتی و کشاورزی بر دوش صنعت و معدن یا شرکت شهرکهای صنعتی باشد.
وی با بیان اینکه باید سایر دستگاههای خدمترسان در این خصوص همکاری کنند، تصریح کرد: مهمترین مشکل واحدهای صنعتی تقسیط بدهیها و همچنین استمهال بازپرداخت وام است.
کبنا/
همش دروغ تا الان حتی یک ریال به کسی داده نشده