پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

جاده روستای گوراب – نخودکار در بخش چاروسا چندین سال است که نیمه تمام رها شده است و تردد برای اهای چند روستا سخت شده است.

به گزارش ریواس جنوب، آنگونه که برخی از اهالی این روستاها به ریواس جنوب گفتند بیش از ده سال است که در چند مرحله این جاده به مناقصه می رود و پیمانکار بخش زیرسازی را انجام می دهد و مجددا کار تمام می شود و بار دیگر به مناقصه می رود.

دهراب فتحی در همین زمینه گفت: چهار کیلومتر اول جاده گوراب و نخود کار که به شهرستان لنده از سمت چاروسا وصل میشود در ده سال گذشته ۷ بار به مناقصه رفته و پیمانکاران برنده منافصه بخشی از کار را انجام داده و زیرسازی انجام میگرفت ولی به مرحله آسفالت که میرسید با هماهنگی با راهداری خاتمه پیمان میدادند و پیمانکار به پول خودش می رسید ولی جاده را آب می برد.

وی افزود: کارکرد پیمانکاران سال قبل را پیمانکار جدید با هماهنگی دستگاه نظارت راهداری صورت وضعیت میکرده و پرداخت میشد به عنوان مثال .چهار کیلومتر کانال کنار جاده از نخودکار تا احمدسالار تو صورت وضعیت قطعی سه پیمانکار آخری موجود است و همین امسال برای پیمانکار جدید که هنوز قراردادش تمام نشده صورت وضعیت کردند که هیچ کاری عملا روی این کانال کنار جاده انجام نداده اند.

این فرد ادامه داد:  تمام اهالی چند روستای احمدسالار،گوراب ، نخودکار و  زیرکل با تایید شورا در جریان این کانال هستند که پیمانکار جدید هیچ کاری انجام نداد ولی صورت وضعیتش در دست اجرا است.

فتحی افزود: قبر چهار شهید والا مقام و بیش از ۱۰۰ خانوار نیز در این مسیر است و با این شرایط پیمانکاران سود خود را می برند اما این مردم هستند که ضرر می کنند و حتی امسال نیز پیمانکار جدید چندین مخلوط شن و ماسه که اصلا استاندار نبودند در مسیر ریخت و آنها را مسطح هم نکرد و حتی همان راه قبلی را هم مسدود کرد.

وی تاکید کرد: در طی بیست سال گذشته بیش از چندین بار از نماینده تا مسولین مختلف به این منطقه آمدند و با قاطعیت در حل این مشکل هم قسم میشدند ولی به نتیجه نهایی نمیرسید و این وسط فقط پیمانکاران سود میبردند.

به گزارش ریواس جنوب: راه ارتباطی چند روستا از این مسیر است و با توجه به جمعیت زیاد آنها شایسته است که مسئولان نسبت به آسفالت این جاده اقدام کنند؛ این روستا به دلیل اینکه در بالادست قرار دارد منظره های زیبایی دارد و علاوه بر آن وجود یک باغ بزرگ و پر از درختان ثمری یک منبع درامد برای چند نفر شده است و برای آنها اشتغالزایی به وجود آورد و از طرف دیگر می تواند در صورت رسیدگی به این باغ منبعی برای تامین میوه منطقه شود.

انتهای پیام: عظیم بنام