برای نخستین بار؛ جلبک اسپرولینا در مرودشت تولید شد
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از تولید جلبک اسپرولینا با مصرف خوراکی برای نخستین بار در این شهرستان خبر داد.
به گزارش ریواس جنوب ، عزیز رحیمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت اظهار کرد: تولید جلبک اسپرولینا برای نخستین بار در شهرستان با همکاری و نظارت اداره شیلات انجام شده است.
وی ادامه داد: این تولید کننده قصد دارد تولید را گسترش و به فضای آزاد انتقال دهد.
رحیمی افزود: این جلبک جزو جلبکهای سبز آبی و سادهترین نوع جلبک است و قادر به فتوسنتز هستند.
وی با اشاره به رشد و تکثیر بالای این جلبکها تصریح کرد: جلبکها میتوانند در ۳ تا ۴ روز تکثیر شوند و برداشت نیز بسته به مدیریت از ۵ روز تا یک ماه انجام میشود که در این واحد تولیدی هر ۱۴ روز یکبار برداشت میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از جمله مسائل و مشکلات تولید جلبک را بازار فروش این محصول دانست.
رحیمی اضافه کرد: جلبکها هم در صنایع غذایی، دارویی، بهداشتی و آرایشی و هم در مصارف شیمیایی صنعتی و دامی مصرف میشود.
وی افرود: جلبک با خواص اسپیرولینا ماده غذایی بسیار قوی است و سازمان بهداشت جهانی و سازمان ملل متحد سفارش کرده اند این جلبک به صورت مکمل وارد برنامه غذایی شود.
به گفته او اسپیرولینا میتواند پروتین، فولیک اسید، ویتامینهای B ۱ , B ۲ , B ۳,B ۵, B ۶, B ۱۲ و ویتامین E و یدِ بدن را تامین کند.
انتهای پیام/ سحر فکورپور