پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

بنا بر اعلام دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس، طی پنجاه روز گذشته، ۹۹۶ نفر معتاد حاد و پُرخطر از سطح شهر شیراز جمع‌آوری و به مراکز درمانی منتقل شده است.

محمدرضا ابراهیمی- دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس

 به گزارش ریواس جنوب به نقل از روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، محمدرضا ابراهیمی با بیان این مطلب اظهار داشت: این طرح فوق‌العاده به منظور پاک کردن چهره شهر و کاهش آسیب‌های اجتماعی از ۲۶ بهمن ماه سال ۹۶ آغاز و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری ادامه خواهد شد.

وی افزود: هدف این طرح تنها جمع‌آوری معتادان متجاهر است نه هر معتادی به این ترتیب چنانچه مصداق تجاهر فرد به اعتیاد محرز شود پس از جمع‌آوری به مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان موضوع ماده ۱۶ و مراکز اقامتی درمان در قالب تبصره ۲ ذیل ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر اعزام و تمام اقدامات درمانی، آموزشی، بهداشتی، تربیتی و… برای آنها اجرا خواهد شد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با بیان اینکه این طرح عمدتاٌ برای رفاه حال شهروندان و مسافرین در ایام نوروز اجرا شده است، گفت: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بر اساس دستور ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور پس از هماهنگی‌های درون استانی بین دستگاه‌های ذیربط از جمله بهزیستی، نیروی انتظامی، شهرداری و… اقدام به ساماندهی معتادان متجاهر می‌کند که بحمداله این طرح با کمک دستگاه‌های ذیربط با موفقیت در شیراز در حال اجرا است.

** میانگین سنی معتادان متجاهر در شیراز ۳۵ تا ۴۵ سال است

دبیر شورای هماهنگی مبارز با مواد مخدر استان فارس با بیان اینکه طرح ساماندهی و جمع‌آوری معتادان حاد و پُرخطر (متجاهر) در طول سال انجام می‌گیرد، اظهار داشت: تاکنون ۹۹۶ نفر معتاد حاد و پُرخطر جمع‌آوری که ۳۲۸ نفر از مجموع این افراد به مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان موضوع ماده ۱۶ شیراز واقع در دهکده سلامی و ۶۶۸ نفر دیگر نیز به مراکز اقامتی میان مدت درمان اعتیاد (کمپ‌) طرح تبصره ۲ ذیل ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر منتقل شده‌اند.

محمدرضا ابراهیمی در ادامه گفت: از این تعداد معتاد متجاهر ساماندهی شده حدود ۷۳ درصد بومی و ۲۷ درصد غیربومی هستند که تمامی آنها در مراکز پیش‌بینی شده در سطح شهر شیراز تحت مراقبت، نگهداری و درمان قرار می‌گیرند.

وی در پایان بیان داشت: با بررسی به عمل آمده میانگین سنی معتادان متجاهر جمع‌آوری شده بین ۳۵ تا ۴۵ سال است.

انتهای پیام/ سعید قرچه