حال ناخوش بیمارستان دهدشت/کرونا بیرحمانه جان میگیرد
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
سیر صعودی آمار مبتلایان به کرونا شرایط تنها مرکز درمانی سه شهرستان کهگیلویه، چرام و لنده را بحرانی کرده است.
به گزارش ریواس جنوب، با ورود موج جدید کرونا و سیر صعودی آمار مبتلایان بسیاری از مردم گرفتار این ویروس را در تقابل مرگ و زندگی قرار داده است.
این بیماری ترسناک قویتر از پیکهای گذشته میتازد و قربانی میگیرد و پروفایل و پیام و عکسهای منتشره در فضای مجازی حکایت از التماس دعای کسی برای شفای عزیزان دارد و نیز تسلیت و مسئلت غفران الهی برای از دست رفتگان.
سرعت انتشار ویروس و کوتاهتر شدن دوره ابتلا حال شهرستان را بدجور ناخوش کرده است و به گفته متولیان بهداشت و درمان حتی رکورد بستری شدن را رد کرده است.
با این وجود اما هنوز هم لحظات دلهرهآور و وحشتتناک نتوانست برخی افراد بیمسؤولیت و خودخواه را در قبال سلامت خود و جامعه حساس کند.
شرایط بیمارستان و اورژانس دهدشت به گونهای است که تخت خالی برای پذیرش بیمار وجود ندارد و ناگزیر میبایست در راهروها در انتظار باشند تا شاید حال مریض یکی از تختها بهتر شود.
حجم نمونههای ارسالی به مرکز استان نیز باعث طولانی شدن پروسه جوابدهی تستهای پیسیآر افراد دارای علائم و مشکوک به ویروس شده است و این میتواند آمار مبتلایان را هر لحظه بیشتر کند.
دارا کریمینژاد در بازدید از تنها بیمارستان سه شهرستان اظهار داشت: وضعیت بحرانی بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت ناشی از سهل انگاری و عدم توجه مردم به رعایت شیوه نامههای بهداشتی مقابله با کرونا است.
فرماندار کهگیلویه گفت: تا مادامی که مردم با متولیان سلامت در جهت پیشگیری از شیوع هرچه بیشتر کرونا از طریق خودداری از حضور در مراسمات، دورهمیها و سایر تجمعات همکاری نکنند، همچنان شاهد ادامه وضعیت کنونی و افزایش تلفات انسانی بیماری کرونا در شهرستان خواهیم بود.
محمد طاهر طیب زادگان نیز با اشاره به وخامت اوضاع بیمارستان در پی آمار بالای ورودی تصریح کرد: کادر درمان بیمارستان به رغم تلاش شبانهروزی خود در راستای کمک به درمان بیماران کرونایی، به علت افزایش پذیرش بیماران بدحال کرونایی، برای ادامه کار خود با مشکل جدی مواجه شده اند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه گفت: از مردم میخواهیم برای حفظ جان خود و قطع زنجیره انتقال بیماری در خانهها بمانند و از حضور در هر گونه دورهمی و تجمع اجتناب نمایند.
کسی چه میداند شاید اوج گرفتن این بیماری که خیال رفتن ندارد آزمونی باشد برای همه ما که در طول ۱۴ ماه از شیوع ویروس با تغییر سبک زندگی و رفتار خویش در حفظ سلامتی همدیگر تأثیرگذار باشیم.
فارس
با احترام به جناب کریمی نژاد استاد عزیز، نمی توان از مردم انتظار داشت بدون اینکه مسئولین قدمی بردارند جهت کنترل کردن این شرایط. مسئولین باید چون کشورهای پیشرفته دنیا برای مردم حقوقی در نظر بگیرند که ابتدا آنها مجبور نباشند برای تامین روزی از خانه خارج بشوند و دوم اینکه مسئولین اقدام به خرید واکسن تایید شده جهانی کنند و هر چه زودتر واکسینه کردن کادر درمان و افراد مسن و بیمار را در دستور کار خود قرار دهند. بعد اگر این اقدامها انجام شد و مردم همراهی نکردند می توان به مردم خرده گرفت. با آرزوی گذر از این شرایط بحرانی