پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

مدیرعامل کارخانه تولیدی کوه‌گل یاسوج با انتقاد از برخی بی‌توجهی‌ها به حوزه صنعت و تولید گفت: متأسفانه برخی مسئولان کهگیلویه و بویراحمد نه تنها یک‌بار سراغی از ما نگرفتند بلکه آدرس این کارخانه بزرگ را هم بلد نیستند.

گوهرگانی اتابک کوه گل (2)_2به گزارش ریواس، محمدکاظم اتابک که از کارآفرینان موفق در این استان است، می‌گوید: وقت آن رسیده است که مسئولان ما از فضای شعار به صحنه عمل بیایند، و اولویت نخست خود را حفظ وضع موجود و تقویت کارخانه‌ها و واحدهای فعال قرار دهند نه اینکه به صورت شعاری از جذب سرمایه‌گذار و احداث واحدهای جدید دم بزنند در حالی که سرمایه‌گذاران فعلی با مشکلات عدیده‌ای دست و پنجه نرم می‌کنند.
او ۴۰ نفر را به صورت مستمر و مستقیم صاحب شغل کرده و بیش از هزار نفر نیز به صورت غیر مستقیم از طریق این کارخانه‌ امرار و معاش می‌کنند.
کارخانه کوه‌گل در سال ۸۷ از جهاد کشاورزی مجوز گرفت و امروز بعد از یک دوره مبارزه جانانه با سختی‌های اقتصادی و شرایط تحریم‌ها توانسته روی پای خود بایستد و محصولات تولیدی زیادی را از استان کهگیلویه و بویراحمد روانه بازار کند.

سلامت بالای محصولات تولیدی کوه‌گل

محصولاتی که به زعم کارشناسان از کیفیت و سلامت بالایی برخورداند و جایگاه خود را در سبد غذایی کهگیلویه و بویراحمدی‌ها پیدا کردند. وی با قدردانی از جعفر گوهرگانی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای سرکشی از این کارخانه گفت: وضعیت تولید درکشور و در چند سال گذشته حال و روز خوشی نداشت و این وضعیت در استان ما به مراتب بدتر بود.

اتابک ادامه می‌دهد: انتظار ما این است سرمایه‌گذاری که در این شرایط نامطلوب اقتصادی وارد ساز و کار تولید و سرمایه‌گذاری می شود، با جدیت حمایت شود.
وی همه حمایت‌ها از یک صنعتگر را مسائل مالی نمی‌داند و ادامه می‌دهد:‌ همین که یک مسئولی وقت می‌گذارد و به کارخانه ما می آید خود نوعی حمایت است کما اینکه بازدید چند روز پیش آقای گوهرگانی به همراه چند تن از مدیرانش، انگیزه‌ای برای ادامه فعالیت و تلاش ما در این عرصه بوده است.
اتابک از کیفیت و سلامت مواد غذایی تولیدی کارخانه‌اش مطمئن است و برای همین بارها از رسانه‌ها خواسته است تا شرایط کارخانه‌اش را شفاف و بی‌پرده در جامعه منعکس کنند و هر وقت می‌خواهند سرزده بازدید کنند.

فروش فله‌ای شیر در مراکز بدون مجاز سلامت مردم را نشانه رفته است

این کارآفرین برتر در کنار انتقاد از عدم حمایت‌ها به موضوع ساماندهی بازار شیر و لبنیات هم اشاره می‌کند و می‌افزاید: بحث سلامت شیر و لبنیات پاستوریزه به خوبی در جامعه جا نیفتاده و اکنون مشاهده می‌کنیم که در استان کهگیلویه و بویراحمد در سوپرمارکت‌ها نیز شیر فله‌ای فسادپذیر بدون استاندارد به قیمت ارزان فروخته می شود که سلامت مردم را نشانه می‌روند. وی ساماندهی بازار شیر را خواسته خود از مسئولان اعلام کرد و گفت: رئیس سازمان جهاد کشاورزی قول داده است تا فروش و عرضه شیر در مراکز مجوز‌دار و تحت نظارت بهداشتی عرضه شود.
اتابک در ادامه می‌گوید: ما نمی‌گوییم همه از محصولات تولیدی ما استفاده کنند ولی واقعیت این است که استفاده از شیر در بستنی‌فروشی‌های بدون مجوز بازار لبنیات و سلامت مردم را بر هم می‌زند و باید ساماندهی شوند.

برای قبوض برق و گاز میلیون‌ها تومان باید پرداخت کنیم!

مدیرعامل کارخانه صنایع مواد غذایی کوه‌گل در بخش دیگری از صحبت‌هایش می‌گوید: یارانه انرژی وعده توخالی مسئولان است که بیش از ۵ سال است این شعار پرطمطراق را سر می‌دهند ولی خبری از آن نیست و ما ماهانه ۵ میلیون تومان و تقریبا به همین اندازه پول برق می‌دهیم.
وی گفت: در مقابل قبوض کمرشکن انرژی به ما می‌گویند، گران شده ولی نمی‌دانند که این گرانی چرخ تولید را می‌خواباند و کمر سرمایه‌گذار را خم می‌کند.
اتابک بیان کرد: شیر یک کالای فاسدشدنی است و نمی‌تواند منتظر تصمیمات و امروز و فردا کردن‌های مسئولان بماند؛ ‌ما باید برای مشکلات صنعت و کشاورزی در این استان، به دنبال راهکارهای بومی باشیم.

وعده‌های متولی بخش کشاورزی به کارآفرین موفق استان

گفتنی است رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد که به نوعی مشکلات این کارخانه در کنار مسئولان صنعتی به او نیز مربوط می‌شود، در همین‌باره با تأیید سلامت و کیفیت تولید لبنیات و صنایع غذایی در کارخانه کوه‌گل اذعان کرد: هزینه‌های سوخت و انرژی یک تولیدکننده را از پا در می‌آورد و ما در سطوح ملی و استانی پیگیر این موضوع خواهیم شد.
متولی بخش کشاورزی استان با توصیه به مردم مبنی بر استفاده از محصولات پاستوریزه و تولید درون استان کوه‌گل و ساورز از آقای اتابک خواست تا مشکلات خود را به صورت مکتوب تحویل دهند تا با جدیت پیگیر رفع آن‌ها شویم وی حمایت از تولیدکنندگان در هر زمینه‌ای به ویژه هزینه برق و گاز را ضروری خواند و ادامه داد: به ویژه در فضاهای متراکمی چون گلخانه‌ها، آبزی‌پروری‌ها و کارخانه‌هایی چون کوه‌گل و ساورز باید این هزینه‌های سنگین دیده شوند.
گوهرگانی ضمن تأکید بر ساماندهی بازار شیر و لبنیات و افزایش نظارت بر عرضه این محصولات خاطرنشان کرد:‌ انتظار ما از همه مراکز جمع‌آوری شیر این است که شیر خود را به چنین کارخانه‌هایی تحویل دهند تا از مشوق این سازمان در پرداخت یارانه بهره‌مند شوند.
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد از آمادگی این سازمان برای پرداخت تسهیلات در بخش‌های سرمایه در گردش، ‌توسعه و مرمت و احیای خط تولید به این کارخانه فعال خبر داد.

گزارش : کریم بنام

گوهرگانی اتابک کوه گل (1)_2